Privatni torrent trackeri P&O izdvojena tema

poruka: 3.356
|
čitano: 1.322.277
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Pozivnice za privatne torrent trackere
16 godina
Re: Privatni torrent trackeri P&O
Fake_Alert kaže...

Vidim neki pametnjackovic od moderatora ( Mogu pogodit: Lazarus Short ) je zbrisao ne piratski post gdje se nalazio link sa IRC-a od torrent leecha za pozivnicu.

Pa lijepo ti pise u prvom postu da se nesmiju davat linkovi koji imaju ikakve veze s trackerima...

LoL nick: Strongtoni R.I.P EP
15 godina
neaktivan
Privatni torrent trackeri P&O

imam pitanje jedno...

zanima dali admini sa privatnih torrenta mogu skuzit da sam ja dao recimo frendu torrent da ga skida, i dali mi se gubi ratio ako ga on odma makne sa torrenta, makar ga ja seedam na kompu?

smc
17 godina
besi kaže...

imam pitanje jedno...

zanima dali admini sa privatnih torrenta mogu skuzit da sam ja dao recimo frendu torrent da ga skida, i dali mi se gubi ratio ako ga on odma makne sa torrenta, makar ga ja seedam na kompu?

Mogu i to (na vecini trackera) nesmijes raditi jel imate razliciti ip.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina

Znali itko kada će torrentsnatch ponovo proraditi?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P 16.10.2011
17 godina
mind_challenge kaže...

Znali itko kada će torrentsnatch ponovo proraditi?

Izgleda da su pri kraju sa selidbom:

TorrentSnatch.org is currently offline while the development team prepares the release of V2.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
neaktivan
BORG kaže...

I Pentagon bi prije preselili:)

Btw, ban bez objašnjenja.

Vrlo pohvalno. Da se obratim na ircu ako mislim da je nepravedno? Nema šanse.

Nemam se volje natjeravat. Obrisao sam user i pass iz Firefoxa i THR me neće više vidjet.

World Championships: 7, GP started: 286, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,511
17 godina

Jel zna možda netko šta se dogodilo sa torrentseed.org ?

Izvrstan privatni tracker na kojem uvijek dobiješ maks brzine, a za svaki sat koji seedaš neki file dobiješ jedan bod.

Bodovi se mogu promijeniti za promet, pa se tako uvijek može imati pozitivan ratio.

Zna li netko možda neki sličan tracker ?

18 godina
neaktivan

torrentsnatch.org

Jos malo pa ce zavrsiti selidbu

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
18 godina
goodye kaže...

torrentsnatch.org

ima li kakvih novosti?

Kad već čitaš ovo, pročitaj i pravila foruma! :D
16 godina
neaktivan

Partis je najbolši.

F.C LIVERPOOL
14 godina
neaktivan
denix kaže...
goodye kaže...

torrentsnatch.org

ima li kakvih novosti?

Radovi su pri kraju i za vikend bi definitvno trebao biti up. Po prici koju sam cuo biti ce to extra tracker sa puno novosti jos nevidenih na domacim trackerima

15 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Nemam se volje natjeravat. Obrisao sam user i pass iz Firefoxa i THR me neće više vidjet.

I mene banirali bez objašnjenja, dođem na irc da vidim o čemu se radi

kaže da mi je upload brzina prevelika (oko 300kbps) i zahtjeva speedtest, iste sekunde dam mu speedtest sa dl 20Mbps i ul 18Mbps i nakon malog prepucavanja odgovori on meni: "ne ser*" i za par sekundi ban sa irc-a

mislim stvarno...nikad više na THR

http://www.speedtest.net/result/1226138341.png
16 godina
paradoxxxx kaže...

t.

I mene banirali bez objašnjenja, dođem na irc da vidim o čemu se radi

kaže da mi je upload brzina prevelika (oko 300kbps) i zahtjeva speedtest, iste sekunde dam mu speedtest sa dl 20Mbps i ul 18Mbps i nakon malog prepucavanja odgovori on meni: "ne ser*" i za par sekundi ban sa irc-a

mislim stvarno...nikad više na THR

Prema nekoj logici, AKO te bilo tko UHVATI da cheatas onda bi ti prvo poslali PM da im to pisaljes itd ( iznimka kada netko uppa za 10 min 1000 tb ).

THR je admini su debili

Nothing lasts forever
14 godina
neaktivan

Ja neznam kako vam se da natezati sa thr-om kad postoji debelo bolje alternativa u torrentsnatchu. Istina je da je sad par dana down ali inace je odlican tracker sa susretljivim staffom i odlicnom ekipom na ircu

16 godina
neaktivan

Koliko ja primjećujem zadnjih par postova sere#e po THR-u i hvalite TS.  

Zbog staffa na THR? Neznan, ja nikan ne pričam s njima, a po brzinama i "živim" torrentima THR se meni pokaza puno boljim.

HOĆU NOVI NICK!
15 godina
neaktivan

Dođe mass poruka:

Poštovani članovi,

još jednom vas upozoravamo da odgovarate za pozvane osobe. Ukoliko pozvana osoba dobije ban iz nekog razloga, sa sobom povlači i vama upozorenje ili direktan ban. Pozivnice nemojte davati nepoznatim osobama, već onima koje smatrate dovoljno odgovornim i sa barem osnovnim p2p znanjem. S obzirom da se u posljednjih nekoliko dana pojavljivao problem oko neodgovornog ponašanja nekolicine, bili smo primorani trajno ograničiti pristup i njihovim pozivateljima. Cijenite vašu pozivnicu, jer bi uskoro mogla biti vrlo tražena.

//staff

18 godina
botina kaže...
denix kaže...
goodye kaže...

torrentsnatch.org

ima li kakvih novosti?

Radovi su pri kraju i za vikend bi definitvno trebao biti up. Po prici koju sam cuo biti ce to extra tracker sa puno novosti jos nevidenih na domacim trackerima

Ima li možda kakvih novih novosti? Malo sam nestrpljiv {#}

Kad već čitaš ovo, pročitaj i pravila foruma! :D
17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
BORG kaže...

Ivo pricaj s Ninom to ti je odlican covjek vidjeti ces, za ostale nemogu garantirati, :D

14 godina
neaktivan

Moze li neko od Administracije exyubits-a da objasni sta se desava sa mojim nalogom tamo.

Gargamel

15 godina
neaktivan

Jel ovaj naš zakon o skidanju sadržaja s torrenta vrijedi i za privatne torrente? Jel te i tako mogu skužiti?

real master for every game
17 godina

Što je na kraju sa torrentsnatch-om? Hoće li i kada ponovo biti up?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P 16.10.2011
15 godina
neaktivan

Da, uskoro

15 godina
neaktivan

Koji je najbolji privatni torrent ali s trenutno otvorenom mogučnosću registriranja?

18 godina
neaktivan

Alphaomega.me otvoren

Ne znam smiju li se linkovi stavljati pa cu samo ovako, umjesto login.php ide register.php

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
15 godina
neaktivan

Jel on išta dobar? Jel on jedan od najboljih torrenta s open registracijom?

EDIT: Ne treba... Ljudi, upa san na TorrentLeech *_____*

Uploadanje na TorrentLeech je jako sporo... Jel isto tako i sa TorrentHR-om?

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.11.2011 0:22 (master4games).
18 godina
neaktivan

A gle TL ti je odlican tracker, ali ako ne znas odrzavati ratio brzo ces odletjeti od tamo ;)

Treba znati odabrati torrent za buffer, moras cekati i medu prvima ugrabiti neki popularni torrent, recimo big bang theory, ako se ne varam sinoc se je bila nova epizoda ili je danas , ne znam vise, i cekas da dode na torrent imedu prvima zgrabis i ici ce upload. Problem je sto su kod nas male upload brzine. 

Jedino rijesenje ti je uzeti seedbox i nabiti buffer na par trackera i tako korisiti.

16 godina
neaktivan
master4games kaže...

Jel on išta dobar? Jel on jedan od najboljih torrenta s open registracijom?

EDIT: Ne treba... Ljudi, upa san na TorrentLeech *_____*

Uploadanje na TorrentLeech je jako sporo... Jel isto tako i sa TorrentHR-om?

Meni osobno je TL uz IPT jedan od najlaksih trackera za seedanje i odrzavanje ratia, ali ne mozes ga nikako uposredivat sa THR-om posto je THR no ratio tracker.

Makar ne znam kako je sa kucnom vezom, nemam snage zamarat se sa time tako da ti je imho najbolja opcija uzeti neki jeftini box (ako nisi neki zahtjevan korisnik) i za cca 100 kn mjesecno se ne moras brinit oko nikakvog ratia ni bilo sta sl., a i ako bas hoces mozes si nabit po par TB uploada mjesecno na TL bez problema.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.11.2011 11:46 (win32).
15 godina
neaktivan

Ostavio sam cijelu noč upaljen komp i uploadano mi je svega 16 MB??????

Ovdje je nemoguče za uploadati.... gledam druge korisnike, oni imaju i po 50TB!!!!

Da mi je bar znati dali na THR-u se brže uploada, ako da, onda mi je bolje da prijeđem tamo...

15 godina
neaktivan
master4games kaže...

Ovdje je nemoguče za uploadati.... gledam druge korisnike, oni imaju i po 50TB!!!!

Da mi je bar znati dali na THR-u se brže uploada, ako da, onda mi je bolje da prijeđem tamo...

1. Kao sto je korisnik win32 u par postova prije rekao, bolje uzmi neki jeftini box oko 100kn/m i siguran si... ne moras se zamarat ovim svojim malim kucnim brzinicama, ne "krade" ti doma bw itd... sam uploadas torrent/e na box i TB ce letjet ;) imas na whatbox.u za 15$ ~ 88kn seedbox koji je poprilicno dobar, pogotovo za pocetnike ( nemoj zamjeriti ako nisis :/ )...

2. eh to su ti tzv. ekstremisti xD ... oni ti sigurno imaju dedi server i onda lupaju ( ne mora bit al opet :/ ), a i vjerojatno su uploaderi i u staffu tako da time njihova pozicija i dalje raste ( opet ne mora bit al... )... sam polako i ti ces stic tam ;)

3. na HTR.u ti nije vazno koliko uploadas i kolika ti je up brzina, sam prati pravila, tj. svaki skinuti torrent odseedaj NAJMANJE tri dana u 2 tjedna ( ak se ne varam :/ ) i siguran si... nemoj cim dode 72h da odmah mices torrent sa seeda... sa box.om ti je jos lakse... odseedas ta tri dana sam tak i jos dobijes lijep upload na racun ;)

-=Every moment is another Chance=-
14 godina
neaktivan
master4games kaže...

ne znam šta bi rekao osim da si klasični primjer retardacije. U molim vas pozivnicu, komp mi je upaljen stalno itd..

...

...

Par sati nakon

što je ovo , skinuo sam 50GB torrent stra 2 godine i neće da se uploada, kako zašto , a sranje

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Pozivnice za privatne torrent trackere
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice