Privatni torrent trackeri P&O izdvojena tema

poruka: 3.355
|
čitano: 1.286.349
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Pozivnice za privatne torrent trackere
16 godina
neaktivan
Privatni torrent trackeri P&O

ne mogu se nikako ulogirat na partis...cim upisem user i pass i pritisnem login prebaci me na google...sto napravit

14 godina

Izgleda da je black-cats kleka

Beatus non est,qui habet,quae cupit,sed qui non cupit,quae non habet.
16 godina
moderator

Ekipa može mi netko saznati ima li koji tracker film Imena višnje?

http://www.imdb.com/title/tt4431646/

With the first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably.
17 godina

moze li mi neko objasniti kako da otvorim port za THR jer mi pise da nije spojiv.. ubee modem sam dobio od providera a dok je cisco bio radilo je sve normalno :) hvala

15 godina
neaktivan
Re: Privatni torrent trackeri P&O
DangerousB kaže...

moze li mi neko objasniti kako da otvorim port za THR jer mi pise da nije spojiv.. ubee modem sam dobio od providera a dok je cisco bio radilo je sve normalno :) hvala

Imaš na forumu trackera do u najsitniji detalj sve objašnjeno. Samo malo pronjuškaj po forumu, nije tako teško naći.

16 godina
odjavljen

Znali itko šta je sa partisom,pokušao sam se registrirati,kod registracije prođe sve kako treba,ali potvrada ne stiže na e-mail.Kad pritisnem ono da povrda nije stigla prikaže mi nekog hrčka Rajka koji leži na leđima.Pa me interesira je li ta blokada kod sviju ili je samo kod mene.Nigdje nisam našao nikakvu obavijest.Imaju profil na Facebooku ali tamo  ne piše ništa,osim što par ljudi ima isti problem kao ja,ali im nitko na to ne odgovara.

14 godina
neaktivan

What.CD se gasi.

10 godina

I waffles je u banani....

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.11.2016 20:44 (Santana).
11 godina

Postoji li koji tracker s muzikom?, jedan je crko a kako vidim i drugi ce uskoro.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.11.2016 21:44 (WalterWolf).
10 godina
WalterWolf kaže...

Postoji li koji tracker s muzikom?, jedan je crko a kako vidim i drugi ce uskoro.

Kolko vidim xbtmusic
Al nisam na njemu.... vec duze ne pratim to pa ne znam dal ima jos koji, a da je donekle.

15 godina

ima tko na BTN-u ovdje, trazi me neki code kod prijavljivanja, sta je to?

Edit: dodatna sigurnost, kod mjenjanja lozinke nisam pazio bas. Sve ok sad

Btw: sto se tice music trackera u izdradi je nostream, trebao bi biti nasljednik whata, a i waffles se vraca, imali su financijskih poteskoca, trebali bi biti online uskoro

http://trakt.tv/user/MjezZza
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.11.2016 2:32 (maxy0).
9 godina
neaktivan
Jel mi moze neko dat pozivnicu pliz !!
16 godina
Peros kaže...
Jel mi moze neko dat pozivnicu pliz !!

Ne.

14 godina
odjavljen

S obzirom da ne koristim THR, a član sam partisa godinama, zanima me koja je prednost THR pred partisom, i da li je uopće ima? Jer sam do sada sve što sam trabao nalazio na partisu

15 godina
neaktivan
formula1live kaže...

S obzirom da ne koristim THR, a član sam partisa godinama, zanima me koja je prednost THR pred partisom, i da li je uopće ima? Jer sam do sada sve što sam trabao nalazio na partisu

Pa sto te onda briga za THR kad Partis zadovoljava sve tvoje potrebe?

LoL acc THCJoshi
9 godina
neaktivan
WalterWolf kaže...

Da postoje

Trenutna situacija ti je ovakva sa music trackerima:

Novi (Post-WCD)

>XanaX (uskoro će promijenit ime u Apollo)

>PTH

i dobri stari

>Libble

Za ove E**** i XBT trackere nemoj ni pokušavati nećeš naći invitaciju.

Znam jednog usera koje je u E**** i sam kaže da je tamo pusto, a tolika strka oko privatnosti.

U XBT-u isto znam dvoje i u biti ako te ne zanima Jazz/Rock, tu i tamo neki drugi žanr, nemoj tamo ni ići.

nazovimo ih niche “high-level” tracker-i

11 godina

Trazim nesto gdje ima Rock, Metal, Pop itd.

-----------------------------------------------------------------------

Waffles ce ubrzo up.

"

OK. here, finally is the story. Waffles went down for financial reasons, and stayed down due to staff issues that will not be hashed in public, don't bother asking. Lack of communication was because of the staff element, I was hoping the downtime would last a day or two at most at the beginning, but that obviously isn't what happened. This happened at a really inopportune time, we were just as surprised at what happened since we went down as you were.

We've changed hosts to get a situation that is within our current means. We still owe a debt to the old host that will need payment, and we still need money to pay it. Because we're changing hosts (and equipment), we don't know how long it will take before we are able to come back up. But I will make sure our twitter and this space are updated with news as it comes, particularly if an ETA arrives.

Some answers to frequently asked questions: No, we're not adopting gazelle. The amount of development time it would take to do that is not available. For now, things will be as they were when we went down.

No data appears to be lost, we have the site code as it was when we went offline.

We're keeping the current invite policy in place when we reopen. We recruit at a couple of private torrent sites, plus invites are open. So will we offer something more liberal? That depends on what we find our current capacity to be after we get set up.

That's all for now. Let's hope the migration goes simple and easy."

https://www.reddit.com/r/trackers/comments/5e1brs/soon/da948gp/

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.11.2016 13:05 (WalterWolf).
9 godina
neaktivan

Ako ne možeš naći invite u nijedan onda definitivno probaj program SoulSeek.

Share-aj nešto i to ti je to.

Edit:

Kažeš Waffles će ubrzo up.

Možda da, vjerojatno ne.

Ukoliko se vrati znaj da neće imati niti jedan torrent share-an jer je jako dugo offline i useri su uglavnom obrisali sve torrente koje su dijelili. Uglavnom situacija im neće biti lagana. Tu su naravno i problemi sa plaćanjem servera...

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.11.2016 13:11 (blackatom).
11 godina

Vidjet cemo, mozda dosta ljudi dode na Waffles posto je What crko.

9 godina
neaktivan

Vjerojatno neće jer Waffles ne koristi Gazelle.

Zamisli da dođu ljudi i uploadaju 1000 100% albuma, kako bi to waffles uspio provjeriti?

Waffles nema niti je ikada imao automatsku kontrolu kvalitete, sve se provjeravalo manualno od strane moderatora.

Zbog te same činjenice je ostao iza What.cd-a tamo 2007 kada je OINK zatvoren i uvijek ostao Plan B alternativa.

15 godina

Upao sam na PTH, cini se odlican, bit ce dostoojna zamjena whata..  preko 80 000 torrenta uploadano u 2 dana, a i trenutno je freeleech, uspio sam nabiti 130gb uploada vec

http://trakt.tv/user/MjezZza
9 godina
neaktivan

Da, vrlo vjerojatno će PTH biti sljedeći What.cd ali još je rano za reći tracker je start tek 3-4 dana isto kao i XnX.

14 godina

Evo i mene na PTH-u... :) Fino tracker zasad radi te se novi torrenti pumpaju naveliko :D Tako da samo seed...

14 godina

Update vezan za upad na PTH

"We have currently suspended our policy of offering invites for every 15 uploads. We feel that this was an unhealthy pyramid scheme of sorts, and open to abuse. As of right now the only recruitment to PTH comes via users with existing invites and the class-restricted official threads on a select number of elite trackers. We have heard our user's pleas for more invites, however, and will be expanding recruitment gently in due course (although we have no plans to employ rash techniques such as open registration, ever, now or in the future). This may include interviews."

10 godina

Izgleda da ce waffles ipak proradit. Sele se na drugi hosting,jos da i PTP proradi 

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.12.2016 15:04 (Santana).
15 godina
What?
https://my.pcloud.com/#page=register&invite=jNZr9ppjyNajgora sljepoća je kad se ne želi vidjeti i najgora gluhoća je kad se ne želi čuti.
10 godina
Grbi94 kaže...
What?

Waffles. Ispricavam se.

14 godina

Pa PTP radi...Iako imaju nekih tehničkih poteškoća...

10 godina
strong8472 kaže...

Pa PTP radi...Iako imaju nekih tehničkih poteškoća...

Stranica radi, al ne radi niti jedan torrent i to traje...

14 godina

Evo upravo provjerio te je i stranica sad dole :( Iako mi je većina torrenata zelena u rutorrentu.. No kako god samo da sve to prošljaka kako treba :D

Ugl. kažu: "Site is undergoing planned maintenance. We will be back soon. Take 2 ETA < 6 hours :) -- Updated Thu Dec 1 12:42:40 UTC 2016"

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Pozivnice za privatne torrent trackere
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice