Ima netko ideju kako se na brzinu riješiti crvenog prišta?
Muče me 2 crvena prišta već par dana. Nisu toliko velika, ali se primjete. Koliko znam, istiskivati se smiju samo oni bijeli tj. sa bijelim vrhom.
Što napraviti? Isušiti nekako? Sa pastom za zube?

(daaa, plakala sam!!!)..naime, lice mi je poslije skidanja silnog pudera bilo crveno i izritirano, uzela sam si jeftini evelin 3u1 i kremicu njihovu za matiranju (!), bilo mi je odlično dok je ljeto trajalo i dok sam bila na moru, u jesen kad je krenula škola, točnije 4. razred, opet je buknilo :(, skupila sam pare (točnije prodala jednu zlatnu narukvicu i dobila dobru lovu
) i otišla u solarij u kojemu je radila jedna moja prijateljica, uglavnom solarij mi je puno pomogao, ne samo što se tiče prištića već i mrljica koje su s vremenom blijedile (zapravo je moje lice tamnilo haha), naravno ljeto je opet došlo, ja sam prošla svašta nešta prošle 2013. i normalno da je ostavilo traga, prestala sam s kvarcanjem, ali poslije onoliko stresa i živciranja znala sam da će opet krenuti poslije jeseni, nažalost tako je i bilo, samo ovaj puta NAJGORE koje sam ikada vidjela, crveni upaljeni prištevi, ne samo po obrazima, već i po vratu
KATASTROFA! A onda sam jednog dana malo pretraživala stranice u nadi da ću opet morati dati 400kn samo da se riješim tog užasa, i pronašla sam, LEPTEN kozmetika, navodno za 15 dana prolaze svi prištevi, naravno to su gluposti, ne prodje za 15-tak dana, ali da prodje nakon 2 potrošene kremice i losiona, PRODJE! Sada kombiniram ujutro, klindamicin obični iz ljekarne i krema lepten ako se sminkam, ako ne, ni ne stavljam je, uvečer losion - mlaka voda - klindamicin - krema
znači molim svaku večer, makar došla i pijana, molim da mi se očisti lice jer se nadam da Bog vidi koliko sam muka prošla radi toga, nadam se da sam pomogla :* 

hoćete još malo capsa slatkiši??
)