Presude generalima 16.11. zaključana tema

poruka: 234
|
čitano: 28.505
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Presude generalima 16.11.
Edge kaže...

Kakvo fenomelno jutro, probudim se i surfam u krevetu, odem na jutarnji i šok!

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ZxNLxHibSgs

Pravda je dosla na svoje.

Sad treba onog lopova i izdajicu Sanadera zatvorit na kojih 10-ak godina.

Meni je drago to što se još uvijek možemo držati kao narod i to pokazujemo u ovakvim trenutcima.. Fali nama dosta sloge..

''Impossible is nothing..'' ''It's on me: To be lighter, fly higher, go further.,,'' ''Train your mind and the body will follow''
17 godina
odjavljen
Presude generalima 16.11.

Kakav ce tek sad njima bit filing uci u granice RH i osjetiti zagrebacki smog koji svima pase.

http://isvijet.com.hr
16 godina
neaktivan

Imam samo ovo za reći... Nisu oni nikad niti bili krivi... Zna se tko je krivac za sva {#} koja su se događala tokom rata.

Extend my EMSI License for free: http://download.emsisoft.com/EmsisoftAntiMalwareSetup_6434073 / My Web Site: http://markoidzan.from.hr || First Croatian CM9 blog: http://cm9croatia.blogspot.com
16 godina

Tigar Krezumica
16 godina
protjeran

Hvala moderatorima za ne brisanje teme, u jednom mi se trenutku činilo da je tema nestala, pa se evo opet vratila.

OT:

Da mi je sad vidit Mesića (izdajnika), Pusićku i slične. Pa mislim kakve mi ljude biramo da nam vode državu. I s Tuđmana se digla kakva takva ljaga kad je pao UZP u Haag-u.

A complex man drawn off of simplicity.
16 godina

Tigar Krezumica
15 godina

Ponosni sam branitelj domovinskog rata i za mene je tek danas rat završija. Na dan Oluje nisam plaka ali su me zato danas obuzele emocije i plaka sam ko mala beba. Sritan san i večeras ću sa svojim ratnim kolegama proslaviti puštanje generala na slobodu. Volija bi da se današnji dan proglasi kao praznik jer je ovo povijestan dan i trebamo ga u budućnosti slaviti kao takvog.

Zadar živi vječno!
17 godina
odjavljen

Sad me taman nazove stari s posla, ide se nac s kompicima iz rata i gibaju na trg hahaha.

http://isvijet.com.hr
15 godina
epic kaže...

Hvala moderatorima za ne brisanje teme, u jednom mi se trenutku činilo da je tema nestala, pa se evo opet vratila.

OT:

Da mi je sad vidit Mesića (izdajnika), Pusićku i slične. Pa mislim kakve mi ljude biramo da nam vode državu. I s Tuđmana se digla kakva takva ljaga kad je pao UZP u Haag-u.

Valjda će se sad konačno začepiti usta i onima koji stalno tupe da bi Tuđman sjedio u Haagu da je živ. 

Potpis!
15 godina

Sve divno krasno,ali skoro 50% ljudi koji se vesele ovome danas,nisu ni zivjeli za vrijeme rata nit' znaju puno o njemu.

Da ih pitam sto znaju o povijesti Hrvatske,nemaju pojma nista,ali je glavno da se danas vesele.U osnovnoj vjerovatno nisu ni ucili o Domovinskom ratu,zato mi je slabo kada vidim djecu od 15 godina kako se opijaju zbog ovoga,a kada je trebalo ucit nije im se dalo.

Inace drago mi je da su ih oslobodili{#}

15 godina

odi u Zadru sve gori!

skoro sam ostao bez glave kad sam prošao kraj trga {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.11.2012 16:14 (antimadridista).
15 godina
ivanoile kaže...

Sve divno krasno,ali skoro 50% ljudi koji se vesele ovome danas,nisu ni zivjeli za vrijeme rata nit' znaju puno o njemu.

Da ih pitam sto znaju o povijesti Hrvatske,nemaju pojma nista,ali je glavno da se danas vesele.U osnovnoj vjerovatno nisu ni ucili o Domovinskom ratu,zato mi je slabo kada vidim djecu od 15 godina kako se opijaju zbog ovoga,a kada je trebalo ucit nije im se dalo.

Inace drago mi je da su ih oslobodili{#}

Evo ako baš hoćeš znati..

Meni je stari uvijek govorio o Domovinskom ratu i o tome kako je on maloljetan ušao u rat.. On i djedovi su mi usadili domoljublje u srce i ono nešto da ne budem zadovoljan Statusom Quo sve dok ne bude kako treba i ono nešto da se pobunim kada nešto nije u redu..

Stalno su mi govorili, kada sam bio manji, o hrvatskim kraljevima/kneževima, braći Radić, Matiji Gupcu i uglavnom o povijesti domovine, iako sam dosta toga zaboravio, sjetim se nešto kada to radimo na povijesti..

''Impossible is nothing..'' ''It's on me: To be lighter, fly higher, go further.,,'' ''Train your mind and the body will follow''
16 godina
neaktivan

.

Croatian hero Croatian hero
One bright morning when my work is over I will fly away home ...Bob Marley
13 godina
neaktivan

Super je vidit ovaj docek na trgu prelijepo je ovo jedinstvo pozz za sve iz Ponosne Bosne {#}

the quieter you become the more you are able to hear
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.11.2012 16:54 (Monster22).
17 godina
neaktivan

Generali na slobodi, a tzv. kapetan dragan odlukom australskih vlasti izručuje se Hrvatskoj. Što je ovo danas? Toliko lijepih vijesti u jednom danu. Presretan sam.

Da napomenem, nisam osobno sudjelovao u "Oluji" jer je moja postrojba bila stacionirana u Slavoniji (kod Osijeka) i pod punom ratnom spremom čekali protuudar iz okupiranog dijela istočne Slavonije, Baranje i zapadnog Srijema.Nažalost, nisu krenuli ...

Sve bi ja to rođo, šmajserom!
13 godina
neaktivan

Svaka cast nasim generalima! Do kraja ostali ponosni i docekali slobodu.

:) :)
16 godina
Nuclear kaže...
Ezio kaže...
Nuclear kaže...

Ja ne znam koji je ovo ku*ac. Svi se vesele nebi da im je ćaću pustilo iz zatvora.

A posebno oni koji idu po gradu i trube u autu. {#}

Naravno da ne znaš. Još si dijete. Ipak ima i mlađih od tebe koji kuže i pokazuju malo poštovanja a ti si izgleda samo "fail hoću internet" generacija.

Očajan si. Nemam poštovanja prema nikome ko je uopće sudjelovao u ratu i ubijao druge ljude ili davao zapovijedi da se to učini.

Stari, koji je hrvatski dragovoljac i prvi hrvatski redarstvenik, mi je napričao zilijun priča iz rata i dosta znam šta se tu dešavalo te mi nakon toga ne pada na pamet klanjati se nekom kvazi generalu.

Vi slavite 5.8. je*enu pobjedu u ratu u kojem su se ubijali drugi ljudi. Svaka čast. Ovce.

Hm,ubijali drugi ljudi? A,što je sa prvim ljudima? Tko je njih ubio? Možda ti drugi ljudi?

Ili njima bliski ljudi....

Nemaš ti pojma o tom vremenu,dečko.

Čudi me da imaš takav stav unatoč tome što ti je otac hrvatski dragovoljac,

bar on je osjetio na svojoj koži a i vidio štošta što čovjeku inače u životu ne treba vidjeti i doživjeti.

Pitao bih te ja da je tvoja rit bila u pitanju,da li bi ti zapucao ili bi pustio da te ubiju,

da ti ubiju suborce,obitelj,poznanike,zapale kuću,siluju sestru,majku,djevojku.

Ti isti,drugi ljudi...da,tko bi rekao? Ili su to izmišljotine?

Što ti je konkretno pričao otac?

Da li je pucao u koga? Zamjeraš li svojem vlastitom ocu?

Vidiš,danas me je nazvao prijatelj,ratni drug. Dečko je iz Daruvara i imao je nepunih 16 godina

kad je uzeo pušku i išao obraniti rodni grad svojih roditelja. Sasvim normalan zagrebački dečko koji nije podvio rep

i otišao,štajaznam tamo gore u Minken Bojnu.Ostao je branit svoju obitelj,prijatelje....

Kad si napadnut i primoran uzvratiti onda nema tu,lako ćemo...onako,na finjaka...u rukavicama.

Sreća pa Hrvatsku nisi branio ti već je bio to tvoj otac,hrvatski dragovoljac.

A,kako si zelen,onda lijepo se pokrij ušima i ne piši ništa o stvarima o kojima nemaš blage dume.

I još si bahat pri tome...cccccccccccc{#}

Edit: Maknut krivo postavljen emoticon: {#}

Tigar Krezumica
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.11.2012 17:40 (fromcelltohell).
13 godina
neaktivan

Samo ću vas podsjetit da je još šestero Hrvata u Haagu . Kada oni budu pušteni onda smo uistinu pobijedili ! 

13 godina
neaktivan

Evo šta kaže najslavniji general Armije Bosne i Hercegovine . General Gotovina je ratni zločinac za njega. Lijepo je vidjeti kako naši susjedi kojima smo spasili guzice razmišljaju.

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/14159_10151237710682488_1992301730_n.jpg

17 godina
fromcelltohell kaže...
Nuclear kaže...

Ja ne znam koji je ovo ku*ac. Svi se vesele nebi da im je ćaću pustilo iz zatvora.

Naravno da ne znaš. Još si dijete. Ipak ima i mlađih od tebe koji kuže i pokazuju malo poštovanja a ti si izgleda samo "fail hoću internet" generacija.

Očajan si. Nemam poštovanja prema nikome ko je uopće sudjelovao u ratu i ubijao druge ljude ili davao zapovijedi da se to učini.

Stari, koji je hrvatski dragovoljac i prvi hrvatski redarstvenik, mi je napričao zilijun priča iz rata i dosta znam šta se tu dešavalo te mi nakon toga ne pada na pamet klanjati se nekom kvazi generalu.

Vi slavite 5.8. je*enu pobjedu u ratu u kojem su se ubijali drugi ljudi. Svaka čast. Ovce.

Hm,ubijali drugi ljudi? A,što je sa prvim ljudima? Tko je njih ubio? Možda ti drugi ljudi?

bar on je osjetio na svojoj koži a i vidio štošta što čovjeku inače u životu ne treba vidjeti i doživjeti.

Pitao bih te ja da je tvoja rit bila u pitanju,da li bi ti zapucao ili bi pustio da te ubiju,

Vidiš,danas me je nazvao prijatelj,ratni drug. Dečko je iz Daruvara i imao je nepunih 16 godina

kad je uzeo pušku i išao obraniti rodni grad svojih roditelja. Sasvim normalan zagrebački dečko koji nije podvio rep{#}

i otišao,štajaznam tamo gore u Minken Bojnu.Ostao je branit svoju obitelj,prijatelje....

Kad si napadnut i primoran uzvratiti onda nema tu,lako ćemo...onako,na finjaka...u rukavicama.

A,kako si zelen,onda lijepo se pokrij ušima i ne piši ništa o stvarima o kojima nemaš blage dume.

Ma nemoj se previše živcirat,{#} nema potrebe premlad je on pa izgleda nije dobro čul kaj mu je tatek pričal imal je zaštopana uha pa nije shvatio situaciju tamo 1991-1995.{#}

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
14 godina

odlična podrška građana tokom cijelog dana 

Nema tog pitanja na kojeg ja imam pametan odgovor.
14 godina
neaktivan

Svako dobro generalima! Sad neka se ubace u politiku i neka zavrse borbu za ovu lijepu nasu drzavu da bude takva za kakvu su se borili.

13 godina
neaktivan

dobrodošli generali!! svi smo znali da niste krivi!! odmorite se, zaslužili ste, no od sutra sve vraćamo u svakidašnji dan....

14 godina
neaktivan
rambox kaže...
fromcelltohell kaže...
Nuclear kaže...

kad je uzeo pušku i išao obraniti rodni grad svojih roditelja. Sasvim normalan zagrebački dečko koji nije podvio rep{#}

Ma nemoj se previše živcirat,{#} nema potrebe premlad je on pa izgleda nije dobro čul kaj mu je tatek pričal imal je zaštopana uha pa nije shvatio situaciju tamo 1991-1995.{#}

Neke "nevjerne Tome" i kada vide ne vjeruju,a kamoli kad čuju neke stvari.Samo ću navesti što sam ranije rekao:

"... Ja ih nisam došao istjerati iz njihovog doma,oni su meni donijeli rat u moj dom."

i još jedna:

"...Mi znamo što smo radili 90-tih,oni to nikada neće shvatiti."

15 godina

Hrvatska logika:

"Generali su osuđeni." - Je*em li vam ma*er, haški suci.
"Generali su oslobođeni." - Hvala ti, sveti Bože!

{#}

Pričam i serem bezveze
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.11.2012 18:00 (The Unforgiven).
14 godina
Nuclear kaže...
Ezio kaže...
Nuclear kaže...

Ad1; ti si rođen kada sam ja pušten sa liječenja nakon stradavanja u Domovinskom ratu, tako da nisi niti 0.001‰ referentan za nešto reći, a fakultet sam završio kada si ti, AKO krenuo u prvi razred škole, zato sjedi 1 i imaš {#} !!!!

Ad2; obzirom si ovako drzak i hrabar iza tipkovnice i displaya monitora, koje čega, a kako se niti jedan moderator ili administrator nije potrudio pa te već nije sankcionirao, pa ako se bude mene nešto upitalo za ovaj post, neka se prvo pogledaju tvoje bljuzge mladiću! A nekako mi se i čini da ne pričaš istinu kada kažeš da ti je stari Hrvatski Dragovoljac i Prvi Hrvatski Redarstvenik, razloga je zilijun i osamsto {#} !!!!

ATJ Lučko
16 godina
neaktivan

Mislim da trenutna situacija nakon dolaska generala neće biti nimalo povoljna. Ne bi me iznenadilo da dođe do državnog udara jer su ljudi sad dosta emotivno nabijeni + neimaština i nezaposlenost što sve na kraju može dovesti do fatalnog ishoda. Ako gotovina krene povlačiti prave karte  državni udar je neizbježan. Dovoljna je samo njegova zapovijed. Ako se upusti u politiku i pojavi se na izborima tj kandidira se za predsjednika pobjeda mu je zagarantirana a to bi nas bacilo 30 godina unazad od europe i trenutnih dobrosusjedskih odnosa. Sad ce vjerojatno krenuti TD ali ovo je realna situacija i lako je moguća a ljudi su spremni na sve u ova krizna vremena.

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.11.2012 18:22 (zeroname).
16 godina
neaktivan

generale trebali bi kuci, vec odavno doma nismo bili

13 godina
neaktivan
zeroname kaže...

Mislim da trenutna situacija nakon dolaska generala neće biti nimalo povoljna. Ne bi me iznenadilo da dođe do državnog udara jer su ljudi sad dosta emotivno nabijeni + neimaština i nezaposlenost što sve na kraju može dovesti do fatalnog ishoda. Ako gotovina krene povlačiti prave karte  državni udar je neizbježan. Dovoljna je samo njegova zapovijed. Ako se upusti u politiku i pojavi se na izborima tj kandidira se za predsjednika pobjeda mu je zagarantirana a to bi nas bacilo 30 godina unazad od europe i trenutnih dobrosusjedskih odnosa. Sad ce vjerojatno krenuti TD ali ovo je realna situacija i lako je moguća a ljudi su spremni na sve u ova krizna vremena. Mislim da bi gotovina mogao biti naš Lenjin ili Mao.

iskreno sam to i ja pomišljao, no očito nisam jedini...zamisli da on osnuje stranku ili se kandidira za predsjednika...

16 godina
neaktivan
hitmanovich kaže...
zeroname kaže...

Mislim da trenutna situacija nakon dolaska generala neće biti nimalo povoljna. Ne bi me iznenadilo da dođe do državnog udara jer su ljudi sad dosta emotivno nabijeni + neimaština i nezaposlenost što sve na kraju može dovesti do fatalnog ishoda. Ako gotovina krene povlačiti prave karte  državni udar je neizbježan. Dovoljna je samo njegova zapovijed. Ako se upusti u politiku i pojavi se na izborima tj kandidira se za predsjednika pobjeda mu je zagarantirana a to bi nas bacilo 30 godina unazad od europe i trenutnih dobrosusjedskih odnosa. Sad ce vjerojatno krenuti TD ali ovo je realna situacija i lako je moguća a ljudi su spremni na sve u ova krizna vremena. Mislim da bi gotovina mogao biti naš Lenjin ili Mao.

cha si ti zabrijao{#}

Govorim o mogućim posljedicama ako Gotovina osnuje svoju stranku i dobije izbore , ti si očito neko derište od 14+ godina pa ne razumiješ kako funkcionira jedna demokratska država.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice