Pogledao sam po forumu i vidio da uopce nema ovakve teme, pa me zanima za koga se borite i glasate? Ja glasam za Tuđmana 
Svi komentari su dobrodošli...osim provokativnih izjava i svađe među forumasima..
Pogledao sam po forumu i vidio da uopce nema ovakve teme, pa me zanima za koga se borite i glasate? Ja glasam za Tuđmana 
Svi komentari su dobrodošli...osim provokativnih izjava i svađe među forumasima..
Evo jedne prigodne "informativne emisije" općenito o izborima za predsjednike, parlamentarce i sl.
http://www.southparkstudios.com/episodes/103888
Htio bih izdvojiti jedino jedan citat za one koji ne žele pogledati: "Every election is always between a giant douche and a turd, because they're the only people who suck up enough to make it that far in politics".
Pogledao sam po forumu i vidio da uopce nema ovakve teme...
U pravu si. Nema ih. Kad god bi se otvorila neka politička tema bila bi ubrzo i uklonjena, kao vjerojatno i ova tema.
Ja osobno ne izlazim na izbore jer mi je sasvim svejedno tko je u kojoj fotelji.

Laku noc, ja se ukljucujem sutra, ako ova tema ne bude ugašena od strane "Pravedne rukeTM".
Tesko ce biti pricat o politici, al podrzajem temu, ukoliko neizbije flamewar
...ne znam po čemu bi ova tema uopće mogla biti zanimljiva, jer sami predsjednički izbori zajedno sa ljudima
koji u njima sudjeluju ne nude nam ništa što u ovoj zemlji već prije nije viđeno...ovi izbori mogli bi samo zadati
posljednji udarac svima onima koji žive od svoga rada i njihova prava svesti na potpuno deklarativna prava, ne
zato što predsjednik ionako nema ovlasti da ih mjenja, nego zato što o njima sa pozicije vlasti, neće imati tko
uopće i govoriti.
Ne mislim time reči da im je alternativa Josipović i socijaldemokracija, jer ne treba zaboraviti da je upravo u
vrijeme Račana i takozvane socijaldemokratske stranke izveden največi udar na prava radnika i pravi pogrom
nad nezaposlenima, jer je raznim administrativnim mjerama sa biroa naprosto protjerano i izbrisano preko
120 000 nezaposlenih i time se statistička slika hrvatske nevjerojatno uljepšala...
Mislim da ovakvi izbori, ovakvi kandidati i ovakva tema, a na informatičkom forumu, zaslužuju samo lock...
Prva i osnovna stvar, niti jedan kandidat nije dao obečanja koja su u skladu s predsjedničkim ovastima, što znaći da ili u startu otvoreno lažu ili ni sami ne znaju za što su se kandidirali!
Hrvatskoj treba diktator! 
Ne izlazim na izbore, niti sam izlazio dosad, a niti ću izlazit u budučnosti dok god stvari budu ovakve kakve jesu. Nažalost država nam je u većoj krizi nego 91. Tad smo znali tko smo i šta smo i za šta smo, a danas katastrofa. Svi do jednog su lopovi, muljatori i kriminalci. Ali nažalost takvi uspijevaju i još veća je žalost da narod takve bira. Inače se ne petljam u politiku ali eto vidjeh temu pa ono da bacim i ja komentar.
...vidim da tema još postoji pa evo malo zanimljivosti...
A kud otvori temu o predsjedničkim izborima, de nek neko gleda kad će se garfield-lš prijavati da se spremim za čitanje 
Da izbori bilo sta mijenjaju bili bi ilegalni. Imam i pametnijeg posla od glasanja, recimo nisam dugo obrisao paucinu u podrumu..
Meni se vecina njih gadi. Bandic okuplja u Bosni... to je jako posteno - oni zive izvan Hrvatske, ne zive po hr zakonima i imaju pravo glasa za predsjednika u drugoj drzavi... Ma to nije vrijedno rasprave. Prijavljuju da su potrosili 2 milijuna kn - Bandic i Primorac,a zapravo se radi o 5 milijuna. Onda Bandicevi stemeri dodju da usutkaju objavljivaca tih podataka... Fujj, bljak
nemaš za nikoga glasati,bandić mi onako izgleda kao najmanjev zlo od svih njih, iako ni on nije baš neki dobar izbor,tako da ču ove izbore preskočiti,koje nam sve gluposti obečavaju to je za ne virovati
bandić mi onako izgleda kao najmanjev zlo od svih njih
Ne dao Bog većeg zla!
Svi oni pretaču iz šupljeg u prazno. Jedini je Mikšić taj koji koristi vlastiti, zarađeni kapital. On je ujedno i jedini koji aktivno pomaže gospodarstvo, otvarajući tvornice i radna mjesta. Ostali su svi na državnoj sisi.
Mikšić je kao poduzetnik. Mislim da to što sam sebe financira, kad se uzme u obzir prijašnji politički "uspjeh", više govori o tome koliko je loš poduzetnik nego koliko je pošten kandidat.
Po meni je bitno izac na izbore, ostvarti demokratsko pravo.
Pa, dajte pogledajte tko se kandidirao sve - po meni je opasno da neki budu predsjednici ..
Trebalo bi prvo ukinuti glasanje iz dijaspore. Neće meni neka osoba iz druge države određivati tko će meni biti predsjednik (ko da Meksiko određuje predsjednika SAD-a).
Svi oni imaju putra na glavi. Samo treba gledati tko ima najmanje. Josipoviću prepisuju da je povisio naknadu za autorska prava i time su se povećale cijene podatkovnih medija. On po meni ima najmanje putra, ima 2 faksa, govori nekoliko jezika i on bi bio prava osoba da zastupa državu jer kod predsjednika se stvara i dojam kakva je i ta država (kad bi vidli konja Bandića zapitali bi se jesu li ti ljudi normalni).
Nekima je ova kampanja zabava (Tuđman). Oni kao familija su uzeli što se uzeti moglo, dok neki ljudi koji su se borili za ovu domovinu danas su bez ruku nogu i hodaju u kolicima.
Po meni je opasno da bilo tko od njih bude, samo je za neke ta opasnost malo manja.
@308: Slažem se u svemu osim o dijelu o Josipoviću. Predsjednik bi trebao štiti Ustav, a ne vjerujem da je to sposobna osoba koja je autor zakona koji samim čudom (ili lobijima) nije proglašen neustavnim.
Ma ova demokracija je teški šrot - pogle samo kolko koštaju dvokružni izbori i to u ovakvim vremenima besparice. I još da ne govorim da popis birača nije ažuriran zadnjih 15god jer se ''nema novaca''. Drugim rječima mrtvi glasaju i to naravno za KraDeZeovog kandidata Hebranga koji ne da mi falše djeluje nego mu ne bi vjerovao da mi kaže da je preksutra Božić...
Vidili su mesića, nemože ih ništ iznenadit 
12 majmuna- part2
Zar su ovakve teme dozvoljene na forumu?
no comment....političari nisu dostojni bilo kakvog komentara...krajnje nezanimljiva tema...
nedo bog da bandić postane predsjednik.
nek mi još mamić postane predsjednik zagreba i selim se na kosovo.
...ne pratim ankete, ali imam prognozu u koju niti sam ne vjerujem...
u drugi krug idu Josipović i Hebrang...
Za predsjednika je važno da zna pričat jezike i da je elokventan. Ako ćeš gledat ko je obrazovaniji, pa i Hebrang je doktor znanosti, ne znači da je pametan. Po meni bi Vidošević bio najbolji, čovjek je jednostavno karizmatičan i simpatičan, jbg...Svejedno su svi užas, Vidošević lopov, Primorac psihički bolesnik, Josipović veleizdajnik i lopov, Vesna Pusić nemam komentara, Bandić ne zna dvije riječi engleskog...
Po meni bi Vidošević bio najbolji, čovjek je jednostavno karizmatičan i simpatičan, jbg...Svejedno su svi užas, Vidošević lopov, Primorac psihički bolesnik, Josipović veleizdajnik i lopov, Vesna Pusić nemam komentara, Bandić ne zna dvije riječi engleskog...
Zašto glasanje iz dijaspore nema smisla? Po čemu si ti veći Hrvat od nekog iz Hercegovine??
A za Vidoševića nisam reko da je dobar, nego da je najbolji od ponuđenog.