Posao za maloljetnika,preko cjele godine

poruka: 84
|
čitano: 19.052
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Evo ovako

tražimo ja i sestrična posao koji bih mogli raditi preko cjele godine,razlog taj što tražimo posao je što smo se vozili na motoru policija nas zaustavila vamo tamo i dobili 9000kn kazne i sada tražimo posao gdje ćemo nas dvoje raditi,u roku od 7mj moramo otplatiti kaznu,ja imam 16g a sestrična 17g tako da vas molim da ako znate da javite,u okolici Osijeka/samom gradu nebitno.

Molim vas da netrollate i predlažete poput ku*vanja i takvih stvari.HVALA!

L.P

Tata, tata zašto baka trći cik cak? -Šuti sine i dodavaj metke.
18 godina
neaktivan

Podnesite žalbu.

A life? Cool! Where do I download one of those?
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.8.2011 20:27 (leo_819).
15 godina
Re: Posao za maloljetnika,preko cjele godine
leo_819 kaže...

Podnesite žalbu.

Đabe nam je kad smo krivi,problem je u tome što motor glasi na moje ime,ima preko 50cc,nema nitko vozačke registriran i nismo imali kacige.

Sud nam je 13.9.2011,raspitao sam se rok vračanja novca.

16 godina
neaktivan

Probaj se zalit odes na sud kazes casni sude ja san uzorni ucenik te i te skole i nemam primanja pa nemogu platit, prvi mi je put i nece se vise ponovit. Bar san tako cuo da prolaze na nekim sudovima...

švšvš
18 godina
neaktivan
kruskar kaže...

Đabe nam je kad smo krivi,problem je u tome što motor glasi na moje ime,ima preko 50cc,nema nitko vozačke registriran i nismo imali kacige.

Sud nam je 13.9.2011,raspitao sam se rok vračanja novca.

Znam da ste krivi što je očito ali, znam xy ljudi koji su vozili pijani ili su ih uhvatili bez dozvole i prošli su na "lišo". U žalbi nek ti netko napiše da nemaš posao da nisi u stanju isplatiti tu cifru i u najgorem slučaju bar ce vam smanjit kaznu.

A life? Cool! Where do I download one of those?
15 godina
neaktivan
Normalno da nečeš platiti kaznu, ni zaposleni nemaju za kaznu. Žalba=dobrotvorni rad.
http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/prodaja-by-monopol/107035.aspx
17 godina
neaktivan

Prodas racunar, prodas motor i jedan bubreg i ne moras raditi za kaznu...{#}

Zali se, na svaku presudu imas pravo zalbe, ako nista kupices sebi vremena a nemas sta izgubiti, sud ti ne moze dosuditi vecu kaznu od te.

He who dares, wins
15 godina

Ok,Hvala vam ljudi,ako čujete da netko traži radnika samo javite.

@mailna22

teško da ću prodati motor i računalo,pogotovo računalo ono mi treba za školu(računalni tehničar 2godina),a motor mi je hobi pa je to isto največi problem.

A i tako i tako i da nismo dobili kaznu tražili bi posao.

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.8.2011 20:37 (kruskar).
15 godina
protjeran

Mislim da nema nista od posla za maloljetnike!

Pa nedavno su doneli nekakav glupi zakon o zabrani pranja šajbe na pumpama!

Ako si maloljetan i peres,vlasnik pumpe cini krivicno djelo!

Ako si punoljetan onda radis na crno, nemas prijavljen obrt!

Ne vidim zasto bi pravili razliku i za sve ostale poslove!

Ili mjesalica na crnjaka ili zalba-nema druge!

...................................Lopata majka!...................................

DaBog da se prevrnula na me,prikolica puna pica!
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.8.2011 20:40 (Godfahter).
15 godina
neaktivan

1. Motor ti nije hobi ako se voziš bez kacige.

2. Kolko vidim po Zagrebu peru se šajbe tako da...

17 godina
neaktivan

To je bila sala, obavezno se zali...ne znam kako kod vas to ide ali kod nas u bih, ja sam iz banja luke, sam cekao dve godine da bi dosao moj predmet na red, kad sam imao udes...prekrsajni sudovi su ekstra spori, ako se zalis dobices vremena. ja sam isao na smanjenje sume i tako smanjio sa 4000KN na 900 i jos platio u cetiri rate. dosao tamo kukao sudiji kako je kriza, ja student nema se, prvi prekrsaj.bla, bla, bla i ni kaznene bodove nisam dobio a ni vozacku mi uzeli nisu{#}

He who dares, wins
15 godina
Monopol kaže...

To je 1. puta u životu da sam išao bez kacige na njemu tj. od njene kuće pa do benze ima oko 400-500metara,a trebali smo ići po cigarete i natankat motor,i tako da smo bez kaciga išli i jbg,oni su nas pratili stali na benzu i zasviraju nam da dođemo.

14 godina
neaktivan

ako nemas 17 godina onda tvoj tata odgovara za tebe.
Mene je polcija zaustavila dva puta na kroseru i nemam tablica a ni polozeno za 1 kategoriju a imam 16 god.
i samo kazu da imas 17 onda te mozemo okrivit a ovako ide sve protiv tvog oca.
sve ukupno kazne oko 1500kn
i nekuzim kako da imate 9000kn .... a mene su dva puta zaustavili

15 godina
protjeran
Monopol kaže...

Ma nekidan citao u glupim 24sata,ali evo kao sto vidim ima kvaka:

ZABRANJEN RAD NA BENZINSKIM CRPKAMA
Pranje vjetrobranskih stakala na benzinskim crpkama jedan je od najrasprostranjenijih poslova na crno, a kojeg su uglavnom obavljale maloljetne osobe. Pročelnik Barukčić ipak kaže da od ove godine toga više nema. “Ranije se vjerojatno nitko nije bavio činjenicom da takav posao nije u skladu s Zakonom o radu. Takvog rada na crno više nema, osim ako perači nisu vezani ugovorom o djelu, odnosno preko studentskih servisa,” kaže Barukčić. I Poljoprivredni institut, kako doznajemo, iz istoga razloga ne zapošljava maloljetnike na poslovima čupanja metlica.

DaBog da se prevrnula na me,prikolica puna pica!
15 godina
#GaMerr kaže...

ako nemas 17 godina onda tvoj tata odgovara za tebe.
Mene je polcija zaustavila dva puta na kroseru i nemam tablica a ni polozeno za 1 kategoriju a imam 16 god.
i samo kazu da imas 17 onda te mozemo okrivit a ovako ide sve protiv tvog oca.
sve ukupno kazne oko 1500kn
i nekuzim kako da imate 9000kn .... a mene su dva puta zaustavili

Valjda zato što u knjižici motora piše 50cc(gillera runner) a ona je frizirana na 125cc.

15 godina
neaktivan
Godfahter kaže...
Monopol kaže...

Pranje vjetrobranskih stakala na benzinskim crpkama jedan je od najrasprostranjenijih poslova na crno, a kojeg su uglavnom obavljale maloljetne osobe. Pročelnik Barukčić ipak kaže da od ove godine toga više nema. “Ranije se vjerojatno nitko nije bavio činjenicom da takav posao nije u skladu s Zakonom o radu. Takvog rada na crno više nema, osim ako perači nisu vezani ugovorom o djelu, odnosno preko studentskih servisa,” kaže Barukčić. I Poljoprivredni institut, kako doznajemo, iz istoga razloga ne zapošljava maloljetnike na poslovima čupanja metlica.

ovo je živa istina

ja sam radio u metlicama od 6 razreda do 2 srednje 4 godine
i taman kad sam si planiro skupit za motor prošle godine mislio sam ić radit i nisu dali jer nisam punoljetan i tako isto i ove godine

al to su bila vremena nas 50 mladih rad uživancija poslije posla na pivu i nogomet

muzika pjevanje

i zadnji dan išli svi skupa na more 

14 godina
neaktivan

moj ima 125kubika. i ja jos kazem yamaha dt 125km .
kaze koliko je grafirana ja kazem "ide koliko smijes potjerati"
kaze on 40? i smije se

15 godina
maherDP kaže...
Godfahter kaže...
Monopol kaže...

ovo je živa istina

ja sam radio u metlicama od 6 razreda do 2 srednje 4 godine
i taman kad sam si planiro skupit za motor prošle godine mislio sam ić radit i nisu dali jer nisam punoljetan i tako isto i ove godine

al to su bila vremena nas 50 mladih rad uživancija poslije posla na pivu i nogomet

muzika pjevanje

i zadnji dan išli svi skupa na more 

Išli smo i mi u metlice prošli mjesec ali šta je to svatko je zaradio 1400kn,ni pola kazne.

16 godina
neaktivan

Ma nemas tu sta mislit pisi zalbu odmah, kao prvo maloljetan si nemas primanja itd. tako sam i ja kad sam dobio kaznu za kacigu. Al jedna stvar u tvojoj prici mi nije jasna, kako motor moze glasiti na tvoje ime ako si ti maloljetna osoba bez "permis de conduire"??

The quieter you become, the more you are able to hear | where there is a shell , there is a way (◣_◢) 艾维诶艾娜 九百九十二...
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.8.2011 23:52 (Ivan 992).
15 godina
Ivan 992 kaže...

Ma nemas tu sta mislit pisi zalbu odmah, kao prvo maloljetan si nemas primanja itd. tako sam i ja kad sam dobio kaznu za kacigu. Al jedna stvar u tvojoj prici mi nije jasna, kako motor moze glasiti na tvoje ime ako si ti maloljetna osoba bez "permis de conduire"??

Motor je do prije 2 mjeseca glasio na staru i ona je išla provjerit dali se može prepisati oni su rekli da i sad je na meni.

15 godina
neaktivan

Vidim u veeeelikim si govnima,neznam stvarno šta,al najbolje ti je da prodaš kompjuter nekome,jer bolje visit na kompu u brigama što ćeš sutra napravit il ljepo prodat,naće se prilike da opet ga opet kupiš,kad nađeš neki poso za jedno godinu dana,jedino što znam je dobrovoljni rad,al nemam pojma dal to postoji,nikad nisam napravio neko sranje da sam moro u zatvor,probaj nešto pa vidi!

Dva - tri dana tugujem,pa onda deset lumpujem
16 godina
protjeran
Monopol kaže...

Da te ispravim, motor mu nije hobi ako nema vozačku dozvolu...

Straight Edge
15 godina
neaktivan

a možda ih sud pomiluje samo da upozorenje
znači žuti karton
tak je moj frend

on je mislio da će morat platit kaznu i da će dobit zabaranu polaganja
i na kraju prošo samo sa upozorenjem 

16 godina

Mali , pameti se dobavi........ Kako si počeo ,tko zna gdje ćeš završiti, a i starci slabo vodu brigu o tebi.

17 godina
neaktivan
maherDP kaže...

a možda ih sud pomiluje samo da upozorenje
znači žuti karton
tak je moj frend

on je mislio da će morat platit kaznu i da će dobit zabaranu polaganja
i na kraju prošo samo sa upozorenjem 

U tom slučaju bi im ostalo 9 keka u džepu, što uopće ne bi bilo loše, a i cijenili bi te pare.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
16 godina
protjeran

Nije mi jasno, maloljetan si, nezaposlen, i kakvu kaznu će oni tebi dat?!?! Ako im nedaš šta ti mogu napravit? U zatvor poslat? Malo morgen, nemogu ti ništa, nebi se na brinuo na tvom mjestu tolko.

ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO Ante Gotovina --- HEROJ
15 godina
neaktivan
Normalno da mu ništa ne mogu, ili opomena ili dobrotvorni rad.
16 godina
protjeran
Monopol kaže...
Normalno da mu ništa ne mogu, ili opomena ili dobrotvorni rad.

Tocno to, a kakvo je gofno bio taj policajac, mene su već par puta ulovili i samo me usmeno opomene da se više ne vozim i da ako me opet vidi da će mi kaznu dat i to je to:) ali dobro to je malo mjesto pa se svi znaju, pa mu je glupo davat kaznu.

18 godina
dobrotvoran rad ide samo na kazne do 500kn ako se ne varam.. Inace, ja bi prodao taj skuter i vidio kolko bi trebalo dodati za kaznu, ionako si jos premlad za tim 'strojem'. Bez uvrede. Skuter ionako neces moc vozi neko vrijeme ak imas toliko godina..
P.s. Koji odvratan zakon, smijes na svoje ime imat regan motor a po zakonu ga ne smijes vozit. Debili
Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
16 godina
protjeran
nixass kaže...
dobrotvoran rad ide samo na kazne do 500kn ako se ne varam.. Inace, ja bi prodao taj skuter i vidio kolko bi trebalo dodati za kaznu, ionako si jos premlad za tim 'strojem'. Bez uvrede. Skuter ionako neces moc vozi neko vrijeme ak imas toliko godina..
P.s. Koji odvratan zakon, smijes na svoje ime imat regan motor a po zakonu ga ne smijes vozit. Debili

Sa 16 smiješ polagat za 125 kubika, nači skuter može vozit bez problema, samo mene bi više bilo strah šta sad neće smjet polagat 12 mjeseci nakon te kazne nego neki dobrotvorni rad ili nešto.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice