dali netko zna kad trebamo otici po taj popis ili sta vec...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
A neznan ni ja. Valjda triba otić u školu i vidit popis to oni izvise na vratima
Ovi tjedan bi trebao biti objavljen na školama i u knjižarama
Na mojoj bivšoj osnovnoj je već stavljen popis
i sta sad da ga idem tamo viditi i napamet nauciti autore i ime knjige..LOL
i sta sad da ga idem tamo viditi i napamet nauciti autore i ime knjige..LOL
LoL
Pa dati ce ti valjda popis ili ces ga prepisati ili si jedostavno slikaj s mobom...
J*bote doć će 2000 kn.
Dugo je živjela ideja o besplatnin knjigama
=(
Na kome triba štedit nego na narodu.
Jbte vrijednosti 3 njihiva auta ( ovih u saboru ), moga bi opskrbit cilu Hrvatsku knjigama.
Knjih treba sve tuc,pogotovo sanadera,sad negdje coha muda na moru i prima placu ko da radi tamo seljak glupi!...Za 1000 kuna si kupim nes za komp a ne glupe knjige koje nikad nisu iste,uvijek drugo nes naprave i onda stare mogu bacit.

Dugo je živjela ideja o besplatnin knjigama
=(
Na kome triba štedit nego na narodu.
Jbte vrijednosti 3 njihiva auta ( ovih u saboru ), moga bi opskrbit cilu Hrvatsku knjigama.
ma kakva 3 auta??? onaj bmw je dosta za sve ucenike. jbt
Tema je popis knjiga ne političari i zakoni...
Ja namjeravam mjenjati svoje knjige. Nešt sam čuo da će svi knjige vratiti i onda da ćemo ih razmjeniti. Prvašima će ići naše knjige, a nama od trećaša. Jednostavno i besplatno, samo se nadam da će biti iste knjige.
Mislim da je najpametnije da na početku školske godine odmah 1. dan svi vrate svoje knjige od prošlog razreda i dobiju od starijih učenika nove, ili tako nešto. Uostalom to bi škole trebale posebno organizirati razmjenu udžbenika...
jeli ti škola ima svoju stranicu moja ima i na njoj mi piše popis knjiga koje moramo kupiti to mi je sisterka našla na stranici škole