e ovako molio bih da mi moze neko hitno sto brze ak neko ima nest u vezi grijača perilice rublja da napravim maturalni rad- ili ak neko ima vec gotov takav rad ko je napravio da mogu negdje dl. ,treba mi do ujutro ak je moguce...hvala unaprijed.
Jel ti to ozbiljno?
Jel ti to ozbiljno?

Bravo... Dan prije ti ideš pisati maturalni rad... Čovječe božji...
Odi na wikipediju...
Eh, ja imam gotov rad Centrifugalna sila bubnja perilice rublja , sorry...
Ne mogu vjerovat...daj se šupi...dan prije pisat maturalni rad...nemam riječi.
Ja bih se radije ubio nego bio na tvom mjestu. Osim ako imam puuno kave i praznu kucu prek noci...
I znaci sad si se sjetio ha? Uf, nemam teksta.
Ma dajte, lik se zeza ziher.. pa nije valjda TOLIKO lud.. ili?
Ajoooj, čeka te duga noć..... Ja sam svoj radio 4 mjeseca.
ps. A u koju školu ideš?
Pricekaj 1 sec prije predavanja rada mozda ti onda sine pa stignes napisat.
stvarno mi treba nest ne znam di da nadem sve sam trazio na internetu.....ak moze mi neko nekako pomoči bio bih zahvalan jako....treba mi za grijač perilice rublja znaci opis i tak...ak neko ima slucajno ak mi moze pomoc...hvala...btw idem u elektromehanicarsku skolu....
stvarno mi treba nest ne znam di da nadem sve sam trazio na internetu.....ak moze mi neko nekako pomoči bio bih zahvalan jako....treba mi za grijač perilice rublja znaci opis i tak...ak neko ima slucajno ak mi moze pomoc...hvala...btw idem u elektromehanicarsku skolu....
nije to neg danas sam iso to da mi pokaze prakticni rad za grijač...sad mi treba nest pismeno za sutra....ak moze bilo ko pomoći....ak ne onda ok nema veze---probat cu nest
ja idem na ovaj drugi rok sutra zato sto nisam iso na prvi zbog prakse sto nisam imo dovoljno pa tak da.....jb*
Imam samo jedno pitanje pošto ga niko do sad nije postavio, zašto nisi prije napiso???
hvala puno na pomoći...probat cu nest sad napisati....pozz
...stari moj (školarac) neznam što reći. Idi spavati, naspavaj se, da se možeš rano dignuti sutra i odmah ujutro otiđi u kakav servis bjele tehnike i tamo pitaj, imaju ti i znaju ljudi. Možda upali. Sretno...
mislim da sam ti malo pomogao.
Covjek se barem sjetio..odi ujutro u servis perilica(npr.gorenje,koncar)..objasniti ce ti odmah.
Kupi perilicu rublja i pokloni je profesoru!
Petica zagarantirana!
ja sam napisao svoj maturalni iz hrvatskog preko vikenda ali ovo....?!?!?
jel tko to stavio u hall of shame?
sad bude sreće ako nestane struje preko noći...
Pitaj onog Vjekoslava Remenara. Reklamira Kalgon. On zna puno.
i Tuborg kako je prošlo...
Stvarno, kako je proslo?
Stvarno, kako je proslo?