neces naci djevojku tako da sjedis za kompom ili sta ja znam... dobro, mozda neku gamericu
moras si stvoriti priliku, danas je subota, odi van .. pokusaj nesto... samo budi uporan...
ja sam redovno vani i cinjenica svidim se dosta cura , dosta cura mi se svidi , ove koje mi se svide , uvjek bude da bi ona prijateljski odnos ili neko takvo sranje a ove kojima se svidim meni nisu idealne tj ne zaljubim se u njih i onda ne zelim gubit vrijeme jer mi nije gust , a kaze mi ekipa da moram bit malo manje izbirljiv i da ce bit pi_ke , ali nije mi to cilj.
gle neznam šta da ti još napišem pokraj svih ovih komentara šta si dobio u jednom danu :D
da se pohvalim da sam jučer imao sreće (nije mi prvi put ovo ljeto ) imam 16 godina i sam se sjedneš na neku klupicu gdje puno ljudi prolazi ko ja i čekao sam i naleti neka dobra njemica i pratim ju i prati ona mene i prođe tak 10m a gledamo se oči u oči, sjedne malo dalje od mene ja se direkt ustanem i odem malo dalje i kad me vidjela poćne se smijat, onda se ona digne onda joj staneš na put i uletiš sa nekom spikom ;)
ja joj uletavam na hrv a ona i frendica se drapaju od smjeha meni postalo neugodno ali je je*eno ispalo jer znam njemački i zbog toga smo se upoznali :D
samo treba imat samopouzdanja i sve će biti uredu
kako mozes hodat s nekim ko ce otic u roku od tjedan dana i neces je nikad vise vidit ? onda ti je stvarno samo da pi_cke dobijes.