Pomoć oko djevojke :(

poruka: 145
|
čitano: 102.269
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Pomoć oko djevojke :(
rebelsy kaže...

neces naci djevojku tako da sjedis za kompom ili sta ja znam... dobro, mozda neku gamericu {#}

moras si stvoriti priliku, danas je subota, odi van .. pokusaj nesto... samo budi uporan...

ja sam redovno vani i cinjenica svidim se dosta cura , dosta cura mi se svidi , ove koje mi se svide , uvjek bude da bi ona prijateljski odnos ili neko takvo sranje a ove kojima se svidim meni nisu idealne tj ne zaljubim se u njih i onda ne zelim gubit vrijeme jer mi nije gust , a kaze mi ekipa da moram bit malo manje izbirljiv i da ce bit pi_ke , ali nije mi to cilj.

timmyzg kaže...

gle neznam šta da ti još napišem pokraj svih ovih komentara šta si dobio u jednom danu :D

da se pohvalim da sam jučer imao sreće (nije mi prvi put ovo ljeto {#}) imam 16 godina i sam se sjedneš na neku klupicu gdje puno ljudi prolazi ko ja i čekao sam i naleti neka dobra njemica i pratim ju i prati ona mene i prođe tak 10m a gledamo se oči u oči, sjedne malo dalje od mene ja se direkt ustanem i odem malo dalje i kad me vidjela poćne se smijat, onda se ona digne onda joj staneš na put i uletiš sa nekom spikom ;)

ja joj uletavam na hrv a ona i frendica se drapaju od smjeha meni postalo neugodno ali je je*eno ispalo jer znam njemački i zbog toga smo se upoznali :D

samo treba imat samopouzdanja i sve će biti uredu {#}

kako mozes hodat s nekim ko ce otic u roku od tjedan dana i neces je nikad vise vidit ? onda ti je stvarno samo da pi_cke dobijes.

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
protjeran
Pa najljepše ti je tako tjedan dana, poslje ju ne vidiš..I miran si...
Straight Edge
16 godina
Don Kihoty kaže...

Je, svakako divan cvjet...

Reality check?

Lakse malo Don.

Citajuci tvoje postove moze(autor teme) svasta pomisliti, pa zauvijek zivjeti u strahu od zena{#}

I don't ask why people lie, I just assume they all do. // InGame: hExX
15 godina
netko,netkovic kaže...
Pa najljepše ti je tako tjedan dana, poslje ju ne vidiš..I miran si...

haha dobra , ionako se ohladis nakon 2 tjedna , istina xd.

14 godina
protjeran
Nisam iskusan, ali djevojkamaa si veci izazov kada ne pokazujes nikakvo zanimanje za njih, znaci kada ste u drustvu potpuno je ignoriras.
15 godina
protjeran
Tawals kaže...
Nisam iskusan, ali djevojkamaa si veci izazov kada ne pokazujes nikakvo zanimanje za njih, znaci kada ste u drustvu potpuno je ignoriras.

R U my son?

No? I'm UR father! {#}

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
14 godina
neaktivan
Don Kihoty kaže...
timmyzg kaže...

gle neznam šta da ti još napišem pokraj svih ovih komentara šta si dobio u jednom danu :D

da se pohvalim da sam jučer imao sreće (nije mi prvi put ovo ljeto {#}) imam 16 godina i sam se sjedneš na neku klupicu gdje puno ljudi prolazi ko ja i čekao sam i naleti neka dobra njemica i pratim ju i prati ona mene i prođe tak 10m a gledamo se oči u oči, sjedne malo dalje od mene ja se direkt ustanem i odem malo dalje i kad me vidjela poćne se smijat, onda se ona digne onda joj staneš na put i uletiš sa nekom spikom ;)

ja joj uletavam na hrv a ona i frendica se drapaju od smjeha meni postalo neugodno ali je je*eno ispalo jer znam njemački i zbog toga smo se upoznali :D

samo treba imat samopouzdanja i sve će biti uredu {#}

Postao si žrva "izleta"...

Šta misliš šta je najbolje u zemlji u kojoj te nitko ne zna i u koju dolaziš par puta godišnje?

Neobavezna brija. Sorry, reality check.

hahaha zna me svako dolazim tamo na 3mjeseca već 16 godina :)

a ta cura kako sam saznao dolazi zadnje 3 godine tu na 2 tjedna ;)

Ako imate pitanje u vezi case moddinga slobodno pitajte. (sprejanje i rezanje itd.) Baška voda ljepo mjest za odmor i jeftino pogledajte i zovite: pansion-baskavoda.tk
16 godina
protjeran
M_dipl. kaže...

Bože kakvih vas sve ima, žena je ovo žena je ono, radi ženi ovo, ne radi joj ono. K'o da pričate o nekakvom komadu pokućstva ili vrsti odreska pa se zna što se treba napraviti.

Shvatite da ne postoji "žena", postoje samo pojedinačna ljudska bića (osobe). Imaju svoje, individualne, želje, potrebe i osjećaje i tako se treba pristupati u komunikaciji. Nemate nikakav osjećaj za drugoga i poštovanje prema tome. Užas.

Baš ste je_eni (vulgarni) kromanjonci!

Do sada većinu koju sam upoznao su bile takve - lake k*rve, s par slatkih riječi,padaju s nogu...

Možda sam 2-3 upoznao za koje bi se baš trebalo potruditi,al te su najgore...

Straight Edge
14 godina
neaktivan
Tawals kaže...

hmmm znaci ako ne jebes zensku pol posto ti mislis da ce ti ona doc ? danas u svijetu zenske padaju (mislim vecina njih) na pare znaci ak nemas bmw kljuceve na stolu recimo kad sam ja bio u hemigway clubu nijedna te ne šljivi pol posto ,i nakon par minuta uleti lik sa fensi odjelom i kljucevima od bmw i odmah se pocnu dr.olje okupljat tak da ono... imaj para i imat ces i trebe ..

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.8.2011 19:56 (HC for Life).
16 godina
protjeran
HC for Life kaže...
Tawals kaže...

hmmm znaci ako ne jebes zensku pol posto ti mislis da ce ti ona doc ? danas u svijetu zenske padaju (mislim vecina njih) na pare znaci ak nemas bmw kljuceve na stolu recimo kad sam ja bio u hemigway clubu nijedna te ne šljivi pol posto ,i nakon par minuta uleti lik sa fensi odjelom i kljucevima od bmw i odmah se pocnu dr.olje okupljat tak da ono... imaj para i imat ces i trebe ..

U principu sve je to istina...Ali to je sve stvar na koje mjesto odeš..Zato ja izbjegavam klubove (i zbog još nekoliko razloga), lakše je pokupit neku vani,nego u klubu...

Straight Edge
14 godina
neaktivan

I ako imaš para nije siguran uspjeh,moraš se kurčiti.

15 godina
protjeran
Mentalist kaže...
M_dipl. kaže...

Molim te... Ti pises Mediteranski korijeni filozofije uz pomoc cure.

Ocajno.

Pridruži se pokretu:

Dosta nam je slušanja baba - BABE:

http://www.babe.hr/

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
16 godina
neaktivan
HC for Life kaže...
Tawals kaže...

Hrpa tih likova koji imaju para su teški škrtci...

Puno je više "normalnih ljudi" koji će odgoditi kupnju novog monitora ili grafulje za iduće godišnje doba samo da curu izvedu na večeru ili koji će (kao jedan moj frend) otić u banku i dignut kredu da trebicu koja im je prirasla srcu i/ili kur** odvedu na more u solo aranžmanu, all inclusive, i da pritom ne žale kunu. Naravno, ta veza (od frenda) je sad već davna prošlost, a kredu brijem da još uvijek otplaćuje.

REALNOST... Realnost je da cure koštaju i ako ne namjeravate trošiti lijepe cifre na njih, nemojte ni očekivati "nešto posebno" za po doma, jer danas su druga vremena. Apetiti su porasli, a mediji propagiraju bahaćenje lovom. Ako ste švorc, niste ljepotan i po ničem se (bitnom) ne ističete iz gomile imate dva izbora. Možete sniziti kriterije i lagati sebi nešto u stilu "...ona je za mene dovoljno dobra..." (iako u dubini duše znate da ni jedna nije dovoljno dobra) ili se praviti blesav i igrati lutriju gdje vam je vjerojatnost da dobijete glavni zgoditak jednaka onoj da stvarno osvojite jackpot na lutriji.

BITNO... Bitno za zapamtiti je to da žene ne teže materijalnim bogatstvima zbog onoga što vi mislite, nego radi toga što većina njih želi i ovce (vas) i novce, tako da jednoga lijepog dana male ovčice budu zbrinute i veselo bleje, te da im ne dosađuju i kukaju nešto u stilu... "Mamice, mamice, zašto moja koleginica ovčica ima ovo i ovo, a ja nemam?" ...jer to žene mnogo smara. Šmrc, šmrc, tužna je ta stvarnost, ali od zraka se ne živi i to je tak.

Beauty doesn't have a weight restriction.
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.8.2011 20:40 (The Man).
15 godina

Zali boze kome treba lova da nade curu {#}

Cure koje su ti frendice znaci normalne cure sa kojima pricas i nisu "lake" su ti cure za duzu vezu najcesce pogotovo ako se nalazite na istoj valnoj duljini!

Njih nediraj ako nezelis vezu nego samo uzitak posto ce ti biti cudno i na kraju necete pricat vise! Udaraj one za koje te nije briga posto nemozes nista izgubiti samo dobiti!

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
CroVandal kaže...

Cure koje su ti frendice znaci normalne cure sa kojima pricas i nisu "lake" su ti cure za duzu vezu najcesce pogotovo ako se nalazite na istoj valnoj duljini!

Njih nediraj ako nezelis vezu nego samo uzitak posto ce ti biti cudno i na kraju necete pricat vise! Udaraj one za koje te nije briga posto nemozes nista izgubiti samo dobiti!

e to je moj problem , ja samo takve gledam i onda nema nista vec 2 godine

14 godina
protjeran
Pomoć oko djevojke :(

Koliko god mi pricali,davali savjete itd.,nista se nece dogoditi,jer autor ima tek 16 god,jos je zečina sto se tice cura!

Nece on nista pokusati,nego ce samo gledati u nju,a ona jadna nikada nece niti znati da se svida nekome.

On ce patiti jedno vrijeme,sve dok negdje pijan na tulumu ne uhvati kakvu iskusnu žlondru.Eh sada hoce li se

zaljubiti u tu žlondru ili ne-omjer je 50:50.

Kako god okrenes,žlondra ce ga uciniti muskarcem i dati mu malo kuraža u svim sljedecim pokusajima!

Nazalost,nekima se te žlondre i zgade,pa se okrenu istome spolu.....ali to je vec druga prica!

Popela se žaba na banderu,češe picu o trofaznu žicu!
15 godina
protjeran

Slušaj sinek da ti dr. ljubav kaže:

1. PRVO I PRVO

Nikad nemoj šlatati, dirati dvije prednje lubenice i ostalo ako s tom curom nisi u vezi ili ćeš ju pitat za vezu.

2. DRUGO I DRUGO

Promatraj je pitaj njene muške poznanike kakva je, što voli i itd.

3. TREĆE I TREĆE

kada si sazno što voli pokušaj joj se prilagoditi i  naći neki nesretan slučaj  u kojem ćeš je utiješit i tako joj se podvuć pod kožu.

Drugo način je probaj naći neki nezgodan slučaj kad na primjer padne, nešto joj se desi kad joj obrana slabi onda joj priđi.

4. ČETVRTO I ČETVRTO

Kad si joj prišo NIKAKO ne smiješ smrdit niti da ti smrdi iz usta nego suprotno moraš mirišat, nakon toga počni pričat o temama koje nju zanimaju da shvati da imate nešto zajedničko i da se joj sviđaš. Poslije toga nikako ne pričat o temama koje bi mogle dovest da te skuži da si je slijedio i promatro pa znaš sve o njoj.

5. PETO I PETO

nakon toga probaj sa što više fizičkih dodira i onda ako joj paše probaj je poljubit.

I gotova stvar ti si našo curu a dr. ljubav treba izdat račun zbog malog tečaja.

kalko1212
16 godina
protjeran
Genije kaže...

4. ČETVRTO I ČETVRTO

Kad si joj prišo NIKAKO ne smiješ smrdit niti da ti smrdi iz usta nego suprotno moraš mirišat, nakon toga počni pričat o temama koje nju zanimaju da shvati da imate nešto zajedničko i da se joj sviđaš. Poslije toga nikako ne pričat o temama koje bi mogle dovest da te skuži da si je slijedio i promatro pa znaš sve o njoj.

Feromoni su daleko od mirisa breskve...

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
17 godina
neaktivan
aaa kad ste prije 6 str natrpali hahaha a nist od toga njemu nece u glavu. Nit mu samopouzdanje nabit. Neki cak i alkohol preporucaju,mislim ono halo? Znaci da bi do 20te preso preko cca 15 cura plus jedno 50 koje ce ga odbit, morat ce se napit 65 puta,plus za drugi/treci date, za ovih 15 koje ce uhvatit... To je malo previse alkohola i to neka sacuva za onu jednu koja ce mu slomit srce i zbog koje ce se opijat.... Ah zivot nije lak,al da je meni opet 15 godina i ovi "ljubavni" problemi jooooooooj eto sad sam sam sebe u depru zavalio :D
Ako bi oni koji o meni misle loše znali šta si ja mislim o njima,bi o meni mislili još lošije.... eeehhheem...
15 godina
protjeran
Mentalist kaže...
Genije kaže...

4. ČETVRTO I ČETVRTO

Ma ja sam na taj način već 5 njih povalio.{#}

kalko1212
14 godina
neaktivan
Genije kaže...
Mentalist kaže...
Genije kaže...

4. ČETVRTO I ČETVRTO

Ma ja sam na taj način već 5 njih povalio.{#}

Stvarno si genije. xD

Nemoj me jebat možda ću ti trebat :D
15 godina
Genije kaže...

Slušaj sinek da ti dr. ljubav kaže:

1. PRVO I PRVO

Nikad nemoj šlatati, dirati dvije prednje lubenice i ostalo ako s tom curom nisi u vezi ili ćeš ju pitat za vezu.

2. DRUGO I DRUGO

Promatraj je pitaj njene muške poznanike kakva je, što voli i itd.

3. TREĆE I TREĆE

kada si sazno što voli pokušaj joj se prilagoditi i  naći neki nesretan slučaj  u kojem ćeš je utiješit i tako joj se podvuć pod kožu.

Drugo način je probaj naći neki nezgodan slučaj kad na primjer padne, nešto joj se desi kad joj obrana slabi onda joj priđi.

4. ČETVRTO I ČETVRTO

5. PETO I PETO

nakon toga probaj sa što više fizičkih dodira i onda ako joj paše probaj je poljubit.

I gotova stvar ti si našo curu a dr. ljubav treba izdat račun zbog malog tečaja.

sve od a do ž pokušao tim koracima i dobio nogu sad vec 8 puta zaredom , a momci s kojima su hodale su slicni tipovi meni jer ne bacam oko na đikanice i kurvetine , uvjek sam ja njima sladak i svje je super ali one bi s menom dobre prijateljice  bile , ma nabijem ih na qqurac pun mi je qurac prijateljica vise.

15 godina
protjeran

Athlone, imaš previše prijateljica.

Promjeni kafić, samo gledaj, koja se nasmije, do nje, a dalje sam ti već opisao šta i kako.

PS - Neboj se puma od 35. 

14 godina
athlon64 kaže...
Genije kaže...

sve od a do ž pokušao tim koracima i dobio nogu sad vec 8 puta zaredom , a momci s kojima su hodale su slicni tipovi meni jer ne bacam oko na đikanice i kurvetine , uvjek sam ja njima sladak i svje je super ali one bi s menom dobre prijateljice  bile , ma nabijem ih na qqurac pun mi je qurac prijateljica vise.

...

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.8.2011 21:51 (OriginalEXE).
16 godina
protjeran
Don Kihoty kaže...

Athlone, imaš previše prijateljica.

Promjeni kafić, samo gledaj, koja se nasmije, do nje, a dalje sam ti već opisao šta i kako.

PS - Neboj se puma od 35. 

O.o, cougarsice su zakon, to su sve iskusnije zemske i nikad ne zele nekaj za istinu, nego samo neku avanturu,ako je dobra MILF-ača,deri :D...

Straight Edge
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice