Pomoć oko djevojke :(

poruka: 145
|
čitano: 102.269
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Re: Pomoć oko djevojke :(

Eh evo direktna pomoć autoru teme.

Bosanac si, dakle imaš pristojnu čunu.

Odvedi je u park i pokaži joj ga. Neće moći odoljeti. A i sve njene frendice će te uvjek gledati sa osmjehom. {#}

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
16 godina
neaktivan
Don Kihoty kaže...

Eh evo direktna pomoć autoru teme.

Bosanac si, dakle imaš pristojnu čunu.

Odvedi je u park i pokaži joj ga. Neće moći odoljeti. A i sve njene frendice će te uvjek gledati sa osmjehom. {#}

ma svaka će kasnije o tome maštati {#}

BOG I HRVATI
14 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

ne nego ti sad nemaš argumenata pa se vadiš iz teme.

Ne vadim se ja iz teme, nego ti u ovoj temi debelo otkrivaš koliko si psihički (ne)zreo. Ajde, ajde - Promijenit će se razmišljanje, mlad si ti još 15-16 godina, sredina puberteta.

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics} Operation Flashpoint fan
17 godina
neaktivan

Vi niste pri sebi. Seks sluzi samo kad nema dobre pr0njave taj dan, inace je dr*ica najbolja{#}

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
15 godina
Po meni sport je najlaksi nacin za osvojit neku curu.A sad ako to nemas,pitaj nekoga malo o toj curi,sto voli sto ne i ima li nekog vec.
- {CRO}IvanoiLe http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/%7BCRO%7D%20IvanoiLe/
15 godina
Ranko Kukumar kaže...
athlon64 kaže...

ne nego ti sad nemaš argumenata pa se vadiš iz teme.

Ne vadim se ja iz teme, nego ti u ovoj temi debelo otkrivaš koliko si psihički (ne)zreo. Ajde, ajde - Promijenit će se razmišljanje, mlad si ti još 15-16 godina, sredina puberteta.

a dobro mozda si u pravu , djevac sam pa neznam o cemu govorim , samo ti kazem da sam od tebe dobio dojam da ti je jedini cilj poyebat curu , a to je grozno.

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
protjeran

Problem "zaljubljivanja" kod muškaraca je to što idealiziraju žene.

"Ona je najbolja, ona je jedina, ona je ljubav mog života, samo mi ona treba sve drugo je nevažno..."

i ostala sranja...

Uglavnom, to nije točno. Ne smijete idealizirati ženu.

Ako ćemo vjerovati bibiliji, prva žena je već bila guja i općila s vragom, syebala je muža.

Kad žena prođe kraj vas, pogleda vas tako da vam se rašire zjenice i oznoji vrat, to je znak

da žena hoće nešto od vas - a to je, korist. Trebate joj najčešće materijalno.

Novac, alkohol, odjeća, cigarete, seks.

Kad dobiju što žele, bace vas kao potrošeni tampon.

A onda se vama to čini kao "ostavila me ljubav života, bio sam joj dobar, zašto je to tako".

Pa tako je jer idealizirate.

Kad takva žena prođe kraj vas, i ako se ponovno nađete, kresnite je, i šut karta.

Tada ona shvaća da je kao dobra boca piva:

- Boca piva je uvjek dobra. I svak boca piva je dobra. Ali jedna boca piva nije dovoljna za cijeli život.

Svaki dan vam treba bar tri četiri boca piva.

Kad to žena shvati, onda će vas početi poštovati, jer više s vama ne može manipulirati.

Tad se možete družiti, neće za sigurno sami spavati svake večeri, to je dobro zar ne?

Ali uvjek držati na distanci. PRVI PUT kad ona osjeti da vi osjećate nešto - gotovo je.

Njoj pada interes, počinje manipulacija - ako ste sretni, kroz mjesec-dva je agonija gotova.

Ako niste, u stanju su vas iskorištavati godinama, uništiti vašu osobnost, karijeru, sve.

Nemojte biti gluplji od žena.

PS - Prilikom nastajanja ovog teksta ni jedna žena nije namjerno uvrijeđena.

Tekst je pisan u svrhu edukacije.

Sva prava zadržavam, glavom i bradom, ja, Don Kihoty

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
15 godina
neaktivan

neces naci djevojku tako da sjedis za kompom ili sta ja znam... dobro, mozda neku gamericu {#}

moras si stvoriti priliku, danas je subota, odi van .. pokusaj nesto... samo budi uporan...

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro
16 godina
neaktivan
Edit
I'll be back
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.8.2011 20:33 (microman).
16 godina
neaktivan
Don Kihoty kaže...

Imam osjećaj da si jedan od onih; yebem, yebem, pa prebacim u lijevu ruku..

Autor, ako preko informatičkog foruma tražiš pomoć za naći curu, nema ti pomoći.. :D

14 godina
neaktivan
Bosanac112 kaže...

Znam da nije dobar forum, ali imam jedno prosto pitanje, kako privući pažnju djevojaka? Imam 15 godina, prosječan sam u svemu, ali ne znam u čemu je problem. Moji frendovi koji su ružniji, ne blistaju baš u školi, su glavni u društvu. Najbolji prijatelj mi je već imao prvo iskustvo, a ja se još nisam poljubio.

U totalnoj sam depri, nisam troll, molim vas ne brišite temu, šta čekati više?

Ako ti je neka utjeha evo ja sam stariji a nikada nisam imao curu,čak se nisam ni ljubio.Volio komp previše ko i sad.Mlad si ima vremena,nećeš ih privući ako očajavaš.

16 godina
neaktivan
bed kaže...
Don Kihoty kaže...

Autor, ako preko informatičkog foruma tražiš pomoć za naći curu, nema ti pomoći.. :D

Nebih ulazio u to koliko don hebe ili ne, al ovim postom je pogotio bit svega
I'll be back
15 godina
protjeran
bed kaže...
Don Kihoty kaže...

Ja sam od onih koje su žene yebale u mozak...

Sad je vrijeme da ih za osvetu izyebe u pitchku, što i nije loše, s obzirom da je i njima dobro. {#}

15 godina
neaktivan

Autoru teme:

Ako ti je najbolji prijatelj imao najbolje iskustvo, zasto onda i tebi ne pomogne da ga i ti imas !!

dzix
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.8.2011 19:21 (dzelo).
16 godina
neaktivan
Don Kihoty kaže...

....

cp sa forum.hr? {#}

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
15 godina
protjeran
luka_cro kaže...
Don Kihoty kaže...

....

cp sa forum.hr? {#}

Hmm nisam tamo nikad bio, daj link da vidim...

Možda imam srodnu dušu xD

16 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...

Vi niste pri sebi. Seks sluzi samo kad nema dobre pr0njave taj dan, inace je dr*ica najbolja{#}

Buraz... TENGA

Tko nije ove igračke isprobao (vidi link gore), onak, nemamo se šta razgovarat. Monogamija je zlo, dosada ubija, ljudi stare, a razvod košta.

Nego, šta mislite zašto danas postoje diskovi od 3 terabajta i za što se najčešće koristi WD Caviar Green? Hahaha... One industry to rule them all! I think we all know what I'm talking about.

Beauty doesn't have a weight restriction.
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.8.2011 19:26 (The Man).
16 godina
neaktivan
Don Kihoty kaže...
Sad je vrijeme da ih za osvetu izyebe u pitchku, što i nije loše, s obzirom da je i njima dobro. {#}

Žena je poput nježnog cvijeta koji pruža svoje latice ka nebu, otvara svoje mirisne pupoljke i uljepšava svojim bojama pejsaž. Muškarac je kao pčelica i ide s cijeta na cvijet..

Evo ti spika za podmladak.. Bez obzira na zayebanciju, ostati će autor suha qurca, ako traži pomoć na informatičkom forumu.

16 godina
protjeran
Tebi treba :

:D...
A moze i ko u ovoj :

Samo pazi da gaće ne ostaviš :D...
Anyway, iako svi govore o ljubavi, postoji samo prva ljubav, ostalo su zahebancije i prva ljubav ce te shebat totalno..nakon toga,opametit ces se...
Straight Edge
14 godina
neaktivan

gle neznam šta da ti još napišem pokraj svih ovih komentara šta si dobio u jednom danu :D

da se pohvalim da sam jučer imao sreće (nije mi prvi put ovo ljeto {#}) imam 16 godina i sam se sjedneš na neku klupicu gdje puno ljudi prolazi ko ja i čekao sam i naleti neka dobra njemica i pratim ju i prati ona mene i prođe tak 10m a gledamo se oči u oči, sjedne malo dalje od mene ja se direkt ustanem i odem malo dalje i kad me vidjela poćne se smijat, onda se ona digne onda joj staneš na put i uletiš sa nekom spikom ;)

ja joj uletavam na hrv a ona i frendica se drapaju od smjeha meni postalo neugodno ali je je*eno ispalo jer znam njemački i zbog toga smo se upoznali :D

samo treba imat samopouzdanja i sve će biti uredu {#}

Ako imate pitanje u vezi case moddinga slobodno pitajte. (sprejanje i rezanje itd.) Baška voda ljepo mjest za odmor i jeftino pogledajte i zovite: pansion-baskavoda.tk
15 godina
protjeran
bed kaže...

Žena je poput nježnog cvijeta koji pruža svoje latice ka nebu, otvara svoje mirisne pupoljke i uljepšava svojim bojama pejsaž. Muškarac je kao pčelica i ide s cijeta na cvijet..

Je, svakako divan cvjet...

Reality check?

14 godina
neaktivan
Don Kihoty kaže...

Je, svakako divan cvjet...

Reality check?

HAHAHAAHHAAHHAHAAHAH

Ofc.
14 godina

Ne smješ joj davati previše doznanja da je obožavaš.....nemoj biti umišljen i zamišljen.....uvijek joj priteci u pomoć......i ide li ona s tobom u razred??? 

Shot first, ask later!!! XFire:al3xan3r Steam:jackass2056
15 godina
protjeran
timmyzg kaže...

gle neznam šta da ti još napišem pokraj svih ovih komentara šta si dobio u jednom danu :D

da se pohvalim da sam jučer imao sreće (nije mi prvi put ovo ljeto {#}) imam 16 godina i sam se sjedneš na neku klupicu gdje puno ljudi prolazi ko ja i čekao sam i naleti neka dobra njemica i pratim ju i prati ona mene i prođe tak 10m a gledamo se oči u oči, sjedne malo dalje od mene ja se direkt ustanem i odem malo dalje i kad me vidjela poćne se smijat, onda se ona digne onda joj staneš na put i uletiš sa nekom spikom ;)

ja joj uletavam na hrv a ona i frendica se drapaju od smjeha meni postalo neugodno ali je je*eno ispalo jer znam njemački i zbog toga smo se upoznali :D

samo treba imat samopouzdanja i sve će biti uredu {#}

Postao si žrva "izleta"...

Šta misliš šta je najbolje u zemlji u kojoj te nitko ne zna i u koju dolaziš par puta godišnje?

Neobavezna brija. Sorry, reality check.

15 godina
neaktivan

Ako si nesiguran u sebe ili sramezljiv, a valjda imas neke frendice da ti srede kakvog komada.

http://www.youtube.com/watch?v=5Fm7jmkHAxs&feature=feedlik
15 godina
protjeran
no tengo dinero kaže...

Ako si nesiguran u sebe ili sramezljiv, a valjda imas neke frendice da ti srede kakvog komada.

Na dobrom si putu. Prvo središ te frendice, pa i žensku. Pa onda opet frendice, jer prijatelji su bitniji od djevojaka...

JEEEEEEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!

{#}

14 godina
neaktivan
no tengo dinero kaže...

Najbolje: Sam svoj majstor {#}

http://www.njuskalo.hr/korisnik/LivCRO1892
14 godina
Liverpool1892 kaže...
no tengo dinero kaže...

Najbolje: Sam svoj majstor {#}

sam svoj majstor kojemu druge cure pomažu da pronađu mu curu sa hotline-a  {#}

Shot first, ask later!!! XFire:al3xan3r Steam:jackass2056
16 godina
neaktivan

Uglavnom. Moram sažeti ovo u par rečenica za autora teme. Možda riješim sve njegove ljubavne probleme...

Bez akcije nema interakcije, a bez interakcije nema satisfakcije.

Budi čovjek od akcije. Uživaj blagodati satisfakcije.

Žene su poput raznih uzvisina. Ako nikada ne skočiš, nikad nećeš naučiti kako da se dočekaš na noge.

Ponekad uopće ne osjećaš pad, dočekaš se na noge i ideš dalje, a nekad si slomljen danima.

Budi mazohista. Idi glavom kroz zid.

Ljubav je igra koja ne trpi stid.

Beauty doesn't have a weight restriction.
15 godina

ma samo ti slusaj don-a i bit ce ti dobro u zivotu :D

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice