Plaćanje RTV pristojbe

poruka: 15
|
čitano: 6.548
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Plačanje RTV pristojbe

Bok, evo imam jedno pitanjce.
Zanima me sljedece, posto zivim u predjelu gde imam problema sa "hvatanjem" digitalnog signala uzeo sam satelitski b-net.
Zemaljsku antenu sam skinuo sa kuce posto vise nije imala nikakve svrhe.  U kuci nemam nijedan radio prijemnik...

E i sad me zanima dal moram placat i dalje RTV pristojbu s obzirom da ne koristim radijske frekvencije,

vec lcd koristim za strem gledanje(spojen na pc) i bnet?

(btw. zaboravio sam napomenuti da lcd NEMA digitalni tuner u sebi) 

Gle malu vocku poslije kise, uzmem motiku i nema je vise....
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.11.2011 11:46 (mb_fak_team).
17 godina
Plačanje RTV pristojbe

s obzirom da je bio prijedlog u saboru da svi koji placaju racun za struju automatski moraju placat i RTV pretplatu (mislim da nije prosao) mislim da moras placat, jer imas TV, bilokakav, makar i da je sa staršip enterprajz....moras placat....

Remember my friends, God is dead. Marx is also dead. But the market lives. The market must become your new God.
17 godina
neaktivan
Plačanje RTV pristojbe

hmm.. imam Tv koji NEmoze hvatat digitalni signal, a analogni vise ne postoji.
znaci, meni tv nije RTV prijemnik. Pristojbu plačamo za rtv prijemnike a ne za lcd tv.

To je isto kao da za monitor od kompa moram placat pristojbu.

17 godina
Plačanje RTV pristojbe

sluzba.gledatelja@hrt.hr

oni ti znaju najbolje, njih pitaj...

Remember my friends, God is dead. Marx is also dead. But the market lives. The market must become your new God.
16 godina
Plačanje RTV pristojbe

odjavi se 

16 godina
odjavljen
Plačanje RTV pristojbe

Tako je, ne moraš ništa plaćati.

17 godina
neaktivan
Plačanje RTV pristojbe

Poslao sam e-mail hrt-u. Vidjet cemo sta ce odg. :)

17 godina
Plačanje RTV pristojbe

Ček jel to znači da svi koji imamo maxtv ili tako nešto, nemoramo plačati tv pristojbu?

ili sam neš krivo shvatio{#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
17 godina
Plačanje RTV pristojbe

A vidi meni je došao inkasator koji mi je htio da plačam TV pretplatu zato što imam kopjuter pa sam ga sterao

16 godina
odjavljen
Re: Plačanje RTV pristojbe
rooswelt1991 kaže...

Ček jel to znači da svi koji imamo maxtv ili tako nešto, nemoramo plačati tv pristojbu?

Moraš plaćati jer imaš uređaj koji može primiti signal (tv ili radio)

17 godina
Jakovp kaže...
rooswelt1991 kaže...

Moraš plaćati jer imaš uređaj koji može primiti signal (tv ili radio)

Pa koliko ja znam, bez antene baš i nema neke šanse da neš primi :-D

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
17 godina
rooswelt1991 kaže...

U zakonu se više ne spominje mogućnost primanja signala, nego mogućnost primanja programa na području Republike Hrvatske koje je pokriveno prijenosnim signalom, a to možeš i bez antene - live stream preko interneta, kabelska televizija, IPTV...

17 godina
klimama kaže...
rooswelt1991 kaže...

U zakonu se više ne spominje mogućnost primanja signala, nego mogućnost primanja programa na području Republike Hrvatske koje je pokriveno prijenosnim signalom, a to možeš i bez antene - live stream preko interneta, kabelska televizija, IPTV...

Pa ako već plaćam IPTV i još tamo plaćam milionm pristojbi tšrotu, čemu onda plačati i ovu glupost -.-*

17 godina
rooswelt1991 kaže...
klimama kaže...
rooswelt1991 kaže...

Pa ako već plaćam IPTV i još tamo plaćam milionm pristojbi tšrotu, čemu onda plačati i ovu glupost -.-*

- zato jer moraš. 

RTV pristojbu (nazovimo je porez, bit će razumljivije..) plaća svako kućanstvo. To nema veze s drugim programima koje gledaš ili ne gledaš, dali imaš antenu itd. To je porez, samo se zove drugačije.

-IPTV plaćaš? Možda bi ti bilo 'lakše' da je jedan račun uvećan za RTV pristojbu.

btw, plaćaš i druge namete, npr na prazne medije, HDD, fotoaparat, .. ZAMPu.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.11.2011 17:39 (ihush).
16 godina
neaktivan
Plaćanje RTV pristojbe

Nažalost,morat ćeš plačati,jer  u sto situacija koje ti imaš spremno da ne plačaš, oni imaju sto i jednu da plačaš.Moj susjed pokušavao je sve i na kraju je dobio sudsku tužbu, gdje je morao podmiriti sve zaostatke unazad dvije godine ili ovrha.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice