Pitanje u vezi kladenja na utakmice

poruka: 15
|
čitano: 2.288
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
pitanje

Igrala se utakmica koja je u 90 min zavrsila 0:0. Ja sam igrao za pobjedu domacina. E sad me zanima,posto su produzetci jer je to kup utakmica., ako ti domacini u nastavku produzetaka pobjede dali ce se meni na listicu racunati kao pobjeda domacina ili kao da je zavrsilo 0:0.

Zna li netko trebalo bi mi hitno. Zahvaljujem se

17 godina
neaktivan
RE: Pitanje u vezi kladenja na utakmice
divines kaže...

Igrala se utakmica koja je u 90 min zavrsila 0:0. Ja sam igrao za pobjedu domacina. E sad me zanima,posto su produzetci jer je to kup utakmica., ako ti domacini u nastavku produzetaka pobjede dali ce se meni na listicu racunati kao pobjeda domacina ili kao da je zavrsilo 0:0.

racuna se kao da je završilo 0:0... jer inače na tom listiću nebi ni bilo X jer nikad nebi završilo X .
Bolje ispasti budala nego iz aviona | C'est la vie
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.4.2009 19:55 (leo_819).
17 godina

Da upravo racuna se samo regularni dio tekme sto znaci da si fulao......

Je li bio Manchester United?????

16 godina
neaktivan
autorov komentar
Dr. Vicko kaže...

Da upravo racuna se samo regularni dio tekme sto znaci da si fulao......

Je li bio Manchester United?????

hehe je da! samo sto su na kraju igrali i penale i Everton dobio. Ponizujuce za Man
16 godina
neaktivan
leo_819 kaže...
divines kaže...

racuna se kao da je završilo 0:0... jer inače na tom listiću nebi ni bilo X jer nikad nebi završilo X .
 jedino kade se igra na finale kupa nebroji se x
17 godina
gamer2400 kaže...
leo_819 kaže...
divines kaže...

jedino kade se igra na finale kupa nebroji se x
 Ne pricaj gluposti...
Intel Core 2 Duo E6750@2.66GHz, Gigabyte P35C-DS3, s775, iP35, DDR2 2X1GB PC6400 (800MHz) OCZ, platinum XTC, BFG GTX 280 OC, CoolerMaster HAF 932 big tower , CHIEFTEC, CFT-650-14C 650 W, LOGITECH, MX Revolution Cordless Laser Mouse, RAZER Lycosa keyboard, Samsung SyncMaster T260
17 godina
neaktivan
divines kaže...

Ak ubuduce budes imo slicnih pitanja.. recimo vezano za tenis..otvori sajt od klade u kojoj si uplatio listic i procitaj sta se dogada u tvom slucaju..svaka klada ima svoja pravila tako da.....

btw gamer @ ne pricaj gluposti
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.4.2009 1:54 (B-52).
16 godina
neaktivan

dobro ja sam pogriješio ali da svatko tko je pisamo posto polje mene treba reći da nepišem gluposti

17 godina
neaktivan

Dobro, gamer nije u potpunosti informiran ili nezna dovoljno a želi saznati pri čemu je i načeo ovu temu pa nema razloga za pričanjem gluposti nekih usera, umjesto toga ako već želi znati nek mu se objasni kak spada.

Dakle, ako nije drugačije regulirano odnosno ako ta utakmica nema nekih dodatnih opcija za klađenje tipa tko daje više golova i sl. do defaultu možeš igrati na tu utakmicu opcije 1, 1X, X, X2, 2.

Sve te opcije vrijede za regularno vrijeme utakmica - glede nogometa prvo i drugo poluvrijeme ako već nije drugačije navedeno - tipa da si igrao recimo samo na prvo poluvrijeme X, i ako je bila ta opcija ponuđena u ponudi, u tom slučaju bi dobio glede utakmice Manchester UTD i Evertona.

1 - pobjeda domaćina

1X - pobjeda domaćina, neodlučeno

X - neodlučeno

X2 - neodlučeno, pobjeda gostiju

xD - dobitak na kladi

s.t.a.l.k.e.r. semi-pro http://www.dailymotion.com/video/x44dz_chernobyl-ghost-town-for-1000-years_creation?from=rss
16 godina
neaktivan
autorov komentar

najbolji xD =))

ma ok. dobio sam svoj odg. A jos jucer Everton pobjedio. Sram ih bilo xD

17 godina
neaktivan

Postoji opcija klađenja na konačni ishod, dakle nakon produžetaka i eventualnih penala i to uglavnom kod kup utakmica u nogometu, i običnih utakmica u košarci i hokeju !

AMD Athlon64 X2 4000+, Gigabyte GA-M56S-S3, 2x1GB DDR2 Kingmax 800 Mhz, ATI Radeon HD4670, Hitachi 250 GB SATA II, Maxtor 250 GB SATA II, Samsung DVD-RW, Logitech Wireless Keyboard & Mouse, Philips 190CW Widescreen 1440 X 900 !
17 godina
protjeran

Dupli pik owna

svejedno bilo na poluvremenu il na kraju tvoj tip ti dobivaš okladu

www.ddoxy.blogspot.com
16 godina
neaktivan

mene je manchester za 1.021 kn AAAAA vise nikad necu na njih igrat cigani....

Kada se kunem majkom možda lažem, ali kada se kunem ocem govorim istinu, majke mi!
17 godina
protjeran
Logitech Gaming kaže...

mene je manchester za 1.021 kn AAAAA vise nikad necu na njih igrat cigani....

potpis
www.ddoxy.blogspot.com
17 godina
protjeran

Pozdrav! 

Evo tu nešto o kladionicama i trikovima za klađenje.

LINK

http://www.myspace.com/soundimpuls
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice