Ja pogledam neki video i dolje ispod pise da pricekam kako bi upecao bodove, al cekam 10min i opet nista..Kako to?
Nisu mi ni uzeli bodove ni ništa. Good for me ^^
Nego šta želite upecati od ponuđenog na slijedećem pecanju? :D
@slim, pa tamo ti se pojavi da klikneš unutar 10 sekundi. Ili možda koristiš Google Chorme
@slim, pa tamo ti se pojavi da klikneš unutar 10 sekundi. Ili možda koristiš Google Chorme
Koristim Google Chrome, zasto se nemoze preko njega...I sta sad mi to propalo?
Koristim Google Chrome, zasto se nemoze preko njega...I sta sad mi to propalo?
Zašto moraš pitat "Zašto", jednostavno koristi firefox... Oni su napisali da imaju problema oko toga...
Ja ne kužim kamo treba ići da bi "pecao" neku stvar, koliko bodova treba imati ?
Koliko vidim stranica je slicna lockerzu ali drugacija...Znaci treba skupiti bodove pa se prijaviti za pecanje useri dobiju na mail kad je pecanje koje traje 10 min unutar 10 min se pojavi gumb upecaj tko prvi na njega klikne dobija nagradu! nije lose samo da nebude botova ili nista od nagrada! Osobno sam sa lockerza nekoliko nagrada i love na paypal dobio...
Koliko vidim stranica je slicna lockerzu ali drugacija...Znaci treba skupiti bodove pa se prijaviti za pecanje useri dobiju na mail kad je pecanje koje traje 10 min unutar 10 min se pojavi gumb upecaj tko prvi na njega klikne dobija nagradu! nije lose samo da nebude botova ili nista od nagrada! Osobno sam sa lockerza nekoliko nagrada i love na paypal dobio...
Nije tko prvi klikne na gumb, već tko prvi prepiše kod sa slike u kučicu i klikne na gumb.
Kaj se samo ja nemrem registrirat ili kaj? Kliknem na Prijavi se, upišem ime i šifru, i izbaci netočna kombinacija. Probam resetirat šifru, dobim link na mail ali kad ga otvorim piše Nastala je pogreška. Help? xD
Put do Pecalice; http://pecalica.hr/users/add/b4310a62031fa33452a340e34cbec808
Nece vas nista ostetiti, a ja cu zaradit par bodova. 
Ja sam se registriro :)
Jel itko dobio sta od njih nek posalje sliku ako je
Dobili su već 2, nego kojim putem mi oni jave kad će početi pecanje ?
Na Pecalici ima slika nekog lika koji je dobio HP Touchpad, jos cekamo sliku od DuMe ( on je dobio Black Wii ).
Kaj se samo ja nemrem registrirat ili kaj? Kliknem na Prijavi se, upišem ime i šifru, i izbaci netočna kombinacija. Probam resetirat šifru, dobim link na mail ali kad ga otvorim piše Nastala je pogreška. Help? xD
Da, izgleda da si samo ti :P
Registriraj se preko ovog linka; http://pecalica.hr/users/add/b4310a62031fa33452a340e34cbec808
Uspjet ce, garantiram. 
Jel radi pecalica na Chromeu?
da
Moj LINK za registraciju. Ne razlikuje se ni po čemu od ostalih, ali ipak je moj.
http://pecalica.hr/users/add/6cf3eeec3dcdc9b4015b75b34bd45c40 Unaprijed hvala onima koji se regaju preko ovog linka
Na Pecalici ima slika nekog lika koji je dobio HP Touchpad, jos cekamo sliku od DuMe ( on je dobio Black Wii ).
Dobit cete sliku cim dobijem Wii.. krajem drugog tjedna.. 
Di su nabavili HP Touchpad?

Nemam pojma, al' slika je ovdje; http://pecalica.hr/wonproducts/view/1 
Ma znam, vidio sam, al mi nije jasno kako su došli do njega kad ih nema već neko vrijeme...
Mada i nije toliko bitno kako su došli do njega, bitno je da ga je sretnik upecao 
daj prestanite s tim linkoviam sam trolate nebudite jazavci koda ce se tko registrirat preko toga btw dume cestitke ;)
Da nemojte te referale stavljat u temu samo spamate ako hocete mjesto za razmjenu linkova otvorite novu temu ovako novi useri nemogu doci do bitnih informacija!
Meni je bitna informacija kako će oni meni javiti kad počne pecanje.

jer zna netko kad ce radit web shop
jer zna netko kad ce radit web shop
Neznam ali znam da je lockerzu dosta dugo trebalo