PC - Dotjerivanje !

poruka: 37
|
čitano: 10.588
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
PC - Dotjerivanje !

svi kablovi su mi taman duzine tak da nema puno prostora za manevrirati,al kad nabavim one crne mrezice onda ce to puno bolje izgledati.

Only God will judge me
16 godina
RE: PC - Dotjerivanje !

meni je danas bilo dosadno pa sam uzeo stari ventilatoric i ofarbao ga evo i slicice dolje. =)Smijeh

Vrtio sam ga s 16V radi ko lud Osmijeh.

OCZ power supply 500W Intel Core 2 Quad Q6700 MB Gigabyte EP45 HDD Seagate 320 GB GF GTX 260 Kingmax MARS 1066MHz 2048Mb /x2 DVD+RW/-RW Pioneer
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.1.2009 15:14 (tony THE Noob).
17 godina
tony THE Noob kaže...

meni je danas bilo dosadno pa sam uzeo stari ventilatoric i ofarbao ga evo i slicice dolje. =)Smijeh

Fora izgleda...a čime si bojao?
̿ ̿'\̵͇̿̿\з==(•̪●)==ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ Mess with the best, die like the rest! MSN: najbrzi@live.com
16 godina
neaktivan
PC - Dotjerivanje !

Šta mislite o mom kompu još ga nisam slikao dobio sam ga jučer pa ga sad malo isprobavam.

17 godina
protjeran
Mislavx kaže...

Šta mislite o mom kompu još ga nisam slikao dobio sam ga jučer pa ga sad malo isprobavam.

?
kojem kompu?
Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2180 @ 2.61GHz (2 CPUs) 3072MB RAM 250 GB Total SB Audigy 4 [B800] Sapphire hd4670 xFire-->ddoxy When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
16 godina
Najbrži kaže...
tony THE Noob kaže...

Fora izgleda...a čime si bojao?
Korektor, a onda flomasteri za cd-e Smijeh
Kupujem : OCZ power supply 500W Intel Core 2 Quad Q6600 MB Gigabyte EP45 HDD Seagate 320 GB GF GTX 260 Kingmax MARS 1066MHz 2048Mb /x2 DVD+RW/-RW Pioneer
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.4.2017 22:55 (tony THE Noob).
17 godina
neaktivan
Mislavx kaže...

Ne mislimo nista jer jos nismo u fazi da citamo tudje misli iz glaveBelji se.Slikaj,postaj pa cemo ti reci.
Michael Schumacher World championships:7,Grand prix wins:91,Pole positions:68 http://www.velika-nagrada.hr
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice