Novi forum zaključana tema

poruka: 3
|
čitano: 890
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Novi forum

Pozdrav svima, evo dođem iz škole i upalim komp i odmah na forum kad tamo čekaju me tri privatne poruke pa gledam kaj je sad to.

Jedna je "normalna" odgovor na pitanje a druge dvije poziv ne neki forum novi?

Kaj sad vi mislite o tome malo sam pogledo to i vidim da je kopija ovog BUG-ovog barem tak izgleda na prvi pogled... Kakava su to mutna preotimanja članova? Kakva je to gusta magla zar nas smattraju guskama?

BUG živi vječno nemojte nas dirat. Kaj vi drugi mislite o tome?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------- Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.
17 godina
moderator
RE: Novi forum
Seky kaže...

Pozdrav svima, evo dođem iz škole i upalim komp i odmah na forum kad tamo čekaju me tri privatne poruke pa gledam kaj je sad to.

Jedna je "normalna" odgovor na pitanje a druge dvije poziv ne neki forum novi?

Kaj sad vi mislite o tome malo sam pogledo to i vidim da je kopija ovog BUG-ovog barem tak izgleda na prvi pogled... Kakava su to mutna preotimanja članova? Kakva je to gusta magla zar nas smattraju guskama?

BUG živi vječno nemojte nas dirat. Kaj vi drugi mislite o tome?

Prijavi moderatorima (možeš i meni) tko ti šalje takve spam poruke, pa će to biti riješeno!
17 godina
neaktivan
Novi forum

Pa daj link na taj NOVI forum pa cemo imat misljenje.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice