Njuškalo biseri

poruka: 5.808
|
čitano: 1.839.427
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Njuškalo biseri
Pro audio equipment
15 godina
neaktivan
Njuškalo biseri
!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gamerski !!!!!!!!!!! KOMPUTER !!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!! Gamerski !!!!!!!!!!! KOMPUTER !!!!!!!!!!!!!
Hvala Bogu koji je ovom forumu podario Arendelle koja nasmijava i uveseljava sve vlastitim postovima; Bože, vrati nam Vladu da nastavi gdje je stao i sreći te zadovoljstvu neće biti kraja :).
11 godina
Re: Njuškalo biseri

komputer i cijena je sitnica.

13 godina
protjeran

Tome je "majstor za kompijutere" rođak. 

Koju posluku porati na ovo ?

klik

14 godina
neaktivan
Njuškalo biseri

Nemreš prodat bez kutije

Oj, kutija najvažnija kod laptopa. Oj, kutija najvažnija kod laptopa.
13 godina

Što je muškarac bez brkova i što je laptop bez kutije 

15 godina
Njuškalo biseri

Zašto ljudi uvijek pre cjenjuju te iPhoneove?

Bilo 4s-ova za 350-400kn a vid ovog mulca 900kn 

Otkupljujem/Popravljam Smartphone-ove kontakt na PM ili evilmage007@gmail.com 097/673/27-41
13 godina
neaktivan
Njuškalo biseri

Blaga ironija,ništa više 

John Rambo
13 godina
Njuškalo biseri
17 godina
neaktivan
Izgleda da kod nas postoje lovci na brojeve.

Baš bi bila dobra serija, nešto tipa Storage Wars, pokupuju 100 sim kartica na kiosku i onda ulove lako pamtljivi: "dan se isplatio, ovo vrijedi barem 3000 kn na njuškalu"
10 godina
neaktivan
Njuškalo biseri

da, da bas oni dobiju uvijek onu cifru na koju si oni sami procijene.

ali svaka stvar ima svog kupca 

13 godina

taj hazar korisnik je teski prevarant...

evo sto mi je odgovorio na gmail

ako malo pogledate njegove oglase vidjet cete nebulozne cijene..

14 godina
neaktivan
Njuškalo biseri
10 godina
odjavljen
Njuškalo biseri

Obožavam ovo, GTX 560 - 1000Kn

http://www.njuskalo.hr/graficke-kartice/n560-gtx-m21gd5-oglas-18898478

Stvaram prijatelje i neprijatelje.
13 godina
Njuškalo biseri

Hitno je pa je zato još i spustio cijenu 

LINK

15 godina
Njuškalo biseri

Šta je ovim ljudima?
Svi poludili s tim cijenama za stare kante,nije mi jasno.

Otkupljujem/Popravljam Smartphone-ove kontakt na PM ili evilmage007@gmail.com 097/673/27-41
17 godina
Njuškalo biseri

za sve te extra konfe, evo i igrica u 2/3 cijene + dobis frenda na steamu  ... (sta bi se tek reklo onda na cijene u humble paketima, koliko je to / od cijene )

http://www.njuskalo.hr/pc-igre/star-wars-knights-of-the-old-republic-oglas-18344026

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.7.2016 9:52 (cropunk).
15 godina
Njuškalo biseri

Ovakvim ljudima bi trebalo zabraniti pristup internetu,facebooku,oglasnicima i svemu ostalom.

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.7.2016 6:22 (kruskar).
13 godina
kruskar kaže...

Ovakvim ljudima bi trebalo zabraniti pristup internetu,facebooku,oglasnicima i svemu ostalom.

Nije to bezobrazluk nego prevarant, nagledao sam se te fore i previse. On ti to pokusava uvaliti na shemu da se ne razumije u to, garant je unutra neka 775 ploca sa nekim dualcem ili quad corom tipa q8200 i low end grafom pa ako nekog uspije zalevatit super, ako ne nikom nista a sve pod izgovorom"ja se u to ne razumijem meni su rekli da imam to sto sam napisao"

14 godina
Njuškalo biseri

Ovaj PC sa navedenog linka je bio moj. Trebali su mi novci i prodao sam ga za 2000kn s 8Gb Rama i to je bila realna cijena(valjda). Lik nabacio gore još 8Gb Rama i odmah povisio cijenu za 2500kn 

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.7.2016 11:24 (Remzi).
15 godina
ibme74 kaže...
kruskar kaže...

Nije to bezobrazluk nego prevarant, nagledao sam se te fore i previse. On ti to pokusava uvaliti na shemu da se ne razumije u to, garant je unutra neka 775 ploca sa nekim dualcem ili quad corom tipa q8200 i low end grafom pa ako nekog uspije zalevatit super, ako ne nikom nista a sve pod izgovorom"ja se u to ne razumijem meni su rekli da imam to sto sam napisao"

Je prevarant je,kolega je bio pogledat PC.

1. Taj tip ga je usmjerio na nekog kolegu

2. Matična je u banani baca error nekakav,što god učinili baca bsod prilikom boota,je 1366socket,i7 920,12gb rama i hd 5870 i "Pro" napajanje čiftek od 500W

15 godina
Njuškalo biseri

Neki namjerno prave sprdnje oglasa , a ima onih koji idu na blef pa ako naiđe netko tko se ne razumije...Najgorije je to sta svaki proizvod ili roba ima svog kupca...Vidim prodaju hd 6670 5770 gtx460 gtx 280 po 400-500kn to sve staro i preklokan.Čast izuzecima...

Bratic je svojim ne znanjem prevario osobu prilikom prodaje Iphone4s mob nije vrijedio sigurno vise od 500kn on ga prodao za 1000kn...Kada kupujes prodajes nesto na njuskalu bilo bi dobro informirat se prije toga.

12 godina
Njuškalo biseri

Kaj nije ovo previse ???? 

Battleog - 191silvinjo
11 godina
hahhaajaads kaže...

Kaj nije ovo previse ???? 

Ako je "gaming" onda je 1000+kn više.

13 godina
neaktivan
Njuškalo biseri

Frajer prodaje iphone 6 star 5 dana za 2100. Cijena malo cudna, nazove kolega i kaze mu da ima i racun, kutiju i sve ostalo.

Nadje se s njim, mobitel bez punjaca, slusalica. Frajer promjenio da je prvo kupljen u tele2, pa da je kupljen drugdje, pa na kraju da je mob iz Švedske. Najbolje od svega, mobitelu se staklo odvaja od kucista. Komedija...

12 godina
prostbroj kaže...

Frajer prodaje iphone 6 star 5 dana za 2100. Cijena malo cudna, nazove kolega i kaze mu da ima i racun, kutiju i sve ostalo.

Nadje se s njim, mobitel bez punjaca, slusalica. Frajer promjenio da je prvo kupljen u tele2, pa da je kupljen drugdje, pa na kraju da je mob iz Švedske. Najbolje od svega, mobitelu se staklo odvaja od kucista. Komedija...

A najvažnije pitanje ga niste pitali a ono glasi: 

Tko plače za njim ?

Ajme ljudi puka san ka kokica
10 godina
odjavljen
Njuškalo biseri

Danas naletio na nekoliko bisera:

Ovaj bi za konfu koja vrijedi 1400kn maxhtio uzeti 3500kn

http://www.njuskalo.hr/pc-racunala/phenom-ii-x4-3.3ghz-8gb-gtx-660ti-oglas-19286555

Ovaj bi za 970 htio 4000kn, nova nikad toliko nije koštala, a iznos je i malo više nego što dođu gtovo duplo jače GTX 980ti i GTX 1070.

http://www.njuskalo.hr/graficke-kartice/gtx-970-zamjena-s7-edge-oglas-19649986

Ovo je šaljivac neki

http://www.njuskalo.hr/graficke-kartice/asus-radeon-hd7850-dc2-2gd5-oglas-19631696

13 godina
Njuškalo biseri

Evo nove budale prodaje wd my book 3TB a cijena prava sitnica, ipak je gore 1200 filmova 

Novi na nabavi od 852kn

15 godina
Njuškalo biseri

Hoće tko kupiti ženu? 

EDIT
Uploader slika zahebava,molio bih moda da obriše moje duple postove.

Pošto mi ne želi uploadati ss evo LINK s ss-om.

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.7.2016 9:11 (kruskar).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice