Njuškalo biseri

poruka: 5.808
|
čitano: 1.839.453
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Njuškalo biseri
EZY-E kaže...

Kad ti netko ide solit pamet na njuškalu, upit za zamjenu moje xperie z1 compact za lumiu 930.

Kakve gluposti pises xd, sam si biser.

15 godina
neaktivan
Njuškalo biseri

Čovjek prodaje neispravnu HD6870 za 50/50+Kn više od realne vrijednosti takve iste skroz ispravne. Hell yeah.

Cijena sitnica. Cijena sitnica.
Hvala Bogu koji je ovom forumu podario Arendelle koja nasmijava i uveseljava sve vlastitim postovima; Bože, vrati nam Vladu da nastavi gdje je stao i sreći te zadovoljstvu neće biti kraja :).
15 godina
Caesar et Brutus kaže...

Čovjek prodaje neispravnu HD6870 za 50/50+Kn više od realne vrijednosti takve iste skroz ispravne. Hell yeah.

Sunce ti poljubim pa 7850 neispravne sam za 50kn prodavao 

Otkupljujem/Popravljam Smartphone-ove kontakt na PM ili evilmage007@gmail.com 097/673/27-41
11 godina
neaktivan
Caesar et Brutus kaže...

kad ne citas opis, vidis da je vjerojatno samo osigurac otisao

15 godina
Njuškalo biseri

Kaže čovjek prodajem ip5 c za 800kn i onda mu dođe komentar "može koza pod račun". 

Otkupljujem/Popravljam Smartphone-ove kontakt na PM ili evilmage007@gmail.com 097/673/27-41
15 godina
kruskar kaže...

Kaže čovjek prodajem ip5 c za 800kn i onda mu dođe komentar "može koza pod račun". 

Zamijenio sam stari Končarov aparat za varenje za janje. Tako da, nikad ne znaš :)

13 godina
Njuškalo biseri

Kad u Splitu kazu koza, u zargonu misle na tomos APN. :)

coffe,coffe,coffe.....
12 godina
metallic kaže...

Je APN6 je "koza" a znaš li ti šta je "Ziko"?

13 godina
protjeran
metallic kaže...

Kod nas u slavoniji koza može biti koza kao životinja ili koza za rezanje drva, a taj tomos je oduvijek bio "apenac" 

13 godina
nicky.sl kaže...
metallic kaže...

Je APN6 je "koza" a znaš li ti šta je "Ziko"?

Hehe, ako smo jos u moto tematici, ziko bi moga biti Piaggio Zip, ako se dobro sican. Jedan frend iz Splita mi je to objasnjava, i bilo je ful slicno nesto sa upaljacem Zippo. :)

Podsjeti me.

coffe,coffe,coffe.....
12 godina

Ma kakvi Piagio oni su u to vrime samo za Vespu znali.

Ziko ti je bija Tomos automatik, motorin mog djetinjstva. Ziko i Koza su zajedno harali.

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.5.2016 22:34 (nicky.sl).
13 godina
protjeran
nicky.sl kaže...

Ma kakvi Piagio oni su u to vrime samo za Vespu znali.

Ziko ti je bija Tomos automatik, motorin mog djetinjstva. Ziko i Koza su zajedno harali.

Ja sam imao takvog plavog, koja su to vremena bila, pa mu skineš prigušivač da ko fol razvije veću brzinu, a on prdi i iritira svakog kraj koga prođeš  

Po petorica smo se tovarili na njega a on jadan dušu ispušta da povuče, najjači moped ikad koji je postojao. 

12 godina

Prigušivač, koji prigušivač? To se skidalo odma po defaultu.

13 godina
protjeran
nicky.sl kaže...

Prigušivač, koji prigušivač? To se skidalo odma po defaultu.

Ma moj ti je bio šminkerska verzija, stari kupio tam nekad poslije rata ganjc novog, imao ogledala, brzinomjer, prigušivač i šta je već sve išlo, bio je lip ko slika dok ga djeca nisu počela jašit, dao sam ga prije par godina prijatelju da može na pecanje ić skenjala ga policija platio neku jebačku kaznu  

Kako god fin motorić, onaj osjećaj kad prede ko mačka i kad ti prebaci iz prve u drugu, a ti sunce koje miline 

13 godina
Njuškalo biseri

ovaj lik je malo zesca budala, jel on to izvadio hdd iz kucista i sad prodaje takvo golo kuciste? 

http://www.njuskalo.hr/hdd-diskovi/western-digital-wd-my-book-3tb-akcija-oglas-18966474

12 godina
neaktivan

rofl, jos lijepo napise kuciste bez HDD 

13 godina

od istog lika prodaje ssd samsung 830 koji je davno EOL za 600kn 

http://www.njuskalo.hr/ssd-disk/samsung-ssd-830-series-128-gb-akcija-oglas-9642260?list_return_url=%2Fssd-disk%2Fsamsung-ssd-830-series-128-gb-akcija-oglas-9642260

za usporedbu u edigital-u 850pro 600kn ili se za te novce dobije duplo veci ssd

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.5.2016 2:33 (roby27).
13 godina
protjeran
buschotina kaže...

Osim što je tip malo zesca budala...ti si jos veci idiot i primitivac jer takvih oglasa na eBay ima pun kufer i ustaljena je praksa da tipu ako crkne HDD prodaje samo kučište i di je onda tu prostor za cudjenje osim ako nisi zatucani primitivac>... 

Nemoj se ljutit, nema svako privilegiju da završi u njuškalo biserima, gledaj to kao nešto pozitivno 

14 godina
Njuškalo biseri

Dakle kad dobijes upit sa njuske...

13 godina

Brate al si se zahebao, propustio si odličnu priliku 

13 godina
Silent horror1992 kaže...
buschotina kaže...

Osim što je tip malo zesca budala...ti si jos veci idiot i primitivac jer takvih oglasa na eBay ima pun kufer i ustaljena je praksa da tipu ako crkne HDD prodaje samo kučište i di je onda tu prostor za cudjenje osim ako nisi zatucani primitivac>... 

Nemoj se ljutit, nema svako privilegiju da završi u njuškalo biserima, gledaj to kao nešto pozitivno 

za 350kn prodaje to kuciste daj me nemoj hebat

11 godina
protjeran
Njuškalo biseri

nije njuškalo nego bug prodaja, dogovorim se ima 2 mjeseca da mi pošalje karticu,pouzećem plaćanje. nakon mjesec dana od toga pitam ćovjeka di je zapelo ,kaže seli se poslaće prvom prilikom. evo ima par dana pošiljka stigla i odbia sam prihvatit paket.

sad neznam jesam biser ja ili on, jer kolega kaže da sam mu napisa da mi nije hitno,nije hitno je po meni ne isti dan nego za par dana,tjedan ,ne mjesec i to x2, ma kvragu sve da je bar posla mail da je paket poslan pa ajde.

toni-audio.com.hr
15 godina
Njuškalo biseri

Ne znam dali je ovaj biser s bol oglasnika ovdje,no evo SS,prodaje I7 960 za 750kn 

17 godina
dabar_solta kaže...

nije njuškalo nego bug prodaja, dogovorim se ima 2 mjeseca da mi pošalje karticu,pouzećem plaćanje. nakon mjesec dana od toga pitam ćovjeka di je zapelo ,kaže seli se poslaće prvom prilikom. evo ima par dana pošiljka stigla i odbia sam prihvatit paket.

sad neznam jesam biser ja ili on, jer kolega kaže da sam mu napisa da mi nije hitno,nije hitno je po meni ne isti dan nego za par dana,tjedan ,ne mjesec i to x2, ma kvragu sve da je bar posla mail da je paket poslan pa ajde.

pa ti si meni veci biser od njega. kazes problem ti je cekat tolko, pa sto nisi reko covjeku e necu te cekat vise i necemo poslovat. nego si ga ceko, lik ti posalje i ti mu odbijes paket, s kojim razlogom si to napravio? jedino opravdanje bi bilo da si kupio vec karticu.

15 godina
Njuškalo biseri

http://www.njuskalo.hr/pc-racunala/pc-3500kn-oglas-19282161

Jedan naš forumaš, oglas je i na forumu.

Za dodatna pitanja i pomoć obratiti se preko privatne poruke. Hvala. :D
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.6.2016 16:19 (Valentin17).
11 godina
protjeran
mar123 kaže...
.

pa ti si meni veci biser od njega. kazes problem ti je cekat tolko, pa sto nisi reko covjeku e necu te cekat vise i necemo poslovat. nego si ga ceko, lik ti posalje i ti mu odbijes paket, s kojim razlogom si to napravio? jedino opravdanje bi bilo da si kupio vec karticu.

dogovoria sam se s ćovjekom,čeka sam mjesec,nema kartice ,dobro.
javia sam mu se i kaže zaboravia poslat će sada(nakon mjesec dana) ,dobro.
prošlo još mjesec dana od toga(već 2 mjeseca) i onda se tek sjeti i pošalje. naravno nakon tjedan dana šta nije ništa došlo nakon drugog dogovora automatski sam pretpostavia da neče ni ovaj put poslat.
a onda po meni pošto je već prošlo 2 mjeseca od original dogovora je kolega treba meni poslat mail i napisat dali dogovor još stoji i dali može poslat karticu, ne poslat karticu i onda mi poslat mail da jeli stigla!
činjenica je da mi je posla mail da je poslana kartica da nebi odbia paket ,svak kad pošalje paket pošalje mail da je poslan, bar drugih 100 tisuča mojih kupovina/prodaja dosad.

veći sam biser šta sam povjerova na onu "ne brini se ništa nisam djete da cu te zaj.. ",šta je kolega napisa nićim izazvan u jednoj poruci na poćetku.

toni-audio.com.hr
16 godina
neaktivan
Njuškalo biseri

... ako tako sa tim prijateljem ideš i u picolov ... 

ja reko, on napiso, ti poslo .... ajajaj

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
17 godina
dabar_solta kaže...
mar123 kaže...
.

dogovoria sam se s ćovjekom,čeka sam mjesec,nema kartice ,dobro.
javia sam mu se i kaže zaboravia poslat će sada(nakon mjesec dana) ,dobro.
prošlo još mjesec dana od toga(već 2 mjeseca) i onda se tek sjeti i pošalje. naravno nakon tjedan dana šta nije ništa došlo nakon drugog dogovora automatski sam pretpostavia da neče ni ovaj put poslat.
a onda po meni pošto je već prošlo 2 mjeseca od original dogovora je kolega treba meni poslat mail i napisat dali dogovor još stoji i dali može poslat karticu, ne poslat karticu i onda mi poslat mail da jeli stigla!
činjenica je da mi je posla mail da je poslana kartica da nebi odbia paket ,svak kad pošalje paket pošalje mail da je poslan, bar drugih 100 tisuča mojih kupovina/prodaja dosad.

veći sam biser šta sam povjerova na onu "ne brini se ništa nisam djete da cu te zaj.. ",šta je kolega napisa nićim izazvan u jednoj poruci na poćetku.

razumijem ja savrseno sto se tu dogodilo samo mi opet nije jasno koji je razlog za odbijanjem paketa ako ti to jos uvijek zelis kupit i treba ti to. jasno bi mi bilo da si vec nasao drugog prodavatelja ili nabavio stvar koju trebas. znam da je taj lik totalni biser sto je ceko 2 mjeseca poslat graficku al onda si mogo i uzet paket ako si ga vec htio kupit.

13 godina
protjeran
Valentin17 kaže...

http://www.njuskalo.hr/pc-racunala/pc-3500kn-oglas-19282161

Jedan naš forumaš, oglas je i na forumu.

Vidio sam ovo, moram priznat iskusno je zbloko komentiranje jer inače bi bilo veselo 

17 godina
Njuškalo biseri

prodajem r9 290 pa samo da vam pokažem što nude:

zanima li vas možda zamjena
za
HRVATSKA ENCIKLOPEDIJA KUHANJA 1, 2, 3
+
OBITELJSKA ENCIKLOPEDIJA ZDRAVLJA 1-2

doslovno NOVO NEKORIŠTENO dobiveno u kompenzaciji
original ambalaža
cijena svakog kompleta u prodaji 1100kn,

Ne znam da mjenjam?