Naime prije nekih tjedan dana pronašao sam se u škripcu. Imam osjećaj da sam izgubio svaku želju za slušanje bilo kakve glazbe jer vidim samo glupe izvedbe glazbe barem od ove nove generacije...Nekako mi se sve svode na isto. Inače volim poslusat Rock,metal,balade, i dobrog hip hopa ako imate što za preporučit slobodno mi napišite fala bugovci
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pink Floyd uvjek mozes slusati.
Dakle cijeli Darks Side of the Moon, The Wall, The Division Bell. Sveto trojstvo.
Pink Floyd je band koji radi albume, ne singlove, ali ako bi morao izdvojiti pjesmu koju
mogu slusati svaki dan - to je High Hopes.
Da ikad sviram u bendu želio bih da je to bend poput njih.
Pozdrav.
Uriah Heep Demons and Magicians album, Rainbow albumi sa Blackmooreom, Mortal Kombat, Deep Purple,Travelling Willburys, America.
Specificiraj bas sto hoces. :)
Moj omiljeni bend je creedence clearwater revival. Raniji albumi od metallice su mi bili odlicni, iako ni ovaj najnoviji nije los. Noora Noor je nepoznata soul pevaljka koja nema losu pjesmu. Adele mi je jedina iza 2000-e koja valja od strane glazbe. Od "domacih" bendova, jedino ovaj bosanski reggea Dubioza Kolektiv mi je osvjezenje, dok je Damir Avdić prica za sebe.
Mother Love Bone, malfunkshun (andrew wood !)