Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 9.785.856
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
16 godina
neaktivan
RE: Za nespavalice
LUXX kaže...
puma1400 kaže...

ljudi, di stee...

nooo pa tu smo
 Tu smo, tu smo!
Prave nocne ptoce tek dolaze!! =))
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. LIVE FOR NOTHING OR DIE FOR SOMETHING!! BURN RUBBER NOT YOUR SOUL!!
16 godina
neaktivan
LUXX kaže...
puma1400 kaže...

ljudi, di stee...

nooo pa tu smo
 Evo i ja sam tu.. i na MSN-u i na yahoo.. pa gledam i TV! pa šaljem i poruke na mob.
Ma ludnica mi je večeras!! heheh Smijeh
Nijedno pravilo bez iznimke!!
16 godina
Bellatrix kaže...
LUXX kaže...
puma1400 kaže...

ljudi, di stee...

nooo pa tu smo
 Evo i ja sam tu.. i na MSN-u i na yahoo.. pa gledam i TV! pa šaljem i poruke na mob.
 je te ide nešto, znači i večeras ste na forumu do ranog jutra
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

e, da iskoristin priliku pa da  te malo pilan, pardon, gnjavim, pardon, ispitujem , luxx...

heeh..

dakle,

koliko mi je pametno kupiti neki jeftiniji komp sa slabijim komponentama SAMO da bih naučio overclockati.. (naravno, to ide od moje ušteđevine i đeparca..)

Steve Jobs je moj uzor! haha http://www.theTGC.org Dennis Ritchie"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity.
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Tu smo, samo danas nisam od neke volje pa ću više biti pasivni promatrač nego aktivni sudionik.

Zainteresirao sam se za C++ pa malo proučavam da li ima neka knjiga tipa "C++ za totalne neznalice i debile" tako da nešto naučim. 99% je sigurno da neću biti neki programer, ali lijepo je i znati barem neke osnovne stvari.

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
16 godina
neaktivan
puma1400 kaže...

e, da iskoristin priliku pa da  te malo pilan, pardon, gnjavim, pardon, ispitujem , luxx...

heeh..

dakle,

koliko mi je pametno kupiti neki jeftiniji komp sa slabijim komponentama SAMO da bih naučio overclockati.. (naravno, to ide od moje ušteđevine i đeparca..)

ma puma ne zezaj se....

Bellatrix kaže...
LUXX kaže...
puma1400 kaže...

ljudi, di stee...

nooo pa tu smo

ma nešto me je opasno pošlo večeras... na TV-u dobri filmovi a na compu kolege... pa neznaš gdje bi gledo... :DSmijeh

17 godina
neaktivan
puma1400 kaže...

heeh..

dakle,

Nije uopće pametno. Slabije i jeftinije komponente se slabo OC-aju (u većini slučaja). Novi PC sigurno nemoj kupiti zbog pokušavanja OC-a. Bolje bi ti bilo da iskopaš neki stari komp ili od frendova koji često mijenjaju komponente užicaš neke koje ne koriste.
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

Tu smo, samo danas nisam od neke volje pa ću više biti pasivni promatrač nego aktivni sudionik.

Zainteresirao sam se za C++ pa malo proučavam da li ima neka knjiga tipa "C++ za totalne neznalice i debile" tako da nešto naučim. 99% je sigurno da neću biti neki programer, ali lijepo je i znati barem neke osnovne stvari.

uu..
na području c++ debili i neznalice san ja dipl.inž.
pročita san dvi knjige o njemu, a nisan ništa shvatio...a knjige su ono, početnička kategorija.

Bellatrix kaže...
 ma puma ne zezaj se....

Bellatrix kaže...

ma nešto me je opasno pošlo večeras... na TV-u dobri filmovi a na compu kolege... pa neznaš gdje bi gledo... :DSmijeh

ma, nebi shvatio, ali stvarnoo sam se zapalio za OC.. a teorija bez prakse je.. khm khm..

pogledaj film.. kolege će bit ovde i raaaaano ujutro, a film neće..

hihi
Steve Jobs je moj uzor! haha http://www.theTGC.org Dennis Ritchie"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity.
16 godina
neaktivan
evo i mene od sad. što sam propustio?
17 godina
neaktivan
jurluk kaže...
 ne mnogo..

luxx je kupio novi hladnjak..
neki me nazvali luđakom jer razmišljam o kupnji kompa samo da big naučio OCat..

i tako, od svega pomalo..
16 godina
neaktivan
Bellatrix kaže...

ma, nebi shvatio, ali stvarnoo sam se zapalio za OC.. a teorija bez prakse je.. khm khm..

pogledaj film.. kolege će bit ovde i raaaaano ujutro, a film neće..

hihi
 Ma dobro znam da je OC zanimljiva stvar ali neznam što te je moglo tako navući da se zapališSmijeh... jednostavno digneš FSB malo po malo pratiš temp. i stabilnost... i to je sve.... meni bi to dosadilo brzo.. Overlockiro sam sebi AMD Athlon X2 4200+ na pomoćnom PC-u i na trenutnom 5200+ ali nije mi tak to zanimljivo.. nekad mi dođe da vratim na default....
16 godina
neaktivan
puma1400 kaže...
jurluk kaže...
 ne mnogo..

luxx je kupio novi hladnjak..
neki me nazvali luđakom jer razmišljam o kupnji kompa samo da big naučio OCat..

i tako, od svega pomalo..
 Ma nisi ludak, svacam entuzijazam, ali to j stvarno suludo! Ma i da imas love na bacanje, suludo je! Bez uvrede ;)
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. LIVE FOR NOTHING OR DIE FOR SOMETHING!! BURN RUBBER NOT YOUR SOUL!!
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Ako vec takvo što planira onda neku 500-1000 kuna konfu uzet(rabljenu) i deri.

Ako skuriš skuriš.

Ali rađe to uložiš u svoj komp, PUUUUUNO citaš po netu i kad misliš da dovoljno znaš probaš sam

Phenom II 940BE @ 3.6ghz, Biostar TA-790GX 128M, Patriot 2x2GB DDR2 800mhz 4-4-4-12, ATI HD4670 , Seasonic 430W ,
16 godina
Za nespavalice

Pozz svima i to redom: jurluk-u,pumi1400,Bellatrix-u,Zely-ju&LUXX-uCool

E5200/OC@3.75Mhz,GIGABYTE P-35 DS3-L,3Gb DDR2 Kingmax/OC@900Mhz,Gigabyte Radeon 4850 512Mb DDR3&Zalman cooler,HDD Seagate 320&500Gb Sata2,2x DVD Rom LG 18x,Fortron Bluestorm2 500W,Chieftec medium tower 2x120mm fan,5x92 mm fan,Lcd LG 19"-1440x900.
17 godina
neaktivan
Bellatrix kaže...
 Ma dobro znam da je OC zanimljiva stvar ali neznam što te je moglo tako navući da se zapališSmijeh... jednostavno digneš FSB malo po malo pratiš temp. i stabilnost... i to je sve.... meni bi to dosadilo brzo.. Overlockiro sam sebi AMD Athlon X2 4200+ na pomoćnom PC-u i na trenutnom 5200+ ali nije mi tak to zanimljivo.. nekad mi dođe da vratim na default....
 ma... meni to više nije samo "digneš FSB malo po malo pratiš temp. i stabilnost."....
neznam.. stvarno sam se nekako zapalija za too... zanima me...
Zely kaže...
 Ma nisi ludak, svacam entuzijazam, ali to j stvarno suludo! Ma i da imas love na bacanje, suludo je! Bez uvrede ;)
 nema uvrede..
nema love na bacanje...
a i stari ne želi ni lipe dat, tako da san stvarno na malom iznosu...

:(
LUXX kaže...

Ako vec takvo što planira onda neku 500-1000 kuna konfu uzet(rabljenu) i deri.

Ako skuriš skuriš.

Ali rađe to uložiš u svoj komp, PUUUUUNO citaš po netu i kad misliš da dovoljno znaš probaš sam

imam laptop, .., inače bi komp bio overClockan oooooodavno..
idemo vidjeti.. pogledati ću po oglasniku..
da kupim gotov komp ili da ga krenim sastavljati?..

Edit.:

Osječaj se pozdravljenim Fromcelltohell!
;)
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.3.2009 1:32 (puma1400).
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

dobra večer,evo ja budan,pa doso malo na ovu temu...

na telki gledam neki potres il tak nes...

i e da!ja sam na starom kompu i pokusavam nes OCat,al nekuzim nista,hebiga...

Procesor: Intel Core 2 Quad Q9400 2.66 GHz Matična: MB ASUS s775 P5Q SE/R Grafička kartica: Sapphire Radeon HD 4850 512MB x2 RAM: Corsair 4GB(1066MHz) HDD: 640 GB WD Caviar Blue Monitor: ViewSonic LCD 22˝ Kućište: ANTEC Gamer
16 godina
neaktivan
btw. luxx vidim da si vratio stari avatar. to je dobro. po ovome si prepoznatljiv...
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Ma dosađivali mi vec da ga vratim pa eto.

Phenom II 940BE @ 3.6ghz, Biostar TA-790GX 128M, Patriot 2x2GB DDR2 800mhz 4-4-4-12, ATI HD4670 , Seasonic 430W ,
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Šta je ovo? Nema mene, odmah kuršlus!!! Šalim se... Malo sa cugalo sa ekipom..pa ono..

Kako je ljudi? Ima tko zanimljiv večeras??

There's too many self-Indulgent wieners in this city with too much bloody money! ----- HP 6715b: Turion X2 64bit, 3 GB DDR2 667Mhz, 120GB SATA disk, X1250 graphics chip, Ubuntu 8.10 I ja ću si kao i naxeem stavit neku sexy tetu na avatar. Aha!
17 godina
neaktivan
coder_ kaže...

Šta je ovo? Nema mene, odmah kuršlus!!! Šalim se... Malo sa cugalo sa ekipom..pa ono..

Ha i coderčina je konacno budan Osmijeh

Ma svi stari ovdje.
Ništ od usisivaca i mijenjanja gaca Belji se
17 godina
neaktivan
LUXX kaže...
coder_ kaže...

Ma svi stari ovdje.
 A damn... nema djevjke sa privlačnom majicom..šteta...

Ma ja budan još odavno...samo..došao sam kući pa sam malo izašao sa ekipom...mislim da je bilo koje pivo previše..
There's too many self-Indulgent wieners in this city with too much bloody money! ----- HP 6715b: Turion X2 64bit, 3 GB DDR2 667Mhz, 120GB SATA disk, X1250 graphics chip, Ubuntu 8.10 I ja ću si kao i naxeem stavit neku sexy tetu na avatar. Aha!
16 godina
neaktivan
LUXX kaže...
Ma svi stari ovdje.
 hahah... da nema onog asa što usisaje po kućištu Smijeh
a i ona cura sad vjerovatno pije negdje Smijeh
16 godina
Za nespavalice

E,ekipa...ovosT-com ADSL-om nije normalno....danas pingam router i rezultat lijepo kaže da su mi povisili brzinu na 4 Mbps

(nažalost,taj screenshot nemam...bilo je 3788Kbps download i 256Kbps upload),a maloprije dobih ovo:

E5200/OC@3.75Mhz,GIGABYTE P-35 DS3-L,3Gb DDR2 Kingmax/OC@900Mhz,Gigabyte Radeon 4850 512Mb DDR3&Zalman cooler,HDD Seagate 320&500Gb Sata2,2x DVD Rom LG 18x,Fortron Bluestorm2 500W,Chieftec medium tower 2x120mm fan,5x92 mm fan,Lcd LG 19"-1440x900.
16 godina
neaktivan
fromcelltohell kaže...

E,ekipa...ovosT-com ADSL-om nije normalno....danas pingam router i rezultat lijepo kaže da su mi povisili brzinu na 4 Mbps

(nažalost,taj screenshot nemam...bilo je 3788Kbps download i 256Kbps upload),a maloprije dobih ovo:

Ovdje nema bas offtopica pa...
Ma ja sam odlucio ignorirat stalne T-comove gluparije... Zivce sam izliza na njih previse. Samo molim Boga, Gospu i sve svece da mi do isteka ugovora (za cca misec dana) dode Optima ovdje!!! Onda se u potpunosti skidam s T-coma. Tel mi je vec na Optimi!!! A mob-Tele2
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Šta je to sinoć bilo? Nigdje nikoga!! Prazno već u pola 2..sramota..

16 godina
coder_ kaže...
LUXX kaže...
coder_ kaže...

Ma svi stari ovdje.
 A damn... nema djevjke sa privlačnom majicom..šteta...

Ma ja budan još odavno...samo..došao sam kući pa sam malo izašao sa ekipom...mislim da je bilo koje pivo previše..
 Sad ću ja nju ma msn, malo upilat da joj nedostaješ i tako to,
pa ćeš vidit kako će brzo doć
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
Makić kaže...
 Sad ću ja nju ma msn, malo upilat da joj nedostaješ i tako to,
pa ćeš vidit kako će brzo doć
 A... jedva čekam...  hahaha :)))

Koja si ti faca, imaš njen msn...
16 godina
Za nespavalice

A ne, opak sam ti ja frajer, eto vidim da je ekipa cila tu samo fali drakon

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Pa bil je onu vecer najnježniji prema njoj pa mu je "dala" hahaha

16 godina
Za nespavalice

hahaha, a nježan dečkić, a mora i mene nešto ić

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice