ljudi, di stee...
ljudi, di stee...
ljudi, di stee...
ljudi, di stee...
e, da iskoristin priliku pa da te malo pilan, pardon, gnjavim, pardon, ispitujem , luxx...
heeh..
dakle,
koliko mi je pametno kupiti neki jeftiniji komp sa slabijim komponentama SAMO da bih naučio overclockati.. (naravno, to ide od moje ušteđevine i đeparca..)
Tu smo, samo danas nisam od neke volje pa ću više biti pasivni promatrač nego aktivni sudionik.
Zainteresirao sam se za C++ pa malo proučavam da li ima neka knjiga tipa "C++ za totalne neznalice i debile" tako da nešto naučim. 99% je sigurno da neću biti neki programer, ali lijepo je i znati barem neke osnovne stvari.
e, da iskoristin priliku pa da te malo pilan, pardon, gnjavim, pardon, ispitujem , luxx...
heeh..
dakle,
koliko mi je pametno kupiti neki jeftiniji komp sa slabijim komponentama SAMO da bih naučio overclockati.. (naravno, to ide od moje ušteđevine i đeparca..)
ljudi, di stee...
je te ide nešto, znači i večeras ste na forumu do ranog jutra
dakle,
Tu smo, samo danas nisam od neke volje pa ću više biti pasivni promatrač nego aktivni sudionik.
Zainteresirao sam se za C++ pa malo proučavam da li ima neka knjiga tipa "C++ za totalne neznalice i debile" tako da nešto naučim. 99% je sigurno da neću biti neki programer, ali lijepo je i znati barem neke osnovne stvari.
je te ide nešto, znači i večeras ste na forumu do ranog jutra
Ako skuriš skuriš.
Ali rađe to uložiš u svoj komp, PUUUUUNO citaš po netu i kad misliš da dovoljno znaš probaš sam
Pozz svima i to redom: jurluk-u,pumi1400,Bellatrix-u,Zely-ju&LUXX-u
Ako vec takvo što planira onda neku 500-1000 kuna konfu uzet(rabljenu) i deri.
Ako skuriš skuriš.
Ali rađe to uložiš u svoj komp, PUUUUUNO citaš po netu i kad misliš da dovoljno znaš probaš sam
dobra večer,evo ja budan,pa doso malo na ovu temu...
na telki gledam neki potres il tak nes...
i e da!ja sam na starom kompu i pokusavam nes OCat,al nekuzim nista,hebiga...
Ma dosađivali mi vec da ga vratim pa eto.
Šta je ovo? Nema mene, odmah kuršlus!!! Šalim se... Malo sa cugalo sa ekipom..pa ono..
Kako je ljudi? Ima tko zanimljiv večeras??
Šta je ovo? Nema mene, odmah kuršlus!!! Šalim se... Malo sa cugalo sa ekipom..pa ono..
E,ekipa...ovosT-com ADSL-om nije normalno....danas pingam router i rezultat lijepo kaže da su mi povisili brzinu na 4 Mbps
(nažalost,taj screenshot nemam...bilo je 3788Kbps download i 256Kbps upload),a maloprije dobih ovo:
E,ekipa...ovosT-com ADSL-om nije normalno....danas pingam router i rezultat lijepo kaže da su mi povisili brzinu na 4 Mbps
(nažalost,taj screenshot nemam...bilo je 3788Kbps download i 256Kbps upload),a maloprije dobih ovo:
Šta je to sinoć bilo? Nigdje nikoga!! Prazno već u pola 2..sramota..
A ne, opak sam ti ja frajer, eto vidim da je ekipa cila tu samo fali drakon
Pa bil je onu vecer najnježniji prema njoj pa mu je "dala" hahaha
hahaha, a nježan dečkić, a mora i mene nešto ić