osim ako ne dođe prijateljica, jeli ???

Iako pretpostavljam, neka netko objasni kakve veze usisavač ima s ... ženama? :D
??
e da pitam igra tko od vas call of duty 4??
ako igra da li itko zna kako da sredim rank odnosno ja sam reinstlalirao windowse pa me se obrisao rank pa bi htio da imam opet 55 kako sto sam imao stvarno mi se neda ispocetka, e sada da ne bude ona pitanje zasto nimsa otvorio novu temu,
evo odg. zato da sma otvorio nasao bi se netko pamet zaszo otvaras ako imas ovakvih 100 a odti 100% su mrtve teme:P
p.s.: ako se smatra ilegalnim za taj forum ( sta nije ) neka odg na pm
e samo da jos nesto da kazem da ja msa " haknuo" rank ali sada mam na 55 ali ne moguda da mijenjam oruzja sve mi je to zakljucano....
ja evo sam pijem i slušam Rage against the macine...Ostala ekipa je umrla duhom. "Što ćemo četvrtkom vani?". Bah....
ja evo sam pijem
ja evo sam pijem
ne volim generalizirati i po par ljudi ne sudim naciju, slobodno recite da sam zaostali zapadnjak bez razumijevanja za istočnjačku kulturu, al mislim stvarno...svaka im čast na predanosti poslu, brzom tehnološkom napretku, inovacijama i ne znam čemu, al stvarno imaju bolesne seksualne i ine ideje...da ne pričam kak se razbacuju novcima dok pol svijeta gladuje...nedavno su napravili 20 m dugačku gumu i pokušali je ispalit pomoću bagera, ko što mi rukama ispalimo obične gumice...uludo trošenje vremena i resursa, znam da je to njima sitnica i da ne bi to radili da si ne mogu priuštit, al po meni je to jednostavno glupo i neodgovorno, ti se novci mogu puno bolje utrošit...
ne volim generalizirati i po par ljudi ne sudim naciju, slobodno recite da sam zaostali zapadnjak bez razumijevanja za istočnjačku kulturu, al mislim stvarno...svaka im čast na predanosti poslu, brzom tehnološkom napretku, inovacijama i ne znam čemu, al stvarno imaju bolesne seksualne i ine ideje...da ne pričam kak se razbacuju novcima dok pol svijeta gladuje...nedavno su napravili 20 m dugačku gumu i pokušali je ispalit pomoću bagera, ko što mi rukama ispalimo obične gumice...uludo trošenje vremena i resursa, znam da je to njima sitnica i da ne bi to radili da si ne mogu priuštit, al po meni je to jednostavno glupo i neodgovorno, ti se novci mogu puno bolje utrošit...
Zaspale nespavalice?? heh
Odoh i ja na neko vrijeme.. pozz
Zaspale nespavalice?? heh
Odoh i ja na neko vrijeme.. pozz
dobro, al opet meni je sve to bolesno...i paris hilton, i odred za cistocu, i japanski ultrabrzi oblici zabave...a pogotovo ovo zadnje, može orgijanje i TV gluparije još mogu podnijet, al japanska zabava obiluje mazohizmom, a otvoreno koketira s pedofilijom...no da, tebe drži plavac, meni neki osobni problemi, i odosmo mi iz hrvatske na daleki istok...sam se nadam da nisam izgubio povratnu kartu
Mah bas sam sad odigrao HAWX demo, igra je stvarno prehebena. Odlicna simulacija, moglo bi se reci da je poput ratnog filma. Grafika je veoma dobra te je igra full dobro optimizirana. Ja sam je na 7600gt pokrenuo na 1280x1024 sve na high sto je s ovom grafom danas rijetkost
dobro, al opet meni je sve to bolesno...i paris hilton, i odred za cistocu, i japanski ultrabrzi oblici zabave...a pogotovo ovo zadnje, može orgijanje i TV gluparije još mogu podnijet, al japanska zabava obiluje mazohizmom, a otvoreno koketira s pedofilijom...no da, tebe drži plavac, meni neki osobni problemi, i odosmo mi iz hrvatske na daleki istok...sam se nadam da nisam izgubio povratnu kartu
Ja sada gledam underworld pa sam malo zapustio nespavalice, ali navratit ću ja još.
http://www.net.hr/novac/page/2009/03/05/0543006.html
ahahahahaha. takve lopove na vlasti gledati je prije bilo frustirajuće. sada je zabavno!
na sljedećim izborima glasam za hdz, čisto da bi mi bilo zanimljivo!
http://www.net.hr/novac/page/2009/03/05/0543006.html
ahahahahaha. takve lopove na vlasti gledati je prije bilo frustirajuće. sada je zabavno!
na sljedećim izborima glasam za hdz, čisto da bi mi bilo zanimljivo!
čim mu vidim lipo ugojenu facu, odma mi se zgadi sve šta sam poia danas,
a underworld bi volia pogleadt samo šta ja uvik čeka axxa on mi je najbolji,
a i neda mi se gledat kad neko snima sa kamerom, slika je u q...