Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 9.784.920
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
16 godina
neaktivan
RE: Za nespavalice
LUXX kaže...
coder_ kaže...
Makić kaže...

osim ako ne dođe prijateljica, jeli ???

A je me bilo teško pročitat.. haha

Ako dođe, javite i ja palim usisavač. hahahaha :))
 A zašto koristite usisivače?umjesto coolera CPU-a?? hehehSmijeh
Nisam u toku...sry
Nijedno pravilo bez iznimke!!
17 godina
neaktivan
Bellatrix kaže...
Nisam u toku...sry
 A pročitaj zadnjih 5-6 stranica pa ćeš znat sve.. To ti je samo od sinoć. Sinoć su svi imali inspiraciju za pisanje..
There's too many self-Indulgent wieners in this city with too much bloody money! ----- HP 6715b: Turion X2 64bit, 3 GB DDR2 667Mhz, 120GB SATA disk, X1250 graphics chip, Ubuntu 8.10 I ja ću si kao i naxeem stavit neku sexy tetu na avatar. Aha!
17 godina
Bellatrix kaže...
LUXX kaže...
coder_ kaže...
Makić kaže...

Nisam u toku...sry
 Za hladenje "USB stickova", onih koji idu u utor na maticnoj! :X :D :::D
17 godina
neaktivan
Makić kaže...
Uostalom 40 min mi je najmanje vrime

Je, kako da ne.. A ja sam Clint Eastwood.
There's too many self-Indulgent wieners in this city with too much bloody money! ----- HP 6715b: Turion X2 64bit, 3 GB DDR2 667Mhz, 120GB SATA disk, X1250 graphics chip, Ubuntu 8.10 I ja ću si kao i naxeem stavit neku sexy tetu na avatar. Aha!
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Iako pretpostavljam, neka netko objasni kakve veze usisavač ima s ... ženama? :D

LOL @ http://www.youtube.com/watch?v=Y_uCjnuY9D4
17 godina
neaktivan
coder_ kaže...
Makić kaže...
Uostalom 40 min mi je najmanje vrime

Je, kako da ne.. A ja sam Clint Eastwood.
  ti neki Clint Eastwood fan? ili ti to aler-ego?  Belji se 

@naxeem:
pa ne sa ženama baš i ne, više sa muškarcima, onim nježnijim Osmijeh  (ko je gledo nadreality show, točnije jednu epizodu Hitna upomoć zna o ćem pričam) 
potpisujem se
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.3.2009 23:07 (h51ph).
17 godina
neaktivan
Makić kaže...
Paolo2612 kaže...
LUXX kaže...
coder_ kaže...
Makić kaže...

hahaha.
Moj je vec spreman Belji se
Nemoj da te žena uhvatiSmijeh
 Ma jbg sad je raspust kako bi rekli
mali izleti su dozvoljeni, a isto mis da
ženi nije da lozinku
Vidi luxxa nisam ja tako mis, pa
jbt samo vam je to na pameti
evo samo za vas kupit ću šleper lutaka na
napuhavanje, pa više nećete visit na kompu.
Uostalom 40 min mi je najmanje vrime tako
da idem sad
 Koju ti imaš?

Belji se
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina
protjeran
Za nespavalice

??

e da pitam igra tko od vas call of duty 4??

ako igra da li itko zna kako da sredim rank odnosno ja sam reinstlalirao windowse pa me se obrisao rank pa bi htio da imam opet 55 kako sto sam imao stvarno mi se neda ispocetka, e sada da ne bude ona pitanje zasto nimsa otvorio novu temu,

evo odg. zato da sma otvorio nasao bi se netko pamet zaszo otvaras ako imas ovakvih 100 a odti 100% su mrtve teme:P

p.s.: ako se smatra ilegalnim za taj forum ( sta nije ) neka odg na pm

e samo da jos nesto da kazem da ja msa " haknuo" rank ali sada mam na 55 ali ne moguda da mijenjam oruzja sve mi je to zakljucano....

17 godina
neaktivan
h51ph kaže...
  ti neki Clint Eastwood fan? ili ti to aler-ego?  Belji se
 Klint Istvud je zakon!! Faca s placa.. :P
16 godina

ja evo sam pijem i slušam Rage against the macine...Ostala ekipa je umrla duhom. "Što ćemo četvrtkom vani?". Bah....

17 godina
neaktivan
DaffyDuck kaže...

ja evo sam pijem

A da...teško je danas... Svi ti problemi pa ljudi traže spas u boci.. haha

Daj PAolo...jadne ovčice!!!
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.3.2009 23:11 (coder_).
17 godina
neaktivan
  meni se ova sviđa  Belji se 

NOT ! 
potpisujem se
16 godina
coder_ kaže...
DaffyDuck kaže...

ja evo sam pijem

A da...teško je danas... Svi ti problemi pa ljudi traže spas u boci.. haha

Daj PAolo...jadne ovčice!!!
 oho! ljudi koji traže spas u boci piju Adria i K+ pivo te ona vina iz supermarketa tipa Ribar i štaliveć.

JA evo otvorih Plavac mali iz 2003., kupljen na Pelješcu, direktno iz vinarije. Sam sam si proglasio svečanu prilikuSmijeh
16 godina
neaktivan

NOT ! 

Totalno perverzno! Da mi je baš vidit tko ovo kupuje?? Vidio sam da su japanci ludi za nekim silikonskim lutkama koje koštaju cca 40k kn. Ali ovo... Bolesno Iznenađen
16 godina
neaktivan
Luka kaže...
Bellatrix kaže...
LUXX kaže...
coder_ kaže...
Makić kaže...

Nisam u toku...sry
 Za hladenje "USB stickova", onih koji idu u utor na maticnoj! :X :D :::D
 hahahahha... evo sad sam vam malo čitao postove od sinoć! i skužio sam namjenu usisivača.....Ludnica... Lol
Valja svašta znati.. ali nebih ni u snu snio da usisivač može biti tako multifunkcionalan!!
Nijedno pravilo bez iznimke!!
17 godina
neaktivan
DaffyDuck kaže...

JA evo otvorih Plavac mali iz 2003., kupljen na Pelješcu, direktno iz vinarije. Sam sam si proglasio svečanu prilikuSmijeh
 Uu..plavac je dobar. Baš sam frendu večeras kupio kao zakašnjeli dar za b-day..
17 godina
neaktivan
username kaže...

NOT ! 

Totalno perverzno! Da mi je baš vidit tko ovo kupuje?? Vidio sam da su japanci ludi za nekim silikonskim lutkama koje koštaju cca 40k kn. Ali ovo... Bolesno Iznenađen
  nije to ništa, čito sam negdje, na nekom portalu i forumu, ne znam više, da je u Japanu počela prodaja jedne spravice.
Spravica je oblika kocke i uz nju dobiješ ko neki stilus, al mislim da su na kraju prsti...i ugl, ta kocka projicira hologram djevojčice koju sa stilusom možeš dirat i mislim čak i skidat...
Prebolesno, čak i za japance...Nemojte me držat za riječ u vezi svega, davno je bilo kad sam to čito... 
potpisujem se
17 godina
neaktivan
h51ph kaže...
username kaže...

NOT ! 

nije to ništa, čito sam negdje, na nekom portalu i forumu, ne znam više, da je u Japanu počela prodaja jedne spravice.
Spravica je oblika kocke i uz nju dobiješ ko neki stilus, al mislim da su na kraju prsti...i ugl, ta kocka projicira hologram djevojčice koju sa stilusom možeš dirat i mislim čak i skidat...
Prebolesno, čak i za japance...Nemojte me držat za riječ u vezi svega, davno je bilo kad sam to čito... 
 Imaju oni i veće boleštine. Tako je bila kontroverzna jedna nova igra o seksu. Ja je skinem da vidim šta je to - uglamvnom trebaš što brutalnije silovati i zlostavljati žene, a mogao si i djevojčice od 8-9 godina. Jako brzo ju je zadesio uninstall i brisane iso filea s HDD-a.
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

ne volim generalizirati i po par ljudi ne sudim naciju, slobodno recite da sam zaostali zapadnjak bez razumijevanja za istočnjačku kulturu, al mislim stvarno...svaka im čast na predanosti poslu, brzom tehnološkom napretku, inovacijama i ne znam čemu, al stvarno imaju bolesne seksualne i ine ideje...da ne pričam kak se razbacuju novcima dok pol svijeta gladuje...nedavno su napravili 20 m dugačku gumu i pokušali je ispalit pomoću bagera, ko što mi rukama ispalimo obične gumice...uludo trošenje vremena i resursa, znam da je to njima sitnica i da ne bi to radili da si ne mogu priuštit, al po meni je to jednostavno glupo i neodgovorno, ti se novci mogu puno bolje utrošit...

potpisujem se
16 godina
h51ph kaže...

ne volim generalizirati i po par ljudi ne sudim naciju, slobodno recite da sam zaostali zapadnjak bez razumijevanja za istočnjačku kulturu, al mislim stvarno...svaka im čast na predanosti poslu, brzom tehnološkom napretku, inovacijama i ne znam čemu, al stvarno imaju bolesne seksualne i ine ideje...da ne pričam kak se razbacuju novcima dok pol svijeta gladuje...nedavno su napravili 20 m dugačku gumu i pokušali je ispalit pomoću bagera, ko što mi rukama ispalimo obične gumice...uludo trošenje vremena i resursa, znam da je to njima sitnica i da ne bi to radili da si ne mogu priuštit, al po meni je to jednostavno glupo i neodgovorno, ti se novci mogu puno bolje utrošit...

a mi zapadnjaci imamo Paris Hilton. I Odred za čistoću. A to nije bacanje "para"? Misliš da zapadnjaci nemaju sulude projekte, namjenjene čistoj zabavi? To je ono karakteristično za Japan - ultraradnička zemlja, u kojoj je rad 18 sati dnenvno filozofski pravac, mora se zabaviti na ultrabrz način. To je ultra zemlja. Tamo je sve brzo. Ultra sex, ultra reklame, ultra glazba. Kada tada doće će do zagušenja tehnologijom - i ondak nam slijedi ili japanski ultraliberalizam ili neki oblik ultrakonzervatizma iz Herbertove Dine. Ali to neće dugo trajati. Tehnologija će raditi sve umjesto nas, a mi ćemo sjediti u foteljama i otupjeti, a možda će nas ta ista tehnologija porobitii. Zakon prirode, jači preživljava.

Uglavnom zbog ovog Plavca baljezgam ali činjenica je da nam slijede teška vremena. Ako ništa, čovječanstvo će morati početi koristiti barem 30% mozga.
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.3.2009 23:44 (DaffyDuck).
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Zaspale nespavalice?? heh

Odoh i ja na neko vrijeme.. pozz

17 godina
neaktivan
coder_ kaže...

Zaspale nespavalice?? heh

Odoh i ja na neko vrijeme.. pozz

ma, još san živ..

imam nekog posla oko jednog cod4 servera... da se lik nemože spojit, pa mu sad pomažen..

ugl. odoh lec nakon sta to dovrsin..
umoran san ka konj--

pozzzzzz
Steve Jobs je moj uzor! haha http://www.theTGC.org Dennis Ritchie"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity.
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

dobro, al opet meni je sve to bolesno...i paris hilton, i odred za cistocu, i japanski ultrabrzi oblici zabave...a pogotovo ovo zadnje, može orgijanje i TV gluparije još mogu podnijet, al japanska zabava obiluje mazohizmom, a otvoreno koketira s pedofilijom...no da, tebe drži plavac, meni neki osobni problemi, i odosmo mi iz hrvatske na daleki istok...sam se nadam da nisam izgubio povratnu kartu  Namigiva

potpisujem se
16 godina
neaktivan

Mah bas sam sad odigrao HAWX demo, igra je stvarno prehebena. Odlicna simulacija, moglo bi se reci da je poput ratnog filma. Grafika je veoma dobra te je igra full dobro optimizirana. Ja sam je na 7600gt pokrenuo na 1280x1024 sve na high sto je s ovom grafom danas rijetkostSmijeh

16 godina
h51ph kaže...

dobro, al opet meni je sve to bolesno...i paris hilton, i odred za cistocu, i japanski ultrabrzi oblici zabave...a pogotovo ovo zadnje, može orgijanje i TV gluparije još mogu podnijet, al japanska zabava obiluje mazohizmom, a otvoreno koketira s pedofilijom...no da, tebe drži plavac, meni neki osobni problemi, i odosmo mi iz hrvatske na daleki istok...sam se nadam da nisam izgubio povratnu kartu  Namigiva

hahahaha ma nije da su oni meni dragi. ali ih djelomično shvaćam. djelomično. Treba držati zlatnu sredinu, istina. Morat ćemo jednom u Japan pa da se uvjerimo je li to sve fama ili su oni stvarno bolesnici. Big in Japan! See you thereSmijeh
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Ja sada gledam underworld pa sam malo zapustio nespavalice, ali navratit ću ja još.

16 godina

http://www.net.hr/novac/page/2009/03/05/0543006.html

ahahahahaha. takve lopove na vlasti gledati je prije bilo frustirajuće. sada je zabavno!

na sljedećim izborima glasam za hdz, čisto da bi mi bilo zanimljivo!

17 godina
neaktivan
DaffyDuck kaže...

http://www.net.hr/novac/page/2009/03/05/0543006.html

ahahahahaha. takve lopove na vlasti gledati je prije bilo frustirajuće. sada je zabavno!

na sljedećim izborima glasam za hdz, čisto da bi mi bilo zanimljivo!

Nemoj o politici ovdje, molim te.. A i protiv pravila je..

Ja sam sad poludio dok sam čitao članak...
17 godina
neaktivan
DaffyDuck kaže...
hahahaha ma nije da su oni meni dragi. ali ih djelomično shvaćam. djelomično. Treba držati zlatnu sredinu, istina. Morat ćemo jednom u Japan pa da se uvjerimo je li to sve fama ili su oni stvarno bolesnici. Big in Japan! See you thereSmijeh
  hehe može...što prije, da od te nove kulture zaboravim na probleme koji me ovdje muče...bijeg od stvarnosti, makar na par dana xD
potpisujem se
16 godina
Za nespavalice

čim mu vidim lipo ugojenu facu, odma mi se zgadi sve šta sam poia danas,

a underworld bi volia pogleadt samo šta ja uvik čeka axxa on mi je najbolji,

a i neda mi se gledat kad neko snima sa kamerom, slika je u q...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice