Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 10.050.396
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
15 godina
Re: Za nespavalice (22h - 06h)
Mitsuoka kaže...

ma koja ti je razlika.. u 3 funkcije koje ni ne znas gdje se nalaze... office neces imat licencirani, vec bilo price po forumu

A i to što kažeš.

Moram se raspitati na faksu, a za office {#}

*le piratstvo je zakon.

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
18 godina
Za nespavalice (22h - 06h)

Večer protuhe, kaj se dela.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
17 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
Bellatrix kaže...

Ljudi imam problem s BitTorrentom. Ugasi se svaki put nakon što mi monitor ode u standby! {#}

Jel netko imao sličan problem?

mozda ti je u opcijama i da ti se HDD ugasi nakon jednako vremena..

sudy_freak kaže...

Control Panel > Power options > Balanced > Turn off HDD after 0!

Trebalo bi pomoći...

Snašao sam se, hvala momci.. Ja sam mislio da je to nešto u postavkama bittorrenta.. :P

Glavno je ne lažite samog sebe. Onaj ko laže samog sebe i svoju laž sluša, dolazi dotle da već nikakvu istinu ni u sebi ni oko sebe ne primećuje, i prema tome, ne poštuje ni sebe ni druge.
17 godina
neaktivan

Večer svima.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
17 godina
neaktivan

Večer!

Ja se uhvatio brisanja sa hardova a neznam šta obrisat. Žao mi svega:(

World Championships: 7, GP started: 282, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,493
16 godina
F1-IVO kaže...

Večer!

Bez Shift-a nije to to :)

Life is cruel... Why should the afterlife be any different? I offer you a choice. Join my crew, and postpone the judgment... One hundred years before the mast... Will ye serve?
17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Večer!

Prašinu ?{#}

I'll be back
15 godina
sudy_freak kaže...
zoharbizo kaže...

Ima sam ja na FESB-U.WIN XP,WIN VISTA,WIN 7 PRO,64 bitni i 32 bitni sa keyem.

Ma ne bih uzimao od Windowsa ništa ako nije Ultimate, tj. uzeo bih ali ne bih instalirao {#}

A Office 2010 licenciran bi dobro došao.

Btw. hvala žohare {#}

Win7 pro 64bit funkcionira super,nikad problema.Imam ga,oriđiđi.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
17 godina
neaktivan
microman kaže...
Prašinu ?{#}

U subotu je bila generalka. Čekam neke pare pa da se opskrbim kojim 2TB diskom.

Ja ko cigo, sve skupljam jer mi je žao bacit (brisat).

World Championships: 7, GP started: 282, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,493
15 godina
F1-IVO kaže...
microman kaže...
Prašinu ?{#}

U subotu je bila generalka. Čekam neke pare pa da se opskrbim kojim 2TB diskom.

Ja ko cigo, sve skupljam jer mi je žao bacit (brisat).

Ako imas FLAT ne budi cigo Ivo.{#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
17 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...
Ako imas FLAT ne budi cigo Ivo.{#}

Imam ali neda mi se opet skidat neke gluposti (F1 utrke). Prije koju koju godinu kad sam uzeo disk od 320gb mislio sam da i je to puno previše a sad imam nekoliko diskova i malo mi je.

15 godina

Ja nista ne skupljam,par original win 7 verzija i keyeva te par HD filmova koji mi puno znace na data particiji a c samo programi.Radi se o disku od 250GB a vidi koliko je popunjen.

17 godina
neaktivan

Ma ja imam hrpu muzike (neki dan sam dobio kutiju originala i to sve dance 90-tih pa to moram izripat i ubacit), utrke F1 od 90 do danas, malo HD filmova i to je to.

15 godina
F1-IVO kaže...

Ma ja imam hrpu muzike (neki dan sam dobio kutiju originala i to sve dance 90-tih pa to moram izripat i ubacit), utrke F1 od 90 do danas, malo HD filmova i to je to. 

Bome,ti nemas free mista ukupno koliki je meni cijeli disk,haha.{#}

17 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

Ma treba tu pola pobrisat. Jbt folder u folderu a unutra neki prethistorijski divx očajne kvalitete.

Sve ću obrisat i ostavit samo filmove koji mogu uvijek pogledat tipa Iskupljenje u Shawshanku.

15 godina

Ivo sve brisi to,osim dobrih filmova.Smrza mi se komp,haha.Idem ca,Micro i Ivo laku noc obojici.

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.10.2011 1:57 (zoharbizo).
17 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

Ivo sve brisi to,osim dobrih filmova.Smrza mi se komp,haha.Idem ca,Micro i Ivo laku noc obojici.

Ajde ća:)

Laku noć!

16 godina

@ IVO

Kak si rešil onog svog Seagate-a

Imam jednog 7200.11 500 GB, naravno iz Elkotecha, smješni Vemil, tj, Unusmedia ne priznaje garu

Life is cruel... Why should the afterlife be any different? I offer you a choice. Join my crew, and postpone the judgment... One hundred years before the mast... Will ye serve?
17 godina
neaktivan
Flying Dutchman kaže...

@ IVO

Kak si rešil onog svog Seagate-a

Imam jednog 7200.11 500 GB, naravno iz Elkotecha, smješni Vemil, tj, Unusmedia ne priznaje garu

Baci oko:

http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/korist-tvornickog-jamstva/74614.aspx?page=0&jumpto=1445198&sort=asc&view=flat

Uglavnom, moraš bit bezobrazan i uporan.

17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
zoharbizo kaže...

Ma treba tu pola pobrisat. Jbt folder u folderu a unutra neki prethistorijski divx očajne kvalitete.

Sve ću obrisat i ostavit samo filmove koji mogu uvijek pogledat tipa Iskupljenje u Shawshanku.

Hebiga od nekud morate počet(Video Formule1 nikako ne brisati{#}). No za vas treba Minimalno 2TB disk kojeg bi bilo dobro čim prije nabavit.{#}

Mislim da bi vam Ovaj WD green od 2TB odlično sjeo. Puno prostora, manja brzina okretaja(tih i hladan), ima podršku za SATAIII, 64Mb cache-a i odlična cijena

I'll be back
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.10.2011 2:06 (microman).
16 godina

Bum videl, danas zovem frenda u Asbis, naravno nije njihova serija

Tnx

17 godina
neaktivan
microman kaže...
Hebiga od nekud morate počet(Video Formule1 nikako ne brisati{#}). No za vas treba Minimalno 2TB disk kojeg bi bilo dobro čim prije nabavit.{#}

Prije bi bubreg dao đabe nego to brisao:)

Ma uzet ću najvjerojatnije WD Green 2TB i utrpat ga u externo kućište umjesto ovog 1TB Samsunga.

16 godina
neaktivan

Meni uopće ne treba puno mjesta na disku.

Od sadašnjih 500GB, prazno je 350GB :)

Nista nije sveto sve je bruto i neto, sve je zabava!
15 godina

ma ja sam najbolji hahaha

(cekaju se neke pare za neki prijenosni od 1,5TB)

btw. jednom sam uspio doc do 0 bytes free na C:-u...nevjerovatno, a nisam opalio screen :(

17 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

ma ja sam najbolji hahaha

(cekaju se neke pare za neki prijenosni od 1,5TB)

btw. jednom sam uspio doc do 0 bytes free na C:-u...nevjerovatno, a nisam opalio screen :(

A dobro nije baš da su ti diskovi veliki. Sve skupa 1TB bi ti bio dosta. Nego je C: možda SSD kao sistemaš?

I'll be back
18 godina

Svi spavate, ha?

Odoh i ja, ima se obaveza sutra...

BTW: Ruske BD-Rom, nice :)

Koliko koštaju uopće ta čuda?

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
14 godina
protjeran

Uahhh ja se več sada probudio. Slušao mjuzu na balkonu nešto pušio cigarete i sad malo komp:D

Dobro jutro koje več ovdje budan:)

When Youre Talking To YourSelf And Nobodys Home..
16 godina
neaktivan

OPEN

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
18 godina

Večer svima!

16 godina
moderator

večer :)

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija................na glupa pitanja odgovaram sa: ke????
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice