ma koja ti je razlika.. u 3 funkcije koje ni ne znas gdje se nalaze... office neces imat licencirani, vec bilo price po forumu
A i to što kažeš.
Moram se raspitati na faksu, a za office 
*le piratstvo je zakon.
ma koja ti je razlika.. u 3 funkcije koje ni ne znas gdje se nalaze... office neces imat licencirani, vec bilo price po forumu
A i to što kažeš.
Moram se raspitati na faksu, a za office 
*le piratstvo je zakon.
Večer protuhe, kaj se dela.
Ljudi imam problem s BitTorrentom. Ugasi se svaki put nakon što mi monitor ode u standby! 
Jel netko imao sličan problem?
mozda ti je u opcijama i da ti se HDD ugasi nakon jednako vremena..
Control Panel > Power options > Balanced > Turn off HDD after 0!
Trebalo bi pomoći...
Snašao sam se, hvala momci.. Ja sam mislio da je to nešto u postavkama bittorrenta.. :P
Večer svima.
Večer!
Ja se uhvatio brisanja sa hardova a neznam šta obrisat. Žao mi svega:(
Večer!
Bez Shift-a nije to to :)
Večer!
Prašinu ?
Ima sam ja na FESB-U.WIN XP,WIN VISTA,WIN 7 PRO,64 bitni i 32 bitni sa keyem.
Ma ne bih uzimao od Windowsa ništa ako nije Ultimate, tj. uzeo bih ali ne bih instalirao 
A Office 2010 licenciran bi dobro došao.
Btw. hvala žohare 
Win7 pro 64bit funkcionira super,nikad problema.Imam ga,oriđiđi.

U subotu je bila generalka. Čekam neke pare pa da se opskrbim kojim 2TB diskom.
Ja ko cigo, sve skupljam jer mi je žao bacit (brisat).

U subotu je bila generalka. Čekam neke pare pa da se opskrbim kojim 2TB diskom.
Ja ko cigo, sve skupljam jer mi je žao bacit (brisat).
Ako imas FLAT ne budi cigo Ivo.

Imam ali neda mi se opet skidat neke gluposti (F1 utrke). Prije koju koju godinu kad sam uzeo disk od 320gb mislio sam da i je to puno previše a sad imam nekoliko diskova i malo mi je.
Ja nista ne skupljam,par original win 7 verzija i keyeva te par HD filmova koji mi puno znace na data particiji a c samo programi.Radi se o disku od 250GB a vidi koliko je popunjen.
Ma ja imam hrpu muzike (neki dan sam dobio kutiju originala i to sve dance 90-tih pa to moram izripat i ubacit), utrke F1 od 90 do danas, malo HD filmova i to je to.
Bome,ti nemas free mista ukupno koliki je meni cijeli disk,haha.

Ma treba tu pola pobrisat. Jbt folder u folderu a unutra neki prethistorijski divx očajne kvalitete.
Sve ću obrisat i ostavit samo filmove koji mogu uvijek pogledat tipa Iskupljenje u Shawshanku.
Ivo sve brisi to,osim dobrih filmova.Smrza mi se komp,haha.Idem ca,Micro i Ivo laku noc obojici.
@ IVO
Kak si rešil onog svog Seagate-a
Imam jednog 7200.11 500 GB, naravno iz Elkotecha, smješni Vemil, tj, Unusmedia ne priznaje garu
@ IVO
Kak si rešil onog svog Seagate-a
Imam jednog 7200.11 500 GB, naravno iz Elkotecha, smješni Vemil, tj, Unusmedia ne priznaje garu
Baci oko:
Uglavnom, moraš bit bezobrazan i uporan.

Ma treba tu pola pobrisat. Jbt folder u folderu a unutra neki prethistorijski divx očajne kvalitete.
Sve ću obrisat i ostavit samo filmove koji mogu uvijek pogledat tipa Iskupljenje u Shawshanku.
Hebiga od nekud morate počet(Video Formule1 nikako ne brisati
). No za vas treba Minimalno 2TB disk kojeg bi bilo dobro čim prije nabavit.
Mislim da bi vam Ovaj WD green od 2TB odlično sjeo. Puno prostora, manja brzina okretaja(tih i hladan), ima podršku za SATAIII, 64Mb cache-a i odlična cijena
Baci oko:
http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/korist-tvornickog-jamstva/74614.aspx?page=0&jumpto=1445198&sort=asc&view=flat
Uglavnom, moraš bit bezobrazan i uporan.
Bum videl, danas zovem frenda u Asbis, naravno nije njihova serija
Tnx
). No za vas treba Minimalno 2TB disk kojeg bi bilo dobro čim prije nabavit.
Prije bi bubreg dao đabe nego to brisao:)
Ma uzet ću najvjerojatnije WD Green 2TB i utrpat ga u externo kućište umjesto ovog 1TB Samsunga.
Meni uopće ne treba puno mjesta na disku.
Od sadašnjih 500GB, prazno je 350GB :)
ma ja sam najbolji hahaha
(cekaju se neke pare za neki prijenosni od 1,5TB)
btw. jednom sam uspio doc do 0 bytes free na C:-u...nevjerovatno, a nisam opalio screen :(
A dobro nije baš da su ti diskovi veliki. Sve skupa 1TB bi ti bio dosta. Nego je C: možda SSD kao sistemaš?
Svi spavate, ha?
Odoh i ja, ima se obaveza sutra...
BTW: Ruske BD-Rom, nice :)
Koliko koštaju uopće ta čuda?
Uahhh ja se več sada probudio. Slušao mjuzu na balkonu nešto pušio cigarete i sad malo komp:D
Dobro jutro koje več ovdje budan:)
OPEN
Večer svima!
večer :)