Pozdrav svima,nije me dugo bilo :)
Škola, MC, Android i sl...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jesi uspio možda instalirat Backtrack 5?
Ja upravo pokušavam, al moram nać rom koji ima ext3 i ext2..a nijedan od ICS-ovaca nema tu mogućnost....možda je preko Ubuntu installera lakse, al opet ko ce nalazit drivere za wifi kasnije....ideja je savrsena, sad stupa realizacija :)
I jesi li uspio shebati onaj mobitel od neki dan?
Večer ekipa :)
Gledam ovaj roosweltov potpis tj., moj stari potpis... moja kreacija. Baš je super! :D
"Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja."
Gledam ovaj roosweltov potpis tj., moj stari potpis... moja kreacija. Baš je super! :D
"Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja."
Šta je s netom na laptopu?
Jedno sam ga vrijeme i ja koristio.
Jesi uspio možda instalirat Backtrack 5?
Ja upravo pokušavam, al moram nać rom koji ima ext3 i ext2..a nijedan od ICS-ovaca nema tu mogućnost....možda je preko Ubuntu installera lakse, al opet ko ce nalazit drivere za wifi kasnije....ideja je savrsena, sad stupa realizacija :)
Nisam, nemam Normabela kući. 
@mario.l_hr nisam, nije se uspio bootati :D
Sutra ga S-OFF-am... HTC je bio dobar i stavio zaštitu na /system i još neku particiju...
Ne gre...
Sad sam na cimerovom laptopu, njemu sve radi. Probao sam kod sebe iskopirat njegove postavke (sve potpuno isto, IP itd.), napravio reinstalaciju Windowsa, gasio-palio router, mijenjao IP adresu,...
Ne mogu se više ničeg sjetit.
Kaže drug s faksa da bih trebao ponovno postavit router (resetirat ga na nulu i onda unijet sve postavke), ali gazdarica/stanodavka nema papire koji su potrebni za to...
@mario.l_hr nisam, nije se uspio bootati :D
Sutra ga S-OFF-am... HTC je bio dobar i stavio zaštitu na /system i još neku particiju...
Pa što mu nisi malo pomogao. Obično dobro reagiraju na forehand paralelu u betonski ili kameni zid.
Ne gre...
Sad sam na cimerovom laptopu, njemu sve radi. Probao sam kod sebe iskopirat njegove postavke (sve potpuno isto, IP itd.), napravio reinstalaciju Windowsa, gasio-palio router, mijenjao IP adresu,...
Kaže drug s faksa da bih trebao ponovno postavit router (resetirat ga na nulu i onda unijet sve postavke), ali gazdarica/stanodavka nema papire koji su potrebni za to...
Ajde ti probaj lijepo s live linux distribucijom čisto radi sporta?
Imaš li možda mogućnost žičnog pristupa routeru?
večer :)
problemi s mobitelom...random reset...
Ne gre...
Ti nemaš sreće sa laptopima xD
Ne gre...
Ajde ti probaj lijepo s live linux distribucijom čisto radi sporta?
Imaš li možda mogućnost žičnog pristupa routeru?
Mogao bih probat s Linuxom, hmmm... da
Mogu se spojit žicom baš na zahtjev, ali inače je router na 2. katu, ja u prizemlju. Ako se spojim, što da radim?
nadam se da si promijenio bar za jedan IP adresu kad si njegovu kopirao...
sa istom nebude radilo...
Mogu se spojit žicom baš na zahtjev, ali inače je router na 2. katu, ja u prizemlju. Ako se spojim, što da radim?
Kad se spojiš žicom vidi da li ti dopušta pristup internetu?
Probaj zatim pogledati postavke rutera da ti nije možda MAC adresa na nekakvoj vrsti crne liste.
flashati mob i obrisati sve što sam slagao do sad ili ne?
neznam...
flashati mob i obrisati sve što sam slagao do sad ili ne?
neznam...
Udri ga svom snagom ako ništa drugo odvući će te od lemilice na par sati.
Udri ga svom snagom ako ništa drugo odvući će te od lemilice na par sati.
malo mu fali...govno radi i onda odjednom reset :/
nadam se da si promijenio bar za jedan IP adresu kad si njegovu kopirao...
sa istom nebude radilo...
Ma znam. Stavljao sam i istu kao i kod njega i mijenjao sam za 1, 10, 100, ali ne radi. Spojim se wirelessom, ali kaže da je Limited connection.
Kad se spojiš žicom vidi da li ti dopušta pristup internetu?
Probaj zatim pogledati postavke rutera da ti nije možda MAC adresa na nekakvoj vrsti crne liste.
Spajao sam se žicom jučer, nije dalo pristup internetu (koliko se sjećam). U sam router se ne mogu ulogirat (pass nije defaultni, vjerojatno ga je ekipa koja je postavljala promijenila). Gazdarica kaže da nema papire za postavke...
Otvori recimo WiFi tethering na mobu i probaj se spojiti na njega.
Spajao sam se žicom jučer, nije dalo pristup internetu (koliko se sjećam). U sam router se ne mogu ulogirat (pass nije defaultni, vjerojatno ga je ekipa koja je postavljala promijenila). Gazdarica kaže da nema papire za postavke...
T-COm? Ako su oni u pitanju onda okreni router i s donje strane imaš postavke za pristup netu.
Koju vrstu mreže ti pokazuje u Network centru, Public, Work ili Home? 7-ca ponekad zna novu mrežu proglasiti za public i ograničiti pristup internetu.
malo mu fali...govno radi i onda odjednom reset :/
Di su ona lijepa vremena kad nisi morao o tome razmišljati, samo stisneš gumb i upališ mobać.
Koju vrstu mreže ti pokazuje u Network centru, Public, Work ili Home? 7-ca ponekad zna novu mrežu proglasiti za public i ograničiti pristup internetu.
ček malo...
pa meni je uvijek na public pa radi 
Na kojem mobitelu? Samsung U-nešto Tough? :D
Na druge routere mogu normalno..
T-COm? Ako su oni u pitanju onda okreni router i s donje strane imaš postavke za pristup netu.
Iskon je u pitanju. 7-ca pokazuje da je ta mreža (koju naziva Unindentifed network) Public, ali ne mogu to promijenit.
Može li se promijenit MAC adresa? Možda je do tog?
Enivej, laku noć... pospan sam... :)
Na kojem mobitelu? Samsung U-nešto Tough? :D
Na druge routere mogu normalno..
Ček, nisi još popravio ekran na SGSII?
ček malo...
pa meni je uvijek na public pa radi 
E ponekad ne radi.
Iskon je u pitanju. 7-ca pokazuje da je ta mreža (koju naziva Unindentifed network) Public, ali ne mogu to promijenit.
Može li se promijenit MAC adresa? Možda je do tog?
Enivej, laku noć... pospan sam... :)
Onda lijepo postupi ovako.
Izbriši tu mrežu s popisa mreža na koje se spajaš. Zatim scaniraj ponovno i kad se pojavi ova kućna lijepo se probaj spojiti. Kada te pita koja mreža je u pitanju lijepo odaberi Home network i problem bi trebao biti riješen.
Di su ona lijepa vremena kad nisi morao o tome razmišljati, samo stisneš gumb i upališ mobać.
davno prošla...
E ponekad ne radi.
meni radi samo tako, home/work mi ne radi :/
davno prošla...
E ponekad ne radi.
meni radi samo tako, home/work mi ne radi :/
Hebo ih B.G: windowsave.
Mogu zamisliti Šefa, misli sve sam lijepo složio kad tamo štanga.
ma smeće...
ma smeće...
I to osmerostruko smeće.
Jesi se nabrusio za vikend i posjet shopping centru?