posudi mi ih kad jedem čevape pa da vidiš kakve su poslije 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ModemManager je općenito smeće. Nebrem verovati. Veza kroz Wvdial i minicom skroz uredno radi. A na tome čim stisnem connect piše disconnected. Mah... NIsu mi jasni, ko da nisu mogli složiti ppp veze kroz wvdial i sve bi šljakalo... Mah. A treba mi da jednostavno složim malu mrežu... jer nešto mi ipatablesi nerade(tj. Neznam složiti), a dok idem preko NetworkManagera onda ide sve skupa super. Ma lagano ga nabijem.
posudi mi ih kad jedem čevape pa da vidiš kakve su poslije 
Nema šanse znaš kakvi su vlasnici iPhone-a.
ModemManager je općenito smeće. Nebrem verovati. Veza kroz Wvdial i minicom skroz uredno radi. A na tome čim stisnem connect piše disconnected. Mah... NIsu mi jasni, ko da nisu mogli složiti ppp veze kroz wvdial i sve bi šljakalo... Mah. A treba mi da jednostavno složim malu mrežu... jer nešto mi ipatablesi nerade(tj. Neznam složiti), a dok idem preko NetworkManagera onda ide sve skupa super. Ma lagano ga nabijem.
Tko to tebe ljuti u ovaj kasni sat?
ke???? 

Ma ovo tvoje je mila majka

Ma ovo tvoje je mila majka

onda super da imam HTC 
onda super da imam HTC 
Imam i ja shit od wildfirea, ajme majko. Dobar je jedino zbog iGO-a.
Imam i ja shit od wildfirea, ajme majko. Dobar je jedino zbog iGO-a.
ja imam stari Artemis i baš mi je dobar...
imao sam boljih, al sam ih prodao i sad ovaj koristim...
što će mi mob kojeg pazim ko malo dijete dok radim...to mi netreba...
E to i mene brine kod ovog iPhone-a, nekako si mislim da baš voli aterirati na ekran.
EDIT: LN ekipa.....
E to i mene brine kod ovog iPhone-a, nekako si mislim da baš voli aterirati na ekran.
Kaj si i ti Jabučar jel, ja si nekak mislim da više vučeš na nekog ko voli Kruškovaču jel fučkaj ga.

Kaj si i ti Jabučar jel, ja si nekak mislim da više vučeš na nekog ko voli Kruškovaču jel fučkaj ga.

Samo Vilijamovku.....
Tko to tebe ljuti u ovaj kasni sat?
Glupi modemmanager u Ubuntiju. Prek njega svi modemi idu a nema pol funkcija koja treba imati(Da radi on sam, i da radi SMS)...Nikak nakraj s tim dojti. Celo vremi od kad imam Linuxa na laptopu su mi s tim MM-om nekvi problemi. Ma Užas.
teži dio uvijek prvi padne (osim ako je mačka, a nije)
izgleda da ima težak ekran :D
a nije bilo jabuke?

Vecer! Otkad nisam ovde pisao......pijuuuuu
Ev jedna da nebude da sam dosao prazni ruku
A di si bil do sad ak se smije znat, da te nije bilo tak dugo moral buš ponudit puno više od jedne pive da bi se izvukel od kazne za zabušavanje.

Idem spavat, do maloprije sam igrao Spleef... 
Što nevalja na ovoj slici! ispod? 
Večer svima što vas ima!
ne valja ništa :)
čer...
dobra muzika, komp, kokice, neki film
ne valja ništa :)
čer...
pogledaj opet.. :)
vidim samo paint lvl 9 :D
Dobra večer svima...
Sad se sjetih kako pomoći Šefu, nek roota ROM-a.
vidim samo paint lvl 9 :D
malo se tetovirala kod mene :D
facebook me blokirao... hebeni VPN i spajanje na fejs preko njeg 
Ima koga da zanima moj proc i matična iz potpisa?