good mouning 
Nema nikog?
Ima...
good mouning 
Nema nikog?
Ima...
Eo da nazdravimo...i službeno smo postali inventar foruma 
Ja sam to već 3 godine xD
i onda se čudiš kad ti draga okolo druge stickove traži 
i onda se čudiš kad ti draga okolo druge stickove traži 
Nek ona samo traži :D
Bok svim nehrkalicama, kak samo tri godine a šta si radil onu jednu godinu da nisi možda bil na burzi jel.
Bok svim nehrkalicama, kak samo tri godine a šta si radil onu jednu godinu da nisi možda bil na burzi jel.
Prvu godinu sam rijetko bio prisutan :)
Jestel me poželili? :D
Ko gladni proljeva.... (NHF, nisam mogao odoliti)
Dobra večer svima....
Ko gladni proljeva.... (NHF, nisam mogao odoliti)
Dobra večer svima....
Neka neka Mario, trebat će tebi Aliser nekad :D
No. 
Adapter sa 9-pin serijskog porta na ps/2 rekao bih.
Omogućava rad ps/2 miša na serijskom portu prastarih računala.
Neka neka Mario, trebat će tebi Aliser nekad :D
Što si tako uvredljiv?
Što si tako uvredljiv?
Oni dani....
Što si tako uvredljiv?
Oni dani....
Pa kod njega to ili stalno traje ili je ciklus jako kratak.
Ajd ti xxx znaš sve de mi pomozi koji je ovo kura dobio od kolege
To ti je S-video u vga adapter.
Imaš onaj kabel sa tri dijela(crveni, žuti, bijeli s jedne strane i crni s druge) 3-djelni ide u tv, Crni u ovaj manji ulaz na adapteru a onda se s druge strane ušteka vga i onda vga kabel uštekaš di ti treba.
S tim se spajaju stari tv-i na laptop/komp.
Što si tako uvredljiv?
Oni dani....
Pa kod njega to ili stalno traje ili je ciklus jako kratak.
Ma zezao sam se bolan zar nisi vidio smajli? :C
Ne, nije!
Ne, nije!
Imam taj vrag doma. s tim smo spajali pc(internet tv) na tv kad nije bilo kabelske.
OK hvala xxx!
Čovječe pitanje dali se tu da šta iskoristit osim onog naponskog kabla s produžetkom hmm ima i Philips FM1216ME/1 H-3 kartica valjd za TV nemam pojma dali radi!
Pa imaš IDE kablova, SATA kabel, čini mi se VGA kabel za monitor, ps/2 > usb adapter...sve može dobro doć...
za karticu neznam kolko je upotrebljiva...
Imam taj vrag doma. s tim smo spajali pc(internet tv) na tv kad nije bilo kabelske.
Ajde googlaj razliku između ps/2 konektora i s-video konektora pa će ti bit jasno...
Sa ovim što dragec ima niste sigurno.
Ej xxx ja na matičnoj imam 2x muška ulaza vga oče li to fukcionirat kad spojim ovak na slikama?
To su serijski konektori, a ne vga.
Ako ploča to podržava, ako su BIOS postavke dobre i ako je sve softverski dobro podešeno trebalo bi radit...
I valjda znaš da se to spaja isključivo kad je računalo ugašeno.
Ej xxx ja na matičnoj imam 2x muška ulaza vga oče li to fukcionirat kad spojim ovak na slikama?
To su serijski konektori, a ne vga.
Ako ploča to podržava, ako su BIOS postavke dobre i ako je sve softverski dobro podešeno trebalo bi radit...
I valjd aznaš da se ti spaja isključivo kad je računalo ugašeno.
Iz zezancije probao sam u ta dva serijska konektora uštekat ps2 konektor i zatim miš pa tipkovnicu i neradi
-restart pc
Ti u nespavalicama dođeš kao tehnička podrška :D
Iz zezancije probao sam u ta dva serijska konektora uštekat ps2 konektor i zatim miš pa tipkovnicu i neradi
-restart pc
Samo se ti zezaj dok spališ ploču...
Ti u nespavalicama dođeš kao tehnička podrška :D
No. 

Ajde googlaj razliku između ps/2 konektora i s-video konektora pa će ti bit jasno...
Sa ovim što dragec ima niste sigurno.
Pa znam razliku!! Prastari tv-i su imali drugačije raspoređene pinove(nisu bili onak u 2 reda ko danas nego 6 u krug+7-mi pravokutni u sredini)ako nađem kabel doma slikam ga. Sad ubi me ako se taj adapter još za nekaj koristi.
Pa znam razliku!! Prastari tv-i su imali drugačije raspoređene pinove(nisu bili onak u 2 reda ko danas nego 6 u krug+7-mi pravokutni u sredini)ako nađem kabel doma slikam ga. Sad ubi me ako se taj adapter još za nekaj koristi.
Ak tvrdiš da je ono na njegovoj slici s-video, onda neznaš.
Pogledaj slike pa usporedi.
A prastari tv-i su imali DIN konektore koji su puno većeg promjera od ova oba konekora.