Dobro veče.
Dobro manje-
Dobro veče.
Dobro manje-
Ti si lift? Nisam znao....
Ti si lift? Nisam znao....
Ne, ja sam elevator.
Večer ekipa.
što se dela.
Ja si evo delam večeru, užgo sam pećnicu, oko nje ima preko 200°C , pa mućkam tamo nešto u njoj što ću jesti.
Večer ekipa.
što se dela.
Ja si evo delam večeru, užgo sam pećnicu, oko nje ima preko 200°C , pa mućkam tamo nešto u njoj što ću jesti.
Ja imam krevet u pećnici, pa se malo u horizontalu bacio. Evo sad termometar veli da je 31°C ovdje.
Ja sam jutros sobu gdje spavam izračio fino, i zatvorio sve okolo gdje sunce može ući, prozori otvoreni, tako da kad idem spavati da nije sparno unutra, pa da na miru mogu spavati :)
Vidjeti ćemo kako će biti večeras.
Ja imam klimu i briga me :)
ja preko ljeta u podrumu lol
Ja imam klimu i briga me :)
Sram te bilo buržuju jedan...
Meni je ventilator sad najbolji frend.
Sram te bilo buržuju jedan...
Meni je ventilator sad najbolji frend.
Jbg morao sam ju uzeti inače nebi nikad vidio te pare...kompenzacija, jbg...
Jbg morao sam ju uzeti inače nebi nikad vidio te pare...kompenzacija, jbg...
Dovoljan razlog hehe...
Sreća da si znam sam to postavit :)
evo gledam krevet, a on ne gleda mene, mislim da ćemo se morati posvađati
Imal' mrtvih, Franjo?
Bok svim nehrkalicama, o pa vidim da si krenul redovito dolazit u Nehrkalice onda ok samo mogel bi usput počastit s mrzlim lubenicama kaj ne.
Kak je ovo bilo brodo.
Usred ljeta to bi bilo super da, no ove zime je tog bjelog napasnika bilo preko svake glave fučkaj ga.
Usred ljeta to bi bilo super da, no ove zime je tog bjelog napasnika bilo preko svake glave fučkaj ga.
Priznaj kako ti sad fali bar onaj jedan val do koljena...
Opet svi pozaspali...
Dobro jutro svima...
Opet svi pozaspali...
Čini ti se...
OPEN!!
Večer :)
XXX sad bi te tagao ali ne mogu, trebali bi to uvesti, ono da kad te netko pljuje po forumu da ti dobivaš notifikacije :)
Užas, šta a to pišem.
Uglavnom, šta crveni pa 30 dana zabrane forumu?
Kako to funkcionira, dobiješ karton, ne možeš se niti prijaviti, ili možeš čitati ali ne možeš komentirati?
I BTW: ovo mi je mjesto za humor:
http://www.bug.hr/forum/topic/razni-hardverski-problemi/kompjuter-se-nekad-upali-nekad-ne-vecinom-ne/192464.aspx?page=0&jumpto=3775853&sort=asc&view=flat
Večer.
Mind daj nešto ljuto kratko i hladno za muže.
Opleti, e kako mi se sad zasviralo, a moja tambura u drugoj sobi bez žica stoji pa već dvije godine, jadna nitko je ne dirka, a sigurno vapi za to.
Morao sam formatirati sve, kaže da imam html, a majke mi nisam ništa napravio!!!
Večer.
Mind daj nešto ljuto kratko i hladno za muže.
Opleti, e kako mi se sad zasviralo, a moja tambura u drugoj sobi bez žica stoji pa već dvije godine, jadna nitko je ne dirka, a sigurno vapi za to.
Morao sam formatirati sve, kaže da imam html, a majke mi nisam ništa napravio!!!
ŠIŠAJ!
Nema više zanimljivih tema ovaj xxx ih sve obrisao, ponovo sivilo.
XXX sad bi te tagao ali ne mogu, trebali bi to uvesti, ono da kad te netko pljuje po forumu da ti dobivaš notifikacije :)
Užas, šta a to pišem.
Uglavnom, šta crveni pa 30 dana zabrane forumu?
Kako to funkcionira, dobiješ karton, ne možeš se niti prijaviti, ili možeš čitati ali ne možeš komentirati?
Zato me možeš citirati :)
Crvenio je suspenzija.
Ne možeš pisati po forumu, ostalo možeš.
Nisam
Nisam
Ivo je sinoć imal ćiščenje. Pobrisal je pola foruma i banal je i suspendiral (skoro) sve trollove.