Večer..
Di nam je bot? http://www.bug.hr/forum/user/ikk/7219.aspx
BTW zna li netko značenje riječi "neharnost"? Trebam napisati esej o pjesmi sa naslovom "Vili neharnoj", a ni Klaić nezna što to znači...
Večer..
BTW zna li netko značenje riječi "neharnost"? Trebam napisati esej o pjesmi sa naslovom "Vili neharnoj", a ni Klaić nezna što to znači...
OPEN-nastavite sa temom iz birca da se još smijem malo..
Dobra večer svima...
Ajde napisi mali salabahter cuspajzu jer je ko slon u staklarni po pitanju muško-ženskih odnosa.
ahh...shvatit ionako nikad neće,kao večina muških..
@ixsić pa ovo zadnje..btw ti to ekipica od drage,ako je-koja je ona.predpostavljam da ti stojiš iza fotića..jel..
ahh...shvatit ionako nikad neće,kao večina muških..
@ixsić pa ovo zadnje..btw ti to ekipica od drage,ako je-koja je ona.predpostavljam da ti stojiš iza fotića..jel..
To mu je skup bivših....
BTW zna li netko značenje riječi "neharnost"?
to je izmišljena riječ :)
veče'
veče'
manje'
veče'
manje'
Srednje'
BTW zna li netko značenje riječi "neharnost"?
to je izmišljena riječ :)
Već vidim fun time sa baroknom lirikom.
eh xxx nadala sam se boljem objašnjenju,tipa pa naravo da sam ja slikao,a onda smo pili a onda,,pa onda..itd..pfff...
to nkj za jest?
eh xxx nadala sam se boljem objašnjenju,tipa pa naravo da sam ja slikao,a onda smo pili a onda,,pa onda..itd..pfff...
psssttttttt...ima ovdje maloljetnika...
a ako ti hint u postu sa slikom ne objašnjava, onda je i tebi vrijeme za u krevet :P
Večer..
Barok FTW!
Danas sam imao blok sat hrvatskog(isto to gradivo), u učionici u kojoj jedva radi i EDGE, imam osjećaj kao da sam proveo 10h tamo... Za objesit se.
to nkj za jest?
psssttttttt...ima ovdje maloljetnika...
a ako ti hint u postu sa slikom ne objašnjava, onda je i tebi vrijeme za u krevet :P
ma da al..premalo haha..i vrijeme mi je da znaš,bila na hitnoj sa mladunčetom,ima upalu grla,antibiotik...blaahh..mrzim zimu...
ma da al..premalo haha..i vrijeme mi je da znaš,bila na hitnoj sa mladunčetom,ima upalu grla,antibiotik...blaahh..mrzim zimu...
znaš ono kad je hrpa cura u bircu, pa dođe jedan medo, pa onda... :D
svi mrze zimu, a kad je +40 onda cmizdre da bi snijeg xD
znaš ono kad je hrpa cura u bircu, pa dođe jedan medo, pa onda... :D
svi mrze zimu, a kad je +40 onda cmizdre da bi snijeg xD
haha...znam otprilike samo sa drugog stajališta...
ja fakat mrzim zimu,ljeto mi ne smeta,pa iam more,al zima..uf
Večer..
Barok FTW!
Danas sam imao blok sat hrvatskog(isto to gradivo), u učionici u kojoj jedva radi i EDGE, imam osjećaj kao da sam proveo 10h tamo... Za objesit se.
Barok je valjda nešto najnerazumljivije što je književnost mogla izroditi.
ha? xD
ha? xD
pa kontra...situacija ja sam u toj hrpi cura a netko kao ti s dr.strane..haha..no...čaj sam popila pa mogu ravnati grbava leđa
pa kontra...situacija ja sam u toj hrpi cura a netko kao ti s dr.strane..haha..no...čaj sam popila pa mogu ravnati grbava leđa
neko kao ja? zanimljivo xD
@whisper2311: šta ideš zaskočiti muža na spavanju?
@whisper2311: šta ideš zaskočiti muža na spavanju?
šuti,nadam se podmuklo pobječi,nemoj da me urekneš,valja se odmoriti
@xxx ma da netko..tj ma daj,,zbleno si me sad...
vidiš kako je jezik bržiji od pameti :P
al nemožeš se više izvuć xD
šuti,nadam se podmuklo pobječi,nemoj da me urekneš,valja se odmoriti
Samo se ti izvlači. Onda ti se desi buđenje u pola 4.
vidiš kako je jezik bržiji od pameti :P
al nemožeš se više izvuć xD
nisam mislila na tebe,već na sličnu situaciju sa ženske strane gledišta..no..kužiš..beeeeeelj
nisam mislila na tebe,već na sličnu situaciju sa ženske strane gledišta..no..kužiš..beeeeeelj
ahaaaaaa
ahaaaaaa
odem...
@mario bolje i ujutro u 4 neg navečer..
Ma najbolje je prvo navečer a onda ponoviti u 4 ujutro.
zna tko gdje ima za kupit loptica za vježbanje šake?
Ma najbolje je prvo navečer a onda ponoviti u 4 ujutro.
biži,biži..najbolje spavati..noć...
zna tko gdje ima za kupit loptica za vježbanje šake?
Antistresna loptica ili neka druga?