Za nespavalice (22h - 06h) izdvojena tema

poruka: 19.453
|
čitano: 2.148.727
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h), Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
15 godina
Re: Za nespavalice (22h - 06h)
rooswelt1991 kaže...

Veče mario {#}

I da, uspio sam nabaviti lim {#}

Na onoj adresi što sam ti ju dao? Jesu ti oderali kožu?

Stručnjak za odmaganje...
17 godina
mario.L_hr kaže...
rooswelt1991 kaže...

Veče mario {#}

I da, uspio sam nabaviti lim {#}

Na onoj adresi što sam ti ju dao? Jesu ti oderali kožu?

Besplatno {#}

Pita me čovjek koliko ti treba, ja reko treba mi 20*35cm i da je što tanji.

Čovjek mi donijeo komad otprlike 30*40cm ali onako pokidan sa strana, i reko : evo ti ovo, nisi me vidio uopće i bježi odavde {#}

Da da, strojopromet... Več sam i prije bio tamo, samo nikad nisam vidio da imaju takvih stvari...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina
rooswelt1991 kaže...

Besplatno {#}

Pita me čovjek koliko ti treba, ja reko treba mi 20*35cm i da je što tanji.

Čovjek mi donijeo komad otprlike 30*40cm ali onako pokidan sa strana, i reko : evo ti ovo, nisi me vidio uopće i bježi odavde {#}

Da da, strojopromet... Več sam i prije bio tamo, samo nikad nisam vidio da imaju takvih stvari...

Nehrđajući, aluminijski ili crni lim.

17 godina
mario.L_hr kaže...

Nehrđajući, aluminijski ili crni lim.

Nehrđajuči je mislim.

Ma meni je svejedno, radi se o tome da je odvod u dvorištu imao neku nestandardnu rešetku s gornje strane, koja se skroz uništila.

Prvo smo kupili neku sličnu pa je malo prepravljali, a sad smo  ovo taman irezali na točne dimenzije. Još smo je pojačali sa "x" od malo debljih šina, da se ne uvije lagano.

Bitno da posluži svrsi {#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina

Za odvod bi ti najbolji bio gus ili mesing ali inehrđajući čelik će poslužiti svrsi.

A ja mislio da slažeš kućište s perforianim limom.{#}

17 godina
mario.L_hr kaže...

Za odvod bi ti najbolji bio gus ili mesing ali inehrđajući čelik će poslužiti svrsi.

A ja mislio da slažeš kućište s perforianim limom.{#}

HAHAHhaha Pa nije loša ideja, međutim stvar je u tome da sad riješavam faks, tako da nesmijem se zahebavati s takvim stvarčicama {#}

Iako, naručio sam materijal za kučište, došlo je, mali sam gledao, savršeno se uklapa, treba još par dijelova i tak...

Uglavnom, kroz tjedan dva ćemo vidjeti kako to ide. Tražio sam dremel danas u pevecu, baumaxu, nema. Sad mi pupo kaže on kupio u pevecu.

Istina nije u istom gradu, ali kak da Zagreb nema, a Varaždin ima {#}

15 godina
neaktivan
Za nespavalice (22h - 06h)

rooswelt provalio u birc :D

Večer.

'Lost in the darkness pit of my life, I still am trying to crumble out of it.'
16 godina
rooswelt1991,

Tipkovnica je odlična, dobio sam hrvatske znakove (nisu lijepljeni već je tvornički, odnosno kao ostali znakovi su).

Tiha tipkovnica, stvarno se dobro uklapa u dizajn, tipke prihvaćaju odlično (al tek je prvi dan :P), touchscreen je začuđujuće dobar.

Danas sam eto više koristio touch tipkovnicu, ali fizičku bih mogao usporediti s ovom koju imam na MB Air, stvarno solidna tipkovnica.
Što se ostatka tiče, Asus je napokon došao do dobre ideje za preklop ekrana, nije odvojen već se preklapa gotovo duž cijelog laptopa pa djeluje čvrsto.

Zvučnici solidni, hlađenje je odlično (sav je od aluminija pa je vent tih odnosno nema neke potrebe za njim), touchpad podržava multi-touch geste i na sredini je što je meni vrlo bitno. Također je ogroman, isto plus.

Jedini minus kojeg sam dosad primjetio jest samo 3 usb porta (2x 2.0 i jedan 3.0) i stakleni ekran (ali morao je biti zbog toucha).

Uzet ću neki anti-glare protector i bit će super.

Za 3,4k nisam očekivao ovakvo nešto, nakon Nexusa 7, Asus me opet oduševljava. Topla preporuka!
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
17 godina
Aliser kaže...

MA učim cijeli dan, nisam sav svoj {#}

Mitch kaže...

Aha, ma gledam da si uzmem neki laptop, koji može stati u a4 fascikl {#}

Ne nosa mi se više 5kg laptopi, ionako mi za sve važnije stvari, koristim komp...

15 godina

Dobra večer svima....

16 godina

Dobra večer!

Ima li itko iskustva sa ovom trgovinom? Neke stvari su im sumnjivo jeftine(Samsung 840 120gb za 600kn i RAT7 za 500)

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
16 godina
neaktivan
power_user kaže...

Dobra večer!

Ima li itko iskustva sa ovom trgovinom? Neke stvari su im sumnjivo jeftine(Samsung 840 120gb za 600kn i RAT7 za 500)

uzeo kod njih tv, novi su pa se sa niskim cijenama probijaju, sve 5 čak su mi pomogli i tv odnijeti {#}

vecer svima

CARPE DIEM
15 godina
simeparanoja kaže...

uzeo kod njih tv, novi su pa se sa niskim cijenama probijaju, sve 5 čak su mi pomogli i tv odnijeti {#}

vecer svima

Šime vrijedi li dogovor za Sulejmana ili otpada.{#}

15 godina

Vecer narode, imal sta pametno u ovaj sat?

13 godina
neaktivan

Večer...

Vi neznate tko sam ja, ja neznam tko ste vi i ne zanima me.
16 godina
Unix kaže...

Večer...

Večer...

Zanimljiva ideja sa balonom, samo kakve podatke planiraš skupiti? Stric je pokušavao napraviti neke snimke iz zraka na tu foru i nije bio baš zadovoljan, a na balonu je bio EOS 5D Mark II i neki bjesni objektiv, ne znam što će Desire uspjeti.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
12 godina
neaktivan

Trebate kupiti goPRO kameru...ima ih na ebayu za 300-400kn

Izvan WC-a ne trpim druženje s govnima...
13 godina
neaktivan
power_user kaže...
Unix kaže...

Večer...

Večer...

Zanimljiva ideja sa balonom, samo kakve podatke planiraš skupiti? Stric je pokušavao napraviti neke snimke iz zraka na tu foru i nije bio baš zadovoljan, a na balonu je bio EOS 5D Mark II i neki bjesni objektiv, ne znam što će Desire uspjeti.

Neće Desire snimati nego Olympusov fotić. Isprobat ću sve prije, napraviti par testova s padobranom i pritom slike iz fotoaparata.

Vi neznate tko sam ja, ja neznam tko ste vi i ne zanima me.
12 godina
neaktivan

Pa kad ti alieni ukradu balun  {#}

16 godina
Unix kaže...
power_user kaže...
Unix kaže...

Večer...

Večer...

Neće Desire snimati nego Olympusov fotić. Isprobat ću sve prije, napraviti par testova s padobranom i pritom slike iz fotoaparata.

Sretno! I pazi da ne padne nešto nekome po glavi s 20km{#}

12 godina
neaktivan
power_user kaže...
Unix kaže...
power_user kaže...
Unix kaže...

Večer...

Večer...

Sretno! I pazi da ne padne nešto nekome po glavi s 20km{#}

Za to služi padobran :) nabaci par lampica,da ljudi misle da je NLO :)

12 godina
neaktivan

Btw,jel netko zna kako se zove onaj lik koji je prije bio aktivan u bircu?Iz ciste velike mislim

15 godina
neaktivan
Znaš koliko je bilo takvih likova..
'Lost in the darkness pit of my life, I still am trying to crumble out of it.'
15 godina

Aaa.. Dosta više Digitalne elektronike, oću spavaaat.. 

Winter is coming...
17 godina
7kunac kaže...

Btw,jel netko zna kako se zove onaj lik koji je prije bio aktivan u bircu?Iz ciste velike mislim

Spotted: BUG Forum... {#}

He who is brave is free.
16 godina
moderator

večer :)

rođendan, a nikog nema...

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
15 godina
XXX-Man kaže...

večer :)

rođendan, a nikog nema...

Dobra večer svima...

Daj nas malo motiviraj.

14 godina
neaktivan

večer...a di je torta za ročkas,,pihh--happy b-day{#}

15 godina
whisper2311 kaže...

Daj ti nabaci one tvoje čuvene palačinke, ramboxa nema pa ćemo se valjda uspjeti počastiti.

14 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...
whisper2311 kaže...

Daj ti nabaci one tvoje čuvene palačinke, ramboxa nema pa ćemo se valjda uspjeti počastiti.

eee nema ga da,,evo...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h), Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice