Veče mario
I da, uspio sam nabaviti lim
Na onoj adresi što sam ti ju dao? Jesu ti oderali kožu?
Veče mario
Veče mario
Besplatno
Pita me čovjek koliko ti treba, ja reko treba mi 20*35cm i da je što tanji.
Čovjek mi donijeo komad otprlike 30*40cm ali onako pokidan sa strana, i reko : evo ti ovo, nisi me vidio uopće i bježi odavde
Da da, strojopromet... Več sam i prije bio tamo, samo nikad nisam vidio da imaju takvih stvari...
Besplatno
Pita me čovjek koliko ti treba, ja reko treba mi 20*35cm i da je što tanji.
Čovjek mi donijeo komad otprlike 30*40cm ali onako pokidan sa strana, i reko : evo ti ovo, nisi me vidio uopće i bježi odavde
Da da, strojopromet... Več sam i prije bio tamo, samo nikad nisam vidio da imaju takvih stvari...
Nehrđajući, aluminijski ili crni lim.
Nehrđajući, aluminijski ili crni lim.
Nehrđajuči je mislim.
Ma meni je svejedno, radi se o tome da je odvod u dvorištu imao neku nestandardnu rešetku s gornje strane, koja se skroz uništila.
Prvo smo kupili neku sličnu pa je malo prepravljali, a sad smo ovo taman irezali na točne dimenzije. Još smo je pojačali sa "x" od malo debljih šina, da se ne uvije lagano.
Bitno da posluži svrsi
Za odvod bi ti najbolji bio gus ili mesing ali inehrđajući čelik će poslužiti svrsi.
A ja mislio da slažeš kućište s perforianim limom.
Za odvod bi ti najbolji bio gus ili mesing ali inehrđajući čelik će poslužiti svrsi.
A ja mislio da slažeš kućište s perforianim limom.
HAHAHhaha Pa nije loša ideja, međutim stvar je u tome da sad riješavam faks, tako da nesmijem se zahebavati s takvim stvarčicama
Iako, naručio sam materijal za kučište, došlo je, mali sam gledao, savršeno se uklapa, treba još par dijelova i tak...
Uglavnom, kroz tjedan dva ćemo vidjeti kako to ide. Tražio sam dremel danas u pevecu, baumaxu, nema. Sad mi pupo kaže on kupio u pevecu.
Istina nije u istom gradu, ali kak da Zagreb nema, a Varaždin ima
rooswelt provalio u birc :D
Večer.
MA učim cijeli dan, nisam sav svoj
Aha, ma gledam da si uzmem neki laptop, koji može stati u a4 fascikl
Ne nosa mi se više 5kg laptopi, ionako mi za sve važnije stvari, koristim komp...
Dobra večer svima....
Dobra večer!
Ima li itko iskustva sa ovom trgovinom? Neke stvari su im sumnjivo jeftine(Samsung 840 120gb za 600kn i RAT7 za 500)
Dobra večer!
Ima li itko iskustva sa ovom trgovinom? Neke stvari su im sumnjivo jeftine(Samsung 840 120gb za 600kn i RAT7 za 500)
uzeo kod njih tv, novi su pa se sa niskim cijenama probijaju, sve 5 čak su mi pomogli i tv odnijeti
vecer svima
uzeo kod njih tv, novi su pa se sa niskim cijenama probijaju, sve 5 čak su mi pomogli i tv odnijeti
vecer svima
Šime vrijedi li dogovor za Sulejmana ili otpada.
Vecer narode, imal sta pametno u ovaj sat?
Večer...
Večer...
Večer...
Zanimljiva ideja sa balonom, samo kakve podatke planiraš skupiti? Stric je pokušavao napraviti neke snimke iz zraka na tu foru i nije bio baš zadovoljan, a na balonu je bio EOS 5D Mark II i neki bjesni objektiv, ne znam što će Desire uspjeti.
Trebate kupiti goPRO kameru...ima ih na ebayu za 300-400kn
Večer...
Večer...
Zanimljiva ideja sa balonom, samo kakve podatke planiraš skupiti? Stric je pokušavao napraviti neke snimke iz zraka na tu foru i nije bio baš zadovoljan, a na balonu je bio EOS 5D Mark II i neki bjesni objektiv, ne znam što će Desire uspjeti.
Neće Desire snimati nego Olympusov fotić. Isprobat ću sve prije, napraviti par testova s padobranom i pritom slike iz fotoaparata.
Pa kad ti alieni ukradu balun
Večer...
Večer...
Neće Desire snimati nego Olympusov fotić. Isprobat ću sve prije, napraviti par testova s padobranom i pritom slike iz fotoaparata.
Sretno! I pazi da ne padne nešto nekome po glavi s 20km
Večer...
Večer...
Sretno! I pazi da ne padne nešto nekome po glavi s 20km
Za to služi padobran :) nabaci par lampica,da ljudi misle da je NLO :)
Btw,jel netko zna kako se zove onaj lik koji je prije bio aktivan u bircu?Iz ciste velike mislim
Aaa.. Dosta više Digitalne elektronike, oću spavaaat..
Btw,jel netko zna kako se zove onaj lik koji je prije bio aktivan u bircu?Iz ciste velike mislim
Spotted: BUG Forum...
večer :)
rođendan, a nikog nema...
večer :)
rođendan, a nikog nema...
Dobra večer svima...
Daj nas malo motiviraj.
večer...a di je torta za ročkas,,pihh--happy b-day
večer...a di je torta za ročkas,,pihh--happy b-day
Daj ti nabaci one tvoje čuvene palačinke, ramboxa nema pa ćemo se valjda uspjeti počastiti.