Pričaj na fejs šta je bilo
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pričaj na fejs šta je bilo
Nevermind..
Večeras sam bio u gradu sa prijateljem, t0čnije na žurci. I hajde vraćamo se kad jedna zenska sa psom u narucju dolazi i kaze, upoznaj "Sultana" a ker ko neka polubijela krpa
Dok prijateljica uze mi ruku i gleda sat, rekoh wtf, i hajde, kad i prijatelju to isto uradi.. pitam je onda odakle je, kaze svicarska.. ma goni se u ****
Nevermind..
Večeras sam bio u gradu sa prijateljem, t0čnije na žurci. I hajde vraćamo se kad jedna zenska sa psom u narucju dolazi i kaze, upoznaj "Sultana" a ker ko neka polubijela krpa
Dok prijateljica uze mi ruku i gleda sat, rekoh wtf, i hajde, kad i prijatelju to isto uradi.. pitam je onda odakle je, kaze svicarska.. ma goni se u ****
Nevermind..
KindAAA weird stuff.. zaboravio si mi ispricati sta je sa tvojom nakon onog texta...
Pa ono kao rodjendanski poklon.. onaj sastav.
Još uvijek pričamo izlazimo i tako to.
nemojte me zezat da niko na forumu nezna spojit zice na steeleries 4h
nemogu bez sluslki :(
nemojte me zezat da niko na forumu nezna spojit zice na steeleries 4h
nemogu bez sluslki :(
sigurno neko zna
Zna Prilika
Hehe, prilika ima posla..
Btw. komp me zeza, pa moram vidjeti što je.
OTVORENO !!!
Dobra večer.
Večer večer. Ja čekam Avengerse da se skinu u 1080p, al nikako. Brzina nekih 100 kB/s. Tak da ću morat večer uz telku i bug :)
Gledo to več prije. Mogo bi ja to sa svojim pemtiumom
Gledo to več prije. Mogo bi ja to sa svojim pemtiumom
Ajmo i recordaj ;)
Večer svima.
Ima netko možda za prodat 100ak komada DVD-R od 4.7GB?
Večer svima.
Ima netko možda za prodat 100ak komada DVD-R od 4.7GB?
Čuo sam da ima striček u dučanu.
Čuo sam da ima striček u dučanu.
Skupo mi kod njega .
Probaj onda kod onog drugog stričeka prek ceste.
Večer ljudi.
Prodam ti ja dvd-e ak hoces. Vecer...

Večer ljudi, evo bio sam 10 dana u Austriji i Švicarskoj i sad mogu slobodno reć da smo mi Balkanci seljačine
A u utorak idem u Španiju
Sretan novi dan!
i ja malo zapustio nespavalice.ajmo malo spamat
Sad cu ja uskoro u krpe, dosla mi sestra i drustvo, izubijali se, i te "žurke" umore..
Još malo pa
Sad cu ja uskoro u krpe, dosla mi sestra i drustvo, izubijali se, i te "žurke" umore..
Još malo pa
a sa kim ću ja sada spamat ???