- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bok svim nehrkalicama, ti bi mogel ponudit s nečim recimo Piva i Kremšnite a ne se samo smijat i puške pokazivat fučkaj ga.
večeras mi rođendan ljudi al nema ništa od pića real mi je izgubio.premda bi mi ovo trebala bit noć radosti meni je noć žalosti :/
Pa onda sve najbolje za rođendan, kakva sad tuga zbog ovih papaka u Realu nek ih voda nosi ti bokca a ti odi pa slavi rođendan samo se nemoj previše napit i nema frke.
Open
Večer.
večer :)
Dobra večer svima...
Lijepo je biti doma.
Vecer drustvo...napokon malo zahladilo ... ubilo me ovo sunce danas ;(
Open
Večer.
Ti kasniš 4 minute..
Open
Večer.
Ti kasniš 4 minute..
Bolje kasniti nego spamati po temi prije 22
Lijepo je biti doma.
to kažeš zbog ajfona :D
to kažeš zbog ajfona :D
Naravno. Što si drugo mislio?
bar ti je na njemu bržiji internet nego meni doma...
Kaj se jos nije nista poboljsalo ?
Večer svima.
ne, ni neće bez tehničara...
ma bezveze.... Kad se sjetim da smo mislili doma preci na optimu hahah....sad mi je drago da smo drukcije odabrali
A 3G imaš iza svakog plota, samo ga treba naći.
ma bezveze.... Kad se sjetim da smo mislili doma preci na optimu hahah....sad mi je drago da smo drukcije odabrali
nema to veze s optimom, nego sa smećem od linije...isti qrc koji god provider bio...
A 3G imaš iza svakog plota, samo ga treba naći.
ima ima...samo ne kod mene xD
jbg preselio se xD
jbg preselio se xD
Bolje rečeno priženio se.
Bolje rečeno priženio se.
nešto slično xD
nešto slično xD
Čuvaj se šogorice.
Čuvaj se šogorice.
hmmm....
Čuvaj se šogorice.
hmmm....
A tko zna kakva je sogorica..... moja je cist ok,makar me jos dan danas strah nje
Čuvaj se šogorice.
hmmm....
Bok svim nehrkalicama, moraš se čuvat i kradljivaca lubenica a vidim da si moj prijašnji citat besramno očerupal pa imaš moguču prijetnu s moje strane fučkaj ga.
A tko zna kakva je sogorica..... moja je cist ok,makar me jos dan danas strah nje
neki znaju kakva je :D
neki znaju kakva je :D
Onda ti zelim srecu .Samo polako i nemoj joj se zamjeriti
.