Da se razumijemo, znam da kondenzatori "drže" naboj.
možda si trebao smanjit citat?????
Šta administracija uradi od čovjeka...
Mitch, pogledaj ovo:
Da se razumijemo, znam da kondenzatori "drže" naboj.
možda si trebao smanjit citat?????
Šta administracija uradi od čovjeka...
Mitch, pogledaj ovo:
večer ekipa :D
Da, na kondenzatoru piše probojni napon, tj maksimalni na kojem smije trajno raditi. Nemam pojma koliki je u CRTima, ovisi imaju li trafo ili switching napajanje. Makar bi u katodnim TVima mogao biti dobar napon, i veći od 1000V.
Danas se slavi. Sve na moj račun, sad konačno mogu i osbno imati.
Danas se slavi. Sve na moj račun, sad konačno mogu i osbno imati.
Šta možeš imati? osbno? Osobnu?
Sta ima ekipa?
De preporucite program za regulaciju cpu venta ali da nije SpeedFan
bar napiši koja je matična, ko da si prvi dan ovdje xD
Kakve to veze ima?
Kakve to veze ima?
pa ima veze, jer proizvođači matičnih obično imaju vlastite programe za tu svrhu
pa ima veze, jer proizvođači matičnih obično imaju vlastite programe za tu svrhu
E vidiš, on nije skratio citat, pa mu nisi ništa rekao... ccc
Kakve to veze ima?
Ma salim se. Ploca je Asus ali nema nista valjano za taj model
Mozda od drugih proizvodaca kao sto je slucaj sa grafickim i MSI Afterburnerom koji "pase" na sve (:
Zdravo maleni, zdravo svi
E vidiš, on nije skratio citat, pa mu nisi ništa rekao... ccc
Zabranjeno je diskutirati o radu moderatora na forumu, žali se na pisma@bug.hr!
Ma salim se. Ploca je Asus ali nema nista valjano za taj model
Mozda od drugih proizvodaca kao sto je slucaj sa grafickim i MSI Afterburnerom koji "pase" na sve (:
pogledaj za neki drugi model sa istim socketom...
za drugo neznam osim speedfan-a
Vecer narode.
večer...
gledam mobitel za staru u vipu i nema baš nekog izbora. Htio sam joj uzet neki na preklapanje al nema ni jednog.
Ne želi ove na "tač"
Dobra večer svima....
@Cuspajz: kako nema imaš svu silu nokijinin Blackbarry like mobitela, mislim da se zovu Asha.
Dobra večer svima....
@Cuspajz: kako nema imaš svu silu nokijinin Blackbarry like mobitela, mislim da se zovu Asha.
jedino mi ovaj izgleda oke za nju
http://www.vipnet.hr/privatni-pretplatnici/mobilni-telefoni/-/phone/3119
Imaš onu sliku na internetu kao mobiteli danas: svi su na tač i manje više isto izgledaju, skoro svi su crni. I onda kao mobiteli prije par godina: u svim mogućim bojama i jako puno različitih oblika.
Večer, Ja i dalje imam rođendan :D
Nego, razmišljam si... Što ako se dogodi slučaj Moderator gone wild i podjeli pola foruma crvene žute kartone svih vrsta... šta onda?
Nego, razmišljam si... Što ako se dogodi slučaj Moderator gone wild i podjeli pola foruma crvene žute kartone svih vrsta... šta onda?
onda ga ulovimo i guzimo svi redom :D
Pa sretan ti rođendan....
onda ga ulovimo i guzimo svi redom :D
A ti naravno, ne želiš da se takvo nešto dogodi, jel da?
Sretan rođendan bobice.
http://www.vipnet.hr/privatni-pretplatnici/mobilni-telefoni/-/phone/3119
Imaš onu sliku na internetu kao mobiteli danas: svi su na tač i manje više isto izgledaju, skoro svi su crni. I onda kao mobiteli prije par godina: u svim mogućim bojama i jako puno različitih oblika.
Ni ovo nije loše ,a i jeftinije je. Jedino ako baš mora biti Pink i imati Querty tipkovnicu.
A i u Mobisu ima dosta modela starijih Nokia po povoljnim cijena. I većina ih je otključana.
A ti naravno, ne želiš da se takvo nešto dogodi, jel da?
neznam ja ništa, ja sam tu biciklom...
ujutro se tribam dignit u 7 i 45 a ne planiram leć do 3.imam osjećaj da ću bit ko zombi :D
U moje je vrijeme tu bil jedan lik koji je svaki put u 00:00 pisal Sretan novi dan.
Ili sam preumoran...
Uglavnom, večer ekipa!
Radite štogod korisnoga?
ako je cura u pitanju i zna druge stvari extra nebi iša leć nikad :D