LN narode, odo jos citati gozbu vrana :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
dosadno... gdje su trolovi?
tu sam
A?
Večer!
Upravo sam skužio da mi je danas točno 3 godine od registracije(dobro da sam vidio, s obzirom da je 15 do ponoci). Za to vrijeme, ovo mi je 2254. poruka
Ja sam u godinu dana otipkao 6K+ poruka.
Večer!
Upravo sam skužio da mi je danas točno 3 godine od registracije(dobro da sam vidio, s obzirom da je 15 do ponoci). Za to vrijeme, ovo mi je 2254. poruka
tipkaj više :)
btw. si riješio kameru?
Večer!
1740 u 6 mjeseci
Šta radiš ti kad imaš tako malo poruka?
Večer!
tipkaj više :)
btw. si riješio kameru?
Nisam se ni sjetio, cijeli dan se izmjenjujem između BF3 i dnevnik.hr(pratim požar, na nekih 2km od kuće mi je)
Večer!
1740 u 6 mjeseci
Šta radiš ti kad imaš tako malo poruka?
Ne spamam :D
Ne znam, ne pišem ako mislim da nije bitno
A?
Ih, lako tako natuć tisuće poruka. mi koji argumentirano izlažemo,
radimo referate i kroslinkove na pametne stvari, nemožemo se ravnati samo pro broju poruka.
Zahtijevam da se ubuduće bilježi koliko je tko natipkao slovnih znakova i linkova:)
veĆer ljudovi
Kriva perspektiva i kut.
Nego, ugodan dan vam zelim, jos malo pa u krpe
Nisam se ni sjetio, cijeli dan se izmjenjujem između BF3 i dnevnik.hr(pratim požar, na nekih 2km od kuće mi je)
idi gasi onda...
Ili sijeci šumu oko sebe.
jel što popušta vjetar? kako i zašto požari buknu obavezno za olujnog vjetra?
ln
Popušta, još uvijek puše, ali lagano i u istom smjeru. Ne znam, vjerovatno zato jer je sve suho pa i najmanja iskra upali vatru, a vjetar samo pomaže u širenju.
Blizu je i osjeti se miris, ali tako mi je kuća smještena da ne vidim ni vatru ni dim, pa ne znam kako se sve razvija.
Meni cijeli dan smrdi, a nema pozara blizu (Pula). Bit ce da nosi sa Kvarnera dim (Crikvenica i to).

To je zato kaj piromani znaju, kad je najbolje za potpalit pa onda vjetar odradi sve kod nas je jako puno požara namjerno podmetnuto to je 10 000 sigurno.
Noć svima.
Večer.
Noc svima :)
Dobra večer svima...
Crno nam se piše, ako je suditi po otvaranju....
dijelim kartone besplatno :)
samo se javite na PP
Večer.
dijelim kartone besplatno :)
samo se javite na PP
Kartoniraj cjelokupnu ekipu (uključujući i mene) za OT u temi o Gubicima MS-a.
Kartoniraj cjelokupnu ekipu (uključujući i mene) za OT u temi o Gubicima MS-a.
nisam mod tamo