večer :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
večer;)
Šta se radi? Ja po diablu derem:))
večer;)
Pijem pivo i čitam dobre vijesti iz Hrvatske :)
večer;)
Bok svim nehrkalicama, a čuj kad Diablo ne može po tebi derat i jahat moraš ti po njemu kaj drugo.

večer;)
Bok svim nehrkalicama, a čuj kad Diablo ne može po tebi derat i jahat moraš ti po njemu kaj drugo.

hahah, baš to:)
Monka malo levelam, fora lik zasad:)
Sretan novi dan!
Ova tema je jedna od najepic u zadnje vrijeme
http://www.bug.hr/forum/topic/linux/evo-sto-hitna-pc-sluzba-kaze-o-linuxu/151251.aspx?jumpto=2911124&sort=asc&view=flat
Sretan novi dan!
U Hrvatskoj je uvijek sretan 
I netko je uništio cijelu (poučnu) zabavu tako da je lockao temu.
Damn demokracija. Čovjek poželi da modovi budu samo skripte koje reagiraju na feedback korisnika - x prijava usera = ban, x prijava teme = lock.
Večer.
kukuleleee joooj šmrc jec evo sad pročitao tuužnu vijest:
http://www.index.hr/black/clanak/druga-polufinalna-vecer-eurosonga-nina-badric-nije-se-uspjela-plasirati-u-finale-natjecanja/616948.aspx
Jooj što ako se toliko, ovako osjetljive i lirrske duše, osramotila, da sad odustane od pjevanja, ispiše iz statusa samostalne umjetnice,
http://www.index.hr/black/clanak/druga-polufinalna-vecer-eurosonga-nina-badric-nije-se-uspjela-plasirati-u-finale-natjecanja/616948.aspx
Jooj što ako se toliko, ovako osjetljive i lirrske duše, osramotila, da sad odustane od pjevanja, ispiše iz statusa samostalne umjetnice,
Ma fučkaš Euroviziju naj se oko tog opterečivati to je luk i voda fučkaj ga.

Ma fučkaš Euroviziju naj se oko tog opterečivati to je luk i voda fučkaj ga.

Hehe, da se opterećujem, onda bih znao da je danas bilo nekvo pjevanje pa bi upalil televizor, a ne ovako, iz novina saznavao tužne vijesti 
Nego, kako ovo ulizivanje politički korektnom zijevalicom očito ne dela i već godinama nas teraju doma prije glavnog festivala,
sjetio sam se neprikoslovenog kandidata za našeg slijedećeg predstavnika Eurovizije: Siniša vuco sa turbofolkheavymetal
"pjesmom" i performansom sa pečenim odojkom
u box ringu.
Okej, neki bi rekli može i Let3 sa čepovima u guzicama
, ali oni su po meni pozeri i maškarani.
Pa i kad ne nose gaće nego zamke za miševe među nogama 
Hehe, da se opterećujem, onda bih znao da je danas bilo nekvo pjevanje pa bi upalil televizor, a ne ovako, iz novina saznavao tužne vijesti 
Nego, kako ovo ulizivanje politički korektnom zijevalicom očito ne dela i već godinama nas teraju doma prije glavnog festivala,
sjetio sam se neprikoslovenog kandidata za našeg slijedećeg predstavnika Eurovizije: Siniša vuco sa turbofolkheavymetal
"pjesmom" i performansom sa pečenim odojkom
u box ringu.
Okej, neki bi rekli može i Let3 sa čepovima u guzicama
, ali oni su po meni pozeri i maškarani.
Pa i kad ne nose gaće nego zamke za miševe među nogama 
Ak su mogli Lordi završit na Euroviziji, pa čak i pobjedit zakaj ne bi mogel i Vuco kaj ne on je barem okvirno zgodniji pa nema frke.

I netko je uništio cijelu (poučnu) zabavu tako da je lockao temu.
Damn demokracija. Čovjek poželi da modovi budu samo skripte koje reagiraju na feedback korisnika - x prijava usera = ban, x prijava teme = lock.
Da, šteta, za pavela znam godinama sa newsa, mislio sam da je to neki troll, ali uvijek je bio
pristojan i učtivo odgovarao na sve sprednje na svoj svojstven način, da me zbunjivao.
Mislio sam onda da je iz neke institucije čovjek, za ljude s poremećajima u razvoju
pa reko ajde, neka, žao mi ga je. No ide on, ide ide i to je fakat postalo sad apsurdno, degradira
profesiju serisera. Jes da su s pravom ukinuli ono smeće od e-hrvatske (koje je uglavnom bilo
jedva bolje od njegovih reportaža na jubitu) ali neupućeni ljudi to gledaju.
Pa neznaju ni prosječni vozači ( i posebno vozačice) ništa o automobilima koje
voze, to ne znači da svi ovlašteni serviseri moraju podržavati "kolegijalno"
nekog redikula koji tvrdi da je svakom autu kvar najbolkje riješiti reinstalacijom motora.
I to na način da se svima ugradi motor golfa dvice. dizlo.
Je, lordiji su bili zabavni, sjećam se isto sam na netu saznao i na jutjubu gledal ko je to i pital se kak se jadni znojiju pod tim maskama:)
Ma probali smo mi jenput činimise, sa uličnim sviračima. Ali su valjda dečki to preozbiljno svatili pa ih niko nije tangiral takve uštirkane.
ali bar se toga sjećam. Koje lani bil, nemam pojma. Onaj debeli žak ili?
vidim ja da sam sa sobom vodim svađu:)
KAd je tak, idem zračunat kolko je to novaca 6300000 kopija diabla2?
Je, lordiji su bili zabavni, sjećam se isto sam na netu saznao i na jutjubu gledal ko je to i pital se kak se jadni znojiju pod tim maskama:)
Ma probali smo mi jenput činimise, sa uličnim sviračima. Ali su valjda dečki to preozbiljno svatili pa ih niko nije tangiral takve uštirkane.
ali bar se toga sjećam. Koje lani bil, nemam pojma. Onaj debeli žak ili?
Nemam blage veze ko je bio, koje godine pobjednik na Euroviziji u zadnjih puno godina ali za te Lorde znam jer su recimo rokeri.
No mjuza im je za drek kaj drugo, no kak su ipak rokeri pa se to pročulo i eto upamtiš tak to ide.

OPEN!
Dobra večer!
Ghettoblaster ti si definitivno među najvećim trollovima na forumu.
Večer.
Ghettoblaster ti si definitivno među najvećim trollovima na forumu.
Večer.
Ni blizu mati ili win_7, ali vjerojatno je IQ tu negdje...
vecer :)
Večer ekipa.
Iden ja sad, čujemo se kasnije. :)
večer :)
Veče svima!
Ajmo svi ured, miiiirnoooooooooooooooo! Ti XXX-Man pokaži kako se salutiraš? A ostali na mjestu odmor! 
Uh kako se ostali razbježali , hahahahahahaha. Hehe ne grizem ja....
Večer svima
Šta ima na forumu trolova? Bem ti sreću sve propuštam.