veČer
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
veČer
Kakav ti je to pozdrav sa goropadnim i velikim te kočoperastim č u sredini.
veČer
Kakav ti je to pozdrav sa goropadnim i velikim te kočoperastim č u sredini.
haHAha
OPEN!
Dobra večer!
Guten abend :)
Ooo, gazda. Opet otvaraš :D
Večer ekipa. Najeo se friganih zmajeva, prdim kao Đontra Voltra
Vecer i laku noc.
Večer.
'Nemam kola, nemam pare, nemam momka… Nema sta nemam…'' glasi status 12-togodisnjakinje
Večer.
Čvrsto sa odlučio ovo riješiti.I potičem ostale članove foruma.Dakle jesi li probao uninstall drivera grafičke u safe modu i ponovnu reinstalaciju najnovijeg kad se opet bootaš u 640x480.
Reci koji je model asusa da vidim model te integruše.
Večer svima....
Nema Vegete, kako sad napacat meso za roštilj????
Čvrsto sa odlučio ovo riješiti.I potičem ostale članove foruma.Dakle jesi li probao uninstall drivera grafičke u safe modu i ponovnu reinstalaciju najnovijeg kad se opet bootaš u 640x480.
Jednostavnije je zapržiti Live CD Linux distribucije i pokušati ga dići, ako prođe nije hardwerski problem. Ako mu se neda zezati backup podatak i reinstal windowsa (zvuči poznato).
Večer.
Ne mogu uninstall drivere grafičke, jer kao što sam napisao u birtiji, nema slike, tj "black screen" kad upalim laptop. A za model, ne znam, pitao sam čovjeka što je dao laptop ocu i ne zna ni on -.-
Tupac Amaru Shakur Rest in Peace
Ne mogu uninstall drivere grafičke, jer kao što sam napisao u birtiji, nema slike, tj "black screen" kad upalim laptop. A za model, ne znam, pitao sam čovjeka što je dao laptop ocu i ne zna ni on -.-
Ekran ne blinkne ni kada ga upališ?
Obično s donje strane imaš naljepnicu na kojoj se mogu iščitati podaci o tipu i modelu.
Večer.
Pa zar nisi rekao da imaš Post odmah sam i s time pretpostavio da imaš i sliku koja naknadno u windowsa postane crna.
A ovo za model kaj ti se odljepila naljepnica?
Ništa ako kažeš da je već prije posta crno a samo je beep znači da je do displaya i mislim da su kondenzatori ili trafo.
Najbolje da otvoriš taj laptop i slikaš kondenzatore monitora(nemaš što izgubiti) mi ćemo ti reći jesu li procurili.
Ekran ne blinkne ni kada ga upališ?
Obično s donje strane imaš naljepnicu na kojoj se mogu iščitati podaci o tipu i modelu.
Nema naljepnice, pogledao sam. I ne,ekran ne blinkne.
Večer.
Pa zar nisi rekao da imaš Post odmah sam i s time pretpostavio da imaš i sliku koja naknadno u windowsa postane crna.
A ovo za model kaj ti se odljepila naljepnica?
Ništa ako kažeš da je već prije posta crno a samo je beep znači da je do displaya i mislim da su kondenzatori ili trafo.
Najbolje da otvoriš taj laptop i slikaš kondenzatore monitora(nemaš što izgubiti) mi ćemo ti reći jesu li procurili.
Ne,jednostavno je slika crna,od samoga bootanja,nema ni blinka ni ničega.
To ću vjerovatno pokušati sutra uraditi,sada je već kasno.
Večer...
večer :)
Večer...
Pa di si ti nezamjenjivi vlakovođo, nema te ko onog lzgr-a.
večer :)
Večer i tebi trudbeniče. Jesi li pod kontrolom ili si slobodan ko ptica?
A ti još uvijek ne znaš da je izgr moj multi? 
Čekaj malo, šta nisi ti bio njegov multić?
Čekaj malo, šta nisi ti bio njegov multić?
To zvuči pogrešno
fail
lzgr, ne izgr
To zvuči pogrešno
Kad su njih dvojica u igri sve zvuči pogrešno.
Večer i tebi trudbeniče. Jesi li pod kontrolom ili si slobodan ko ptica?
u govnima...
fail
lzgr, ne izgr
Sinko, nije to fail.