To ni CSI nezna
.
Evo slikica mog CM-a.
Ohoho... Pa i nije loš! 
Koliko košta takvo igranje(novca i živaca za skupljanjem dijelova)?
To ni CSI nezna
.
Evo slikica mog CM-a.
Ohoho... Pa i nije loš! 
Zivaca vise nemam a pare su na rezervi
. Ma svaki drugi dan sredis jedan komp i eto lova stize.
gle,na svim kompovima gdje se koristi IE sam vidio slične probleme,tako i kod mene,s tim da ja imam IE7,skini si firefox..
citiraš sam sebe!?
Da sam tako dobar spamer vjerojatno bih to znao i obrisati.Valjda vidiš koliko samzaboravan a možda sam i zbunjola ko to zna...
skini s ovog linka US verziju i postavi ko glavni browser i uživaj..
http://www.mozilla.com/en-US/firefox/all.html
EDIT:možeš i na hrvatskom,ako hoćeš..
Kada bih imao malo više vremena i znanja i ja bih sklapao takve stvarčice.Još od malih nogu sam sve što sam mogao rastavio i sastavio,ponekad sa manjkom djelova jer sam uvijek htio nešto unaprijediti,a i volim oduvijek prčkati po struji i strujnim krugovima...
Kada bih imao malo više vremena i znanja i ja bih sklapao takve stvarčice.Još od malih nogu sam sve što sam mogao rastavio i sastavio,ponekad sa manjkom djelova jer sam uvijek htio nešto unaprijediti,a i volim oduvijek prčkati po struji i strujnim krugovima...
Mene redovito struja trese bar par puta godisnje. Cak sam jednom spalio kompletnu instalaciju u stanu. Ni dan danas neznam kako. Ja od malih nogu prckam po struji. U srednjoj nisam bog zna sta naucio al jedan tip kod kojeg sam bio na praksi me je puno toga naucio.
Večer i od mene! Ova me prehlada uništava. Jedva dišem i curi iz mene sa svih strana! 
Kako ste vi? Ima li što novog kod vas?
večer evo i mene uhvatilo
skini s ovog linka US verziju i postavi ko glavni browser i uživaj..
http://www.mozilla.com/en-US/firefox/all.html
Skinuo,postavio,ništa isto kao i prije,nema profila i aktivnih tema sa desne strane...
Večer i od mene! Ova me prehlada uništava. Jedva dišem i curi iz mene sa svih strana! 
Drži se kolega... Ljudi, ja vas polako napuštam. Osjećam se skroz loše pa idem na spavanje. Vidimo se sutra. Laka vam noć.
Uživajte! 
Drži se kolega... Ljudi, ja vas polako napuštam. Osjećam se skroz loše pa idem na spavanje. Vidimo se sutra. Laka vam noć.
Uživajte! 
Laku noć, brz oporavak želim! 
wiew-zoom-reset
ili klikni na kvadratić u desnom gornjem uglu ekrana,kraj crvenog x-a(maximize)
Možda će šljakati kad restartam komp.S tim ću se sutra pozabaviti ako stignem.Za večeras vas pozz javim se sutra prije terapije možda bude šljakaloovo... Evo sad sam vidio poruku probao i radi.Hvala.Idem još te naći u nekoj temi da ti zahvalim...
dobra večer!
joj što me ovaj miš ubija 
Jednu po jednu...
Možda će šljakati kad restartam komp.S tim ću se sutra pozabaviti ako stignem.Za večeras vas pozz javim se sutra prije terapije možda bude šljakaloovo... Evo sad sam vidio poruku probao i radi.Hvala.Idem još te naći u nekoj temi da ti zahvalim...
maximiziraj stranicu
EDIT:preduhitrio si me
..ln
maximiziraj stranicu
EDIT:preduhitrio si me
..ln
Dođoh,vidjeh,uradih i zahvalih....
C++ ili C# ili C

Dobro veče svima!Šta se radi?
Rođendan mi je 
Sretan rođendan.
Rođendan mi je 
Sretan rođendan.
Dobro veče!Evo sastavljam poruku pa da kopiram i zahvalim
Hvala! 
Šta radite??Jel ko probao NFS Shift??Valja li išta??Evo ja skidam pomalo 
Rođendan mi je 
ooo. pa sretan rođendan! nisam vidio jučer/danas, a ima još pola sata do ponoći 
E ljudi spojio sam jučer ps3 na net i danas roštao online. Ali ne mogu puno(škola i tako).
Šta ima novoga kod vas?
ja bih bolje C++
Ajte laku noć,sutra ću krepat u školi:
engleski
elektronički slopovi
elektronički sklopovi
digitlana elektronika
digitalna elektronika
etika

odoh i ja. laku noć!