- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ej Ivo,šta ima??Stavi na kraj potpisa:a možda i neće
Nece sigurno barem ove godine. Ako Montezemolo progura prijedlog da se 2010 vozi sa 3 bolida po momcadi onda mozda bude nesto mada cisto sumljam u to.
23:25 i da nema spamera...
Niste za ekipu
baci sisu da se igramo! da se igramo, da se igramo...
Vecer decki i cure !
Bok, da bome je dosta proslo
I već si pobjegao. Kukavico
Ma otišao sam pročitati jedno 20-ak stranica viceva
Ima jedan sa zečevima:
Išli tata i sin zec u lov, a mama zec je ostala kući kuhati ručak. Kada nakon nekog vremena vrate se otac zec i sin zec, jedan skroz pos*an, a drugi sav popi*an. Mama zec pita što je bilo, a mali zec odgovori: "Da si vidjela kako je medo obrisao *upak sa tatom i ti bi se up*šala od smjeha.
I već si pobjegao. Kukavico
Ma otišao sam pročitati jedno 20-ak stranica viceva
Ima jedan sa zečevima:
Išli tata i sin zec u lov, a mama zec je ostala kući kuhati ručak. Kada nakon nekog vremena vrate se otac zec i sin zec, jedan skroz pos*an, a drugi sav popi*an. Mama zec pita što je bilo, a mali zec odgovori: "Da si vidjela kako je medo obrisao *upak sa tatom i ti bi se up*šala od smjeha.
He he, ma gdje si to izvukao Olji
Malo bauljo po googleu pa naišao. Isto sam tako pogledao na YouTubeu [JuTjubu] 1 000 000 000 000 smješnih filmića
Olji, koliko poruka imaš?
A da ne možeš vidjet ha ha
ciao svim nespavalicama! ja nova nespavalica.
eeeee djeste...dobro vece.....kod mene je velikiiii partyyy u tijeku tako da je ludnica aj moram ici pivo tociti
Haha
Umirem, vecer svima koji su pristigli!
LOL pa imam manje od 6 mjeseci pa mogu vidjeti još uvjek točno
Ma di si to našao
Ali Oly brzo ce proc 2 mjeseca
Ma di si to našao
Google maps
A niše onda kreirati novi Account - Oly_E3 (2) i spamati sa njime 6 mjeseci i tada zbrojiti sve postove, pa onda kreirati Oly_E3 (3) pa i te postove zborojiti, pa kada Modovi shvate da se tu radi o Oly_E3 (Original, MARK I), možda me banaju
Ma di si to našao
Google maps
A niše onda kreirati novi Account - Oly_E3 (2) i spamati sa njime 6 mjeseci i tada zbrojiti sve postove, pa onda kreirati Oly_E3 (3) pa i te postove zborojiti, pa kada Modovi shvate da se tu radi o Oly_E3 (Original, MARK I), možda me banaju
Ha ha ha Ha ha ha ha
Ili me pošalju na psihijatrijsku terapiju sa anti spam programima za pacijente (na taj način da smiješ napisati samo jednu poruku po danu)
Ili me pošalju na psihijatrijsku terapiju sa anti spam programima za pacijente (na taj način da smiješ napisati samo jednu poruku po danu)
To je kod tebe nemoguća misija
Forumaši/forumašice ode ja,ima neki film na DVD-u,pozdrav
A jedino da mi pregori ruter, tada bi opet se vratio staroj ovisnosti sklapanja računala
a sad i ja sebi pogleda skinilo mi bar 500 poruka, wtf...
koja krađa, ovo stvarno nisan mis doživit, da me bol krade,
ej dobro vlada, ali ol...
Olji imaš MSN?
Tko ti skinuo 5000+-4500 (više minus) poruka. Pa onaj prikaz vrijedi samo za poruke unutar 6 mjeseci.
Olji imaš MSN?
Da Olyjeludispamerzapravoolympusfreakluđakteškibašluđakzrelza.psihića:P@live.com
Imam Account, ali nemam program, tj. neda mi ga se skidati i instalirati, a niti micati iz start up liste svaki put kad ga upalim
Tko ti skinuo 5000+-4500 (više minus) poruka. Pa onaj prikaz vrijedi samo za poruke unutar 6 mjeseci.
a tako reci...

To ne bum stalo u dodaj adresu

To ne bum stalo u dodaj adresu
Bum? A beng, bang, to ima isto za kupiti u prodavaonici čeličnih ovaca