- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Vec spavanac :/.Ok odo i ja . rambox ce strazarit do 6 pa ja uletavam
sad sam nadoknadia šta nisam ia cili dan.... prepun sam..
Opet smo na msn-u ako hoce ko nek naleti
Eto,samo da vas sve skupa pozz i poželim laku noć:)
Eto,samo da vas sve skupa pozz i poželim laku noć:)
Veliki pozz i laku noc!
Ode i ja u krevet, vec je 20 do 4h.
Laku noc!
laku noć cvima koji su otišli, ja gledam hangover...
odoh i ja leć, ako ne bar više neću bit za kompom
Dobra vecer kuleri sta ima kod vas?!
Dobra večer svima ..
ja se još trijeznim od turneje po bosni !
dobra vam večer ĐeZerI XD
Dobra večer svima koji se nisu i jesu preselili iz birca.Pa Markić danas sam je ugradio i sve su postavke valda na default.Ja sam nešto pokušavao ali mi stalno nešto govori da to nije dobro za grafulju.Evo ti jednog primjera iz preformansao clock setings(usput nemam pojma jel to možda za ono clockanje ili je to nekaj drugo)
evo ja se vratio iz night life-afrend castio kiflama pa ostao malo dulje neg obicno hahaha
Možda se ne uspijem javiti poslije,imam neke zamisli pa ću isprobat možda ispadnem pametan...
Dobra večer svima,nisam bio nekoliko dana,pa da navratim,so:what has??
Sinoć bio vani-Boban Rajović i bilo odlično,sljedeći put za veliku gospu
Dobro vece nespavalice. Šta se radi veceras?
Cupa se i sadi i gleda kako raste
meni kiša počela...b it će teško disat, a baš mis ić na kupanje...
jbga svaki put ti tako piše kad ideš clockat, da ti može narušit stabilnost...
to je normalno... samo nemoj sad s njom u nebesa i malo digni brzinu venta i opet ok...
Bilo je vrlo dobro,nego vruće u Rocka!!!izgubio glas nakon 15 minuta,bilo nas 10 za stolom i 15 oko njega
Evo rođaku prilazim Crysis zadnju misiju,veliki alien,bilo bi lako,ali igra na hard,sad ću malo na youtube.
Ja sam u zadnjih par dana izgubio preko 300k čipova. Gdje god sjednem igrat, karta me ne ide... Al ono u 10 djeljenja, dobijem možda jedan par..
Ja sam u zadnjih par dana izgubio preko 300k čipova. Gdje god sjednem igrat, karta me ne ide... Al ono u 10 djeljenja, dobijem možda jedan par..
Bok svima eto i mene, a cuj ako karte ne idu kaj se moze treba igrat samo crnog petra,magarca zahoda i tak to a da ne bus na gubitku!
Bok svima eto i mene, a cuj ako karte ne idu kaj se moze treba igrat samo crnog petra,magarca zahoda i tak to a da ne bus na gubitku!
Nije zanimljivo. Nema adrenalina kao kad čekaš river da ti okrene trećeg asa jer ti protivnik ima dva para. I onda bude as....uuuuuu... špica!!!
Pozdrav svima, kako je? Kod mene se evo sprema oluja.... Kiše još nema, valjda... .
Pozdrav svima, kako je? Kod mene se evo sprema oluja.... Kiše još nema, valjda... .
Dobro je da nema. Imam sutra posla na baušteli. Jedva čekam.. :D hehehe
idem ja na kupanje, kiša je bila izuzetno dugoga vijeka čak 3min...
Eto kiše Bar malo zahlađenja.
dobar večer! šta se radi?