e ljudi crko sam gledajte ovo
zaustavite na 1:11
https://www.youtube.com/watch?v=YersIyzsOpc&fmt=18
HAHA!!! aj ma ne!!!
e ljudi crko sam gledajte ovo
zaustavite na 1:11
https://www.youtube.com/watch?v=YersIyzsOpc&fmt=18
HAHA!!! aj ma ne!!!
Ode ja spat laku noc svima!
i ja isto.... laku noc svima!
jel ima još koga?
jel ima još koga?
Ima ima
Taman pogledao 2 epizode Voyagera i sad mi se pocelo spavati, tak da vas pozdravljavljam, laku noc!
odoh i ja lagano u krevet.. već je kasno..
Evo da i ja jednom otvorim slavnu temu....Bok svima!
Vecer, uff jutros sam ostao predzadnji! 
Jel i danas Voyager,da ostaneš zadnji danas?
Jel i danas Voyager,da ostaneš zadnji danas?
Na hardu je tak da nemam frke sa onim mutavim HRT-om kreteni su stalno mjenjali termin,
pa sad samo rade torrenti
Oj 
Pozdrav. Kako ste?
Neću dugo bit idem spavat. 
Evo i mene. Opet na dozi Star Treka - ovaj put je enterprise. Pun mi je k.... AutoCada i crtanja za faks
pozz ivane di ti zec?, pozz paolo pozz borg pozz veliki sta ima mene vise ni ne pozdravljate 

pozz ivane di ti zec?, pozz paolo pozz borg pozz veliki sta ima mene vise ni ne pozdravljate 

Zeca pojeo Oly
.
Idem ja, laku noć. Sutra sam prvi u bircu.
Možda vas počastim 
Evo i mene. Opet na dozi Star Treka - ovaj put je enterprise. Pun mi je k.... AutoCada i crtanja za faks
Bok svima i od mene i kaj onda jel ti valja Enterprise ili ne ak ti ne valja pazi kaj bus rekel da ne nadrljas!

Dobro večer evo i mene,, sta se radi?????
Bok svima i od mene i kaj onda jel ti valja Enterprise ili ne ak ti ne valja pazi kaj bus rekel da ne nadrljas!

Zasada je ok. Naravno namjerljiv s TOS-om, ali star trek je uvijek u prvim sezonama bio loš. Zasada je ok počeo, sigurno je bolji od Voyager i kazon oogla i kazon nistrim

Bok!
EDIT: meni je Enterprise jako dobra serija, kao i svi Star Trekovi naravno ! 
Pozdrav svima
vidi koliko fanova Star Treka ima ovdje...nekad sam i ja bio lud za njima...sad sam već ostario
Vecer, slavljeniče!
Sad da neguglam, od Zvjezdanih Staza šta ima od filmova?ali samo da se odnosi na ove "novije" likove(bez Kirka,Spocka i ekipe)

Bok!
EDIT: meni je Enterprise jako dobra serija, kao i svi Star Trekovi naravno ! 
Ma ja sam se opskrbio SF serijama za dugi period - nakon ENT ide remasterirani TOS. A onda Battlestar Galactica (1978), pa nova Battlestar Galactica (čuo odavno da je odlična, ali nemam živce čekati svaki tjedan jednu epku pa sam čekao da završi), onda Andromeda (još jedna serija po ideji Gene Rodenbery-a) pa X-files, pa Quantum leap, a na kraju movie marathon od negdje 20-tak najboljih SF filmova svih vremena. Onda prelazim na negdje 100-tinjak starih špageti westerna. A 200GB animea neka čeka bolje dane, ko ih jebe
Imam isplanirane serije do slijedeće godine, nema zime i dosade kod mene
Zato što se sa time počinje
Pa kak onda fićo nema ni 1 a tu je 2 mjeseca?
Oly_E3 kaže...
Zato što je skupio previše kartona i smanjio mu se broj zvjezdica
Sad da neguglam, od Zvjezdanih Staza šta ima od filmova?ali samo da se odnosi na ove "novije" likove(bez Kirka,Spocka i ekipe)
Naravno da ima - sve TNG ekipa
Star Trek Generations (prvi dio filma spock i ekipa, slijedeći TNG)
Star Trek First Contact
Star Trek Insurrection
Star Trek Nemesis

Pozdrav Jebasu!
Dajte ljudi pa šta vas nema,star trek i ostale svemirske serije su poslije ponoći!
Primijetio sam su nespavalice zadnjih par noći puste,da nema baš nabijanja postova
Pozdrav Jebasu!
Dajte ljudi pa šta vas nema,star trek i ostale svemirske serije su poslije ponoći!
Primijetio sam su nespavalice zadnjih par noći puste,da nema baš nabijanja postova
Pa otkako su ova nevremena(promjena klime) ljudima se ide ranije spavati pa nebudu na nespavalici
.