daj krle xf il tako nesto pa mi to ti napravi.........ili ti borg please :D :D :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
daj krle xf il tako nesto pa mi to ti napravi.........ili ti borg please :D :D :D
Ali sa OC-om nećeš dobit ništa u performansama
Pa da mi poslije psujes majku kaj sam ti skuril proc
Bolje ti to sam probaj skuzit, hvala bogu imas tu puno
vodica na forumu pa ti nece biti problem. Nema tu puno
razmišljanja sam dizi fsb i stavi maximalni mnozitelj i
vozi
To je starija arhitektura procesora koja nije baš overclockabilna. Drži se BIOS-a jer je sigurnije.
Sorry krivo sam pročitao, mislio sam da je riječ o sempronu
Celerona sam ja clockal sa 2.66GHz na 3.83GHz baz ikakvog zezanja oko voltaže. Samo diži FSB
daj pomozite mi drugovi =)
eto bilo tko ajde ti borg dizi mi te mnozitelje sta vec hahhaa
krle ako mislis da ce biti ok ajde daj mi xf ili msn daj plzzzzz... oce li bit malo brzi ako se to napravi =)
dok ne uzmem
q9550
4gb rama
gtx 275 896mb ili hd 4890 1gb
corsair 620w
EDIT:Oly_E3 daj mi xf ili msn to ces mi ti napraviti malo ga overclockati :D
Pozz Guys!
Nije svaki procesor isti. Ja recimo sa E6600 ne mogu preko 3.6GHz, osim da stravim voltažu na 1.62V i dobijem 4GHz i jedan procesor više u smeću. Neki imaju E6600 preko 4GHz sa voltažama ne većim od 1.55V. 5600+ je sličan E6600 (malo je sporiji na default) po arhitekturi pa probaj.
Baš bi volio Celerona D 330 (onoga što sam imao na 3.83GHz) probati na ovoj ploči (P5Q-E). Mislim da bi potegnuo preko 4GHz
daj pomozite mi drugovi =)
eto bilo tko ajde ti borg dizi mi te mnozitelje sta vec hahhaa
krle ako mislis da ce biti ok ajde daj mi xf ili msn daj plzzzzz... oce li bit malo brzi ako se to napravi =)
dok ne uzmem
q9550
4gb rama
gtx 275 896mb ili hd 4890 1gb
corsair 620w
Pa restartaj sad komp i prije dizanja windowsa stiskaj delete tipku i postupno diži množitelje i FSB
Mos spustit voltazu ali moras provjerit stabilnost onda!
E ljudi,jel ovo istina da athlon 5600+ može ić ma 3.7 ghz,imam ga i ja,pa zato pitam?
Može - ali ne svaki.
Uglavnom je. Ali pazi da previše ne spustiš. Onda bi ti se mogao rušiti ili biti nestabilan jer mu daješ premalo voltaže.
Pa restartaj sad komp i prije dizanja windowsa stiskaj delete tipku i postupno diži množitelje i FSB
gdje se nalazi mnozitelj a gdje FSB i sto je FSB :D hehe
dignit cu ja to do max pa ako se pokvari lagano ce u smece :D
zezam se..... aj pojasni mi to i dizat cu malo po malo i kako cu viditi razliku itd....koji program mi treba .... :D
A zašto bi radio to. Nije potrebno spuštati ispod one koju je AMD dao, jedino ako si mazohist i želiš underclockati procesor, pa izgubiti moć ovog svog procesora. To smanjivanje voltaže je jedino dobro za prijenosnike koji se griju, ali ipak ostajem pri svome da to nije potrebno
A zašto bi radio to. Nije potrebno spuštati ispod one koju je AMD dao, jedino ako si mazohist i želiš underclockati procesor, pa izgubiti moć ovog svog procesora. To smanjivanje voltaže je jedino dobro za prijenosnike koji se griju, ali ipak ostajem pri svome da to nije potrebno
Samo ako mu se pregrijava!
zezam se..... aj pojasni mi to i dizat cu malo po malo i kako cu viditi razliku itd....koji program mi treba .... :D
Pročitaj ti prvo tutoriale u overclock podforumu jer vidim da si to negdje načuo, a nemaš pojma što je to overclock i što to zapravo radi, zato pravac > tutorijali i nauči neke stvari
Ne treba ti program nego uđi u bios i nađi tamo negdje cpu settings
Nije svaki procesor isti. Ja recimo sa E6600 ne mogu preko 3.6GHz, osim da stravim voltažu na 1.62V i dobijem 4GHz i jedan procesor više u smeću. Neki imaju E6600 preko 4GHz sa voltažama ne većim od 1.55V. 5600+ je sličan E6600 (malo je sporiji na default) po arhitekturi pa probaj.
Baš bi volio Celerona D 330 (onoga što sam imao na 3.83GHz) probati na ovoj ploči (P5Q-E). Mislim da bi potegnuo preko 4GHz
Kakvo sad opet klokanje dajte malo pricajte o curama i tak to tj kako kloknut curu i ne zapalit se skupa s njom i izgorit!
Jel ti to klokaš sebi ili ovom razoru?
sebi
e buraz kupi si fino plavi oglasnik i vrti one zadnje stranice pa klokni butre malo
lol fakat, sad sam se i ja zbunio xD
Samo ako mu se pregrijava!
Nije potrebno! Imam Phenom 920 sa stockom i ima normalne temperature (idle 35C, a load 55C). A Krle ima onaj hladnjak koji odvali ploču pa nema potrebe za spuštanjem voltaže. Probao sam na svom E6600 spustiti voltažu, ali nije nimalo stabilno pa se i FSB mora spustiti pa sam imao procesor na 1200MHz (najmanji underclock koji sam postigao)
najbolje nista ne dirati i kao sto je rambox rekao......ja sam jednu overclocko prosirio malo :D
sad se spreman ici van......cut cemo se ljudi :D oko 3 sata :D
Poštovanje i dobro večer.. Kako je večeras?
Ajd hvala bogu da je kiša padala pa je malo hladnije... :) nije za živjet više koliko je vruće bilo..
Di je pala kisa? Ovdje kod mene (RI) nista.
Osijek. Baš je fino rashladilo.. :)
sebi
Šta ti nije več proc klokan na 3.4?
Kakvo sad opet klokanje dajte malo pricajte o curama i tak to tj kako kloknut curu i ne zapalit se skupa s njom i izgorit!
Uh ali ću naklokati cura ovo ljeto, hebem im FSB