Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 9.788.667
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
16 godina
neaktivan
RE: Za nespavalice

daj krle xf il tako nesto pa mi to ti napravi.........ili ti borg please :D :D :D

16 godina
neaktivan
Razer Mamba kaže...

daj krle xf il tako nesto pa mi to ti napravi.........ili ti borg please :D :D :D

Ali sa OC-om nećeš dobit ništa u performansama

17 godina
Razer Mamba kaže...

Pa da mi poslije psujes majku kaj sam ti skuril procSmijeh

Bolje ti to sam probaj skuzit, hvala bogu imas tu puno

vodica na forumu pa ti nece biti problem. Nema tu puno

razmišljanja sam dizi fsb i stavi maximalni mnozitelj i

voziCool

otpor je uzaludan!
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

To je starija arhitektura procesora koja nije baš overclockabilna. Drži se BIOS-a jer je sigurnije.

Sorry krivo sam pročitao, mislio sam da je riječ o sempronu

Celerona sam ja clockal sa 2.66GHz na 3.83GHz baz ikakvog zezanja oko voltaže. Samo diži FSB

fotoforum.forumotion.net
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.6.2009 22:57 (Oly_E3).
16 godina
neaktivan
samo nemoj dizati voltazu i sve ce biti ok.
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

E ljudi,jel ovo istina da athlon 5600+ može ić ma 3.7 ghz,imam ga i ja,pa zato pitam?

16 godina
neaktivan
e kako da povecam multiplier?
16 godina
neaktivan

daj pomozite mi drugovi =)

eto bilo tko ajde ti borg dizi mi te mnozitelje sta vec hahhaa Smijeh

krle ako mislis da ce biti ok ajde daj mi xf ili msn daj plzzzzz... oce li bit malo brzi ako se to napravi =)

dok ne uzmem

q9550

4gb rama

gtx 275 896mb ili hd 4890 1gb

corsair 620w

EDIT:Oly_E3 daj mi xf ili msn to ces mi ti napraviti malo ga overclockati :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.6.2009 23:02 (Razer Mamba).
16 godina
neaktivan
17 godina
Za nespavalice

Pozz Guys!

I don't care...
16 godina
neaktivan

Nije svaki procesor isti. Ja recimo sa E6600 ne mogu preko 3.6GHz, osim da stravim voltažu na 1.62V i dobijem 4GHz i jedan procesor više u smeću. Neki imaju E6600 preko 4GHz sa voltažama ne većim od 1.55V. 5600+ je sličan E6600 (malo je sporiji na default) po arhitekturi pa probaj.

Baš bi volio Celerona D 330 (onoga što sam imao na 3.83GHz) probati na ovoj ploči (P5Q-E). Mislim da bi potegnuo preko 4GHz

fotoforum.forumotion.net
16 godina
neaktivan
Razer Mamba kaže...

daj pomozite mi drugovi =)

eto bilo tko ajde ti borg dizi mi te mnozitelje sta vec hahhaa Smijeh

krle ako mislis da ce biti ok ajde daj mi xf ili msn daj plzzzzz... oce li bit malo brzi ako se to napravi =)

dok ne uzmem

q9550

4gb rama

gtx 275 896mb ili hd 4890 1gb

corsair 620w

Pa restartaj sad komp i prije dizanja windowsa stiskaj delete tipku i postupno diži množitelje i FSBSmijeh

17 godina

Mos spustit voltazu ali moras provjerit stabilnost onda!

otpor je uzaludan!
17 godina
neaktivan
big_guy kaže...

E ljudi,jel ovo istina da athlon 5600+ može ić ma 3.7 ghz,imam ga i ja,pa zato pitam?

Može - ali ne svaki.

Uglavnom je. Ali pazi da previše ne spustiš. Onda bi ti se mogao rušiti ili biti nestabilan jer mu daješ premalo voltaže.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina
neaktivan
big_guy kaže...

Pa restartaj sad komp i prije dizanja windowsa stiskaj delete tipku i postupno diži množitelje i FSBSmijeh

gdje se nalazi mnozitelj a gdje FSB i sto je FSB :D hehe

dignit cu ja to do max pa ako se pokvari lagano ce u smece :D

zezam se..... aj pojasni mi to i dizat cu malo po malo i kako cu viditi razliku itd....koji program mi treba .... :D

16 godina
neaktivan
BORG kaže...

A zašto bi radio to. Nije potrebno spuštati ispod one koju je AMD dao, jedino ako si mazohist i želiš underclockati procesor, pa izgubiti moć ovog svog procesora. To smanjivanje voltaže je jedino dobro za prijenosnike koji se griju, ali ipak ostajem pri svome da to nije potrebno

fotoforum.forumotion.net
17 godina
Oly_E3 kaže...
BORG kaže...

A zašto bi radio to. Nije potrebno spuštati ispod one koju je AMD dao, jedino ako si mazohist i želiš underclockati procesor, pa izgubiti moć ovog svog procesora. To smanjivanje voltaže je jedino dobro za prijenosnike koji se griju, ali ipak ostajem pri svome da to nije potrebno

Samo ako mu se pregrijava!

otpor je uzaludan!
16 godina
neaktivan
Razer Mamba kaže...
big_guy kaže...

zezam se..... aj pojasni mi to i dizat cu malo po malo i kako cu viditi razliku itd....koji program mi treba .... :D

Pročitaj ti prvo tutoriale u overclock podforumu jer vidim da si to negdje načuo, a nemaš pojma što je to overclock i što to zapravo radi, zato pravac > tutorijali i nauči neke stvari

fotoforum.forumotion.net
16 godina
neaktivan
Razer Mamba kaže...
big_guy kaže...

Ne treba ti program nego uđi u bios i nađi tamo negdje cpu settings

16 godina
neaktivan
ok. koliko da povecam taj mnozitelj? jel to ono cpu clock ratio? sada mi je na auto. koliko da stavim
17 godina
Oly_E3 kaže...

Nije svaki procesor isti. Ja recimo sa E6600 ne mogu preko 3.6GHz, osim da stravim voltažu na 1.62V i dobijem 4GHz i jedan procesor više u smeću. Neki imaju E6600 preko 4GHz sa voltažama ne većim od 1.55V. 5600+ je sličan E6600 (malo je sporiji na default) po arhitekturi pa probaj.

Baš bi volio Celerona D 330 (onoga što sam imao na 3.83GHz) probati na ovoj ploči (P5Q-E). Mislim da bi potegnuo preko 4GHz

Kakvo sad opet klokanje dajte malo pricajte o curama i tak to tj kako kloknut curu i ne zapalit se skupa s njom i izgorit!CoolBelji se

16 godina
neaktivan
krle kaže...
ok. koliko da povecam taj mnozitelj? jel to ono cpu clock ratio? sada mi je na auto. koliko da stavim

Jel ti to klokaš sebi ili ovom razoru?

16 godina
neaktivan
big_guy kaže...
krle kaže...

sebi

16 godina
protjeran

e buraz kupi si fino plavi oglasnik i vrti one zadnje stranice pa klokni butre malo

''Everyday above ground is a good day.''
16 godina
neaktivan

lol fakat, sad sam se i ja zbunio xD

RazerDinoMan and Gang 4ever 2gether
16 godina
neaktivan
BORG kaže...

Samo ako mu se pregrijava!

Nije potrebno! Imam Phenom 920 sa stockom i ima normalne temperature (idle 35C, a load 55C). A Krle ima onaj hladnjak koji odvali ploču pa nema potrebe za spuštanjem voltaže. Probao sam na svom E6600 spustiti voltažu, ali nije nimalo stabilno pa se i FSB mora spustiti pa sam imao procesor na 1200MHz (najmanji underclock koji sam postigao)

fotoforum.forumotion.net
16 godina
neaktivan

najbolje nista ne dirati i kao sto je rambox rekao......ja sam jednu overclocko prosirio malo :D

sad se spreman ici van......cut cemo se ljudi :D oko 3 sata :D

17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
coder_ kaže...

Poštovanje i dobro večer.. Kako je večeras?

Ajd hvala bogu da je kiša padala pa je malo hladnije... :) nije za živjet više koliko je vruće bilo..

Di je pala kisa? Ovdje kod mene (RI) nistaMršti se.

Osijek. Baš je fino rashladilo.. :)

______ : coder_ : _____ (potpis ovlaštene osobe)
16 godina
neaktivan
krle kaže...
big_guy kaže...
krle kaže...

sebi

Šta ti nije več proc klokan na 3.4?

16 godina
neaktivan
rambox kaže...
Oly_E3 kaže...

Kakvo sad opet klokanje dajte malo pricajte o curama i tak to tj kako kloknut curu i ne zapalit se skupa s njom i izgorit!CoolBelji se

Uh ali ću naklokati cura ovo ljeto, hebem im FSB

fotoforum.forumotion.net
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice