Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 10.153.616
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
17 godina
Za nespavalice

Evo sad ću ja pozdraviti sve....

Pozdrav svima, kako smo? Cool

www.cro-design.net
18 godina
RE: Za nespavalice
anshika05 kaže...
Seky kaže...

Igrati igre i igrice i onda opet malo igri, a kasnije instalirati neku novu da bi bila spremna za sutradan i tako dok god miš i tipkovnica rade...

Al opet ne zanemarivati stvarne obaveze i osobe...

To je umjeće ako to sve uguraš u jedan dan nekad je to i meni išlo a onda me komp izdao sad opet dolazi vrijeme slave...

P.S. pozdrav jurluk kaj se radi danas?

isse...hahaha
ovo je ko da sad ja bezveze počnem pričat o paradajzima!!! 
btw.pozz jurluk,oćeš još i crveni tepih?
 Pozdrav svima na Nespavalicama joj kak me je sad sram kad sam procital kaj na tom tvom Avataru  pise  anshika05 bas mi je neugodno do daske sad!Nevinašce
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Pozz svima.

Evo mene gledao film: The Core na Sat1.. A sad počeo galileo na sličnu tematiku.... ali mi se to neda više gledati.. dosta TV-a

hehehe :)

Što ima kod vas? ;)

Ako sam ti pomogao svojim postom, slobodno klikni na gumb HVALA! :)
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Bok Bell danas je nešto tiho...

17 godina
neaktivan
Seky kaže...

Bok Bell danas je nešto tiho...

Možda je neko zatišje pred dobar vikend!? lol ;)
Ako sam ti pomogao svojim postom, slobodno klikni na gumb HVALA! :)
17 godina
neaktivan
rambox kaže...
anshika05 kaže...
Seky kaže...

Igrati igre i igrice i onda opet malo igri, a kasnije instalirati neku novu da bi bila spremna za sutradan i tako dok god miš i tipkovnica rade...

Al opet ne zanemarivati stvarne obaveze i osobe...

To je umjeće ako to sve uguraš u jedan dan nekad je to i meni išlo a onda me komp izdao sad opet dolazi vrijeme slave...

P.S. pozdrav jurluk kaj se radi danas?

isse...hahaha
ovo je ko da sad ja bezveze počnem pričat o paradajzima!!! 
btw.pozz jurluk,oćeš još i crveni tepih?
 Pozdrav svima na Nespavalicama joj kak me je sad sram kad sam procital kaj na tom tvom Avataru  pise  anshika05 bas mi je neugodno do daske sad!Nevinašce
 reklama mi je bila presmiješna i brzo mi je dosadila....već nakon 2-3 gledanja...mislim da ću promjenit potpis...
Ante,Ante...nicht Darinka xD
18 godina
Za nespavalice

Pozdrav Bellatrix, pozdrav svima.

Gledal sam vaterpolo i bit će naše "finale" ali za 3. mjestoPlač

U Gridu sam skupil skoro 5000 online trka, od toga 1500 pobjeda

"You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one." -Mihail Talj
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Ti si mi uzor kod frenda sam igro GRID i nije mi baš ležo nekak dok Burnout mi je kao da sam ga ja radio..

18 godina
neaktivan
Za nespavalice

U ovoj se temi nikako snac kako Bog zapovijeda koliko gluposti ljudi ovdje pisu. 600 strana gluposti. hahah. salim se naravno... evo ja bas cekam ponoc da mi maknu ovaj zuti karton, oci mi vise bode.Cool

17 godina
neaktivan
Pudge kaže...

U ovoj se temi nikako snac kako Bog zapovijeda koliko gluposti ljudi ovdje pisu. 600 strana gluposti. hahah. salim se naravno... evo ja bas cekam ponoc da mi maknu ovaj zuti karton, oci mi vise bode.Cool

Oces da mu promjenim boju?Belji se
World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
18 godina
neaktivan
Za nespavalice

pozz ljudi kj se radi

18 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
  Odakle moderatora na spamerskim temama??  Namigiva     Ja mislioNevinašce 
edit: mislis na boju ferrarija??   ;)
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.5.2009 23:50 (Pudge).
18 godina
Pudge kaže...
F1-IVO kaže...
  Odakle moderatora na spamerskim temama??
 ivo je tu od pocetka s nama.. doh
People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
17 godina
neaktivan
dantex kaže...

pozz ljudi kj se radi

kao i obično Cool
Bubamara na steroidima.
18 godina
neaktivan
Za nespavalice

Ma znam, salim se.

18 godina
Pudge kaže...

Na zalost ja nemam mislosti morat ces jos malo nosit zutu boju kaj se moze pa onda evo ti Zutanjak opet!Cool
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Jurluk se vratio na stari avatar.. Odmah pala reputacija, pola zvjezdice manje Smijeh

18 godina
neaktivan
Za nespavalice

Jadan ja sada, a mogo bi sada za avatar postavit taj zuti...

17 godina
neaktivan
Pudge kaže...
  Odakle moderatora na spamerskim temama??  Namigiva     Ja mislioNevinašce 
edit: mislis na boju ferrarija??   ;)
 Nemoze ta crvena.Skupa je a ja sirotinja.Mozes dobit jedino bijeli pofarban jupolom:)
World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
18 godina
neaktivan
Za nespavalice

@Ivo: znas li danasnje rezz treninga??

18 godina
neaktivan
Za nespavalice

šta sam naš čuo da se raspada F1 (formula 1)

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Petkom nema nista u Monacu.Jucer su bili nesluzbeni.

1 trening 1 trening
2 trening 2 trening
18 godina
neaktivan
Za nespavalice

Massa je dobar na oba treninga, cini se da se radilo...   Bio bi red vise neko postolje dobit.

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Dobro jutro!! Belji se

18 godina
neaktivan
dantex kaže...

šta sam naš čuo da se raspada F1 (formula 1)

imas temu na forumu "formula 1, ne igra, nego ona prava", pa ces vidjet o cemu se radi.Cool
17 godina
neaktivan
krle kaže...

Jurluk se vratio na stari avatar.. Odmah pala reputacija, pola zvjezdice manje Smijeh

nije. reputacija je ostala istao kao i prije promjene avatar. u početku sam imao 2 zvjezdice, ali sam dobio pola valjda zahvaljajući temi  [HOW TO] Izrada instrumentalne glazbe gdje sam dobio 5 hvala. pa ako netko nije dao hvala, sad je pravo vrijeme Namigiva Osmijeh
Bubamara na steroidima.
18 godina
neaktivan
Za nespavalice

inace, koji je rekord "hvala" na forumu?

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

E molio bih ako ima netko Logitechove proizvode (mis i tipkovnica) da mi kaze da li se mora instalirati oni Setpoint driveri za ispravan rad istih?Mis je RX1500 a tipkovnica Media keyboard 600.Vidim da taj Setpoint ima oko 50mb!Pa sta ima da toliko zauzimaju?

17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

E molio bih ako ima netko Logitechove proizvode (mis i tipkovnica) da mi kaze da li se mora instalirati oni Setpoint driveri za ispravan rad istih?Mis je RX1500 a tipkovnica Media keyboard 600.Vidim da taj Setpoint ima oko 50mb!Pa sta ima da toliko zauzimaju?

Nemora, samo plug&play Namigiva, ali setpont ima svojih prednosti...
18 godina
F1-IVO kaže...

rade i bez drivera, samo ti one dodatne tipke ne sljakaju, na misu za povecavanje/smanjivanje dpi-a radi i bez drivera. Instaliraj si ipak, malo je 50mb ipak :)
People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice