Evo sad ću ja pozdraviti sve....
Pozdrav svima, kako smo? 
Evo sad ću ja pozdraviti sve....
Pozdrav svima, kako smo? 
Igrati igre i igrice i onda opet malo igri, a kasnije instalirati neku novu da bi bila spremna za sutradan i tako dok god miš i tipkovnica rade...
Al opet ne zanemarivati stvarne obaveze i osobe...
To je umjeće ako to sve uguraš u jedan dan nekad je to i meni išlo a onda me komp izdao sad opet dolazi vrijeme slave...
P.S. pozdrav jurluk kaj se radi danas?

Pozz svima.
Evo mene gledao film: The Core na Sat1.. A sad počeo galileo na sličnu tematiku.... ali mi se to neda više gledati.. dosta TV-a
hehehe :)
Što ima kod vas? ;)
Bok Bell danas je nešto tiho...
Bok Bell danas je nešto tiho...
Igrati igre i igrice i onda opet malo igri, a kasnije instalirati neku novu da bi bila spremna za sutradan i tako dok god miš i tipkovnica rade...
Al opet ne zanemarivati stvarne obaveze i osobe...
To je umjeće ako to sve uguraš u jedan dan nekad je to i meni išlo a onda me komp izdao sad opet dolazi vrijeme slave...
P.S. pozdrav jurluk kaj se radi danas?

Pozdrav Bellatrix, pozdrav svima.
Gledal sam vaterpolo i bit će naše "finale" ali za 3. mjesto
U Gridu sam skupil skoro 5000 online trka, od toga 1500 pobjeda
Ti si mi uzor kod frenda sam igro GRID i nije mi baš ležo nekak dok Burnout mi je kao da sam ga ja radio..
U ovoj se temi nikako snac kako Bog zapovijeda koliko gluposti ljudi ovdje pisu. 600 strana gluposti. hahah. salim se naravno... evo ja bas cekam ponoc da mi maknu ovaj zuti karton, oci mi vise bode.
U ovoj se temi nikako snac kako Bog zapovijeda koliko gluposti ljudi ovdje pisu. 600 strana gluposti. hahah. salim se naravno... evo ja bas cekam ponoc da mi maknu ovaj zuti karton, oci mi vise bode.

pozz ljudi kj se radi

Ja mislio

pozz ljudi kj se radi

Ma znam, salim se.

Jurluk se vratio na stari avatar.. Odmah pala reputacija, pola zvjezdice manje 
Jadan ja sada, a mogo bi sada za avatar postavit taj zuti...
Ja mislio
@Ivo: znas li danasnje rezz treninga??
šta sam naš čuo da se raspada F1 (formula 1)
Massa je dobar na oba treninga, cini se da se radilo... Bio bi red vise neko postolje dobit.
Dobro jutro!! 
šta sam naš čuo da se raspada F1 (formula 1)

Jurluk se vratio na stari avatar.. Odmah pala reputacija, pola zvjezdice manje 

inace, koji je rekord "hvala" na forumu?
E molio bih ako ima netko Logitechove proizvode (mis i tipkovnica) da mi kaze da li se mora instalirati oni Setpoint driveri za ispravan rad istih?Mis je RX1500 a tipkovnica Media keyboard 600.Vidim da taj Setpoint ima oko 50mb!Pa sta ima da toliko zauzimaju?
E molio bih ako ima netko Logitechove proizvode (mis i tipkovnica) da mi kaze da li se mora instalirati oni Setpoint driveri za ispravan rad istih?Mis je RX1500 a tipkovnica Media keyboard 600.Vidim da taj Setpoint ima oko 50mb!Pa sta ima da toliko zauzimaju?
, ali setpont ima svojih prednosti...E molio bih ako ima netko Logitechove proizvode (mis i tipkovnica) da mi kaze da li se mora instalirati oni Setpoint driveri za ispravan rad istih?Mis je RX1500 a tipkovnica Media keyboard 600.Vidim da taj Setpoint ima oko 50mb!Pa sta ima da toliko zauzimaju?