Pocetkom mjesec ako se dobro sjecam.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozdrav svima evo i mene nakon dugog vremena... hehe Dns Krizmu imo pa se najeo janjetine i prasetine ko zovotinja hehe
Kaj se ovdje radi???

ei ljudi jel neko zna stranicu gdje se mogu downloadati pjesme od eurosonga? nek mi posalje privatnu poruku...tnx...
Pozdrav svima evo i mene nakon dugog vremena... hehe Dns Krizmu imo pa se najeo janjetine i prasetine ko zovotinja hehe
Kaj se ovdje radi???

Kaj se ovdje radi???

ei ljudi jel neko zna stranicu gdje se mogu downloadati pjesme od eurosonga? nek mi posalje privatnu poruku...tnx...

evo rješia se izbora, valjda će bit još jedan krug, meni dobro još jedna dnevnica... hehehe

Ne taj jedan drugi spot i stvarno je pogođen, a ni 50-i nijeloš sa malo viski malo coca cola
Ima li neki program za gašenje računala u određeno vrijeme?
Laku noc, svima koji idu spat
Samo da vam poželim svima laku noć
I ja sam na putu za snove, pa laku noć svima, čujemo se danas navečer.
Laku noc, CUNO i FCTH 
pa nestali svi, uh ovaj t-com, mamicu im veza stalno puca pa mis
stvarno ono a račun uvik lipo naplate
Samo da vam poželim svima laku noć

Pozdrav svima i laku noc, ja ode dobru zabavu vam zelim
Ode i ja na hrkanje laku noc svima!
Također odoh i ja na hrkanje.
Laku noć.
vece ljudi...;)
Dobra vecer!
Večer ekipo
vecer