lol sta vi igrate
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
vece ljudi ......
kaj se radi?'??
Joj kako su dobre igrice u Win 7. Ja ga samo zbog tog instaliram.. hahaha...LMAO
Igra li itko ovo ponekad? hehe

Meni je za 1 tjedan firma
Novi komp se blizi
www.youtube.com/experiencewii
Pogledajte do kraja.
vece ljudi ......
kaj se radi?'??
hehe.....ja bum ostavio malo novaca po strani.....
hehe.....ja bum ostavio malo novaca po strani.....
ojla spameri
Jel se može kako u Vista transformation pack-u narihtati ona zelena boja s lijeve strane kad uđeš u my computer?
ojla spameri

fcth jesi tu
ojla spameri

ojla spameri

Joj kako su dobre igrice u Win 7. Ja ga samo zbog tog instaliram.. hahaha...LMAO

Idemo održati spam natjecanje... :) Nagrada je tjedan dana dozvoljeno spamanje po svim temama
Idemo održati spam natjecanje... :) Nagrada je tjedan dana dozvoljeno spamanje po svim temama
Jel se može kako u Vista transformation pack-u narihtati ona zelena boja s lijeve strane kad uđeš u my computer?

evo jednog pitanja...sta mislite da se nespavalice obrisu koliko bi vam otislo postova..........
fcth jesi tu

evo jednog pitanja...sta mislite da se nespavalice obrisu koliko bi vam otislo postova..........

tnx
tnx

ja misim da bi jedno meni oko 150 ...neznam stvarno.....