Ok idem ja. laka vam noć.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja imam ovu zvijer u svom PC-u
Kako ide CroCraft server?
BTW jel imaš slučajno Indev sa svojim launcherom?
Jel valja ta zvijer za sljedećih cca. 5 godina?
Server ide dobro, još trojica se trebaju prijavit da bude puna whitelista. Samo se trebaju više potrudit a oni ni da bi
Indev nema, ali ima jedna tema na minecraft forumu, lik je napravio donwgrad program s listom verzija. Zove se Minecraft nostalgia.
frend će naručit izvana...neznam dal ima kod nas
Hebi ga još mi reci da će naručiti s e-baya.
Pa tamo se ne mogu s fantomkom zaletiti, onda ja odustajem.
ebay nema trust stvari, već sam gledo sebi drugi miš ali nema
Hebi ga još mi reci da će naručiti s e-baya.
Pa tamo se ne mogu s fantomkom zaletiti, onda ja odustajem.
me neće, baš iz neke trgovine...poslat će mu kod frenda u sloveniju pa neće bit problema s carinom i tim sranjima
btw. jednu sam našao kod nas
http://www.svijet-medija.hr/p/THINITY-be~i%0Dna-16816/31046/
ja ju kupujem u pola cijene
ebay nema trust stvari, već sam gledo sebi drugi miš ali nema
Tako im i treba.
Što kažeš na brze noge i 15 minuta straha?
Što kažeš na brze noge i 15 minuta straha?
samo 15? :D
samo 15? :D
Pa da u kombinaciji s brzim nogama ti ne treba više.
nemoj preporučivat daemon tools :/
pogotovo ne početnicima
nisam jednom do sad radio reinstall sustava zbog tog programa i njegovih "drivera"
Večer
Večer.
Može preporuka nekih in-ear slušalica?
Bilo bi dobro da imaju mic još ako imaju mogučnost kontrole glasnoće :)
Za ove sam pročitao da su dobre:
http://www.ebay.com/itm/Radius-Atomic-Bass-2-Mic-iPhone-Earphone-Ear-Headphone-Headset-New-MAT-4-11K-/160673172818?pt=Other_MP3_Player_Accessories&hash=item2568de0d52#ht_2485wt_1163
Ili ovak nešto:
http://www.ebay.com/itm/SONY-MDR-EX300-Earphone-EX300SL-Headphones-mp3-mp4-4-color-/230699001545?pt=AU_Electronics_Portable_Audio_Accessories&hash=item35b6bb66c9#ht_1938wt_1396
Ne bih išao preko 40$
nemoj preporučivat daemon tools :/
pogotovo ne početnicima
nisam jednom do sad radio reinstall sustava zbog tog programa i njegovih "drivera"
Ako ga je moja nećakinja instalirala bez beda (mlađa od našeg lzgr-a), onda stvarno trebaš biti lumen da ga zezneš.
Ja imam ovu zvijer u svom PC-u
Kako ide CroCraft server?
BTW jel imaš slučajno Indev sa svojim launcherom?
Jel valja ta zvijer za sljedećih cca. 5 godina?
Server ide dobro, još trojica se trebaju prijavit da bude puna whitelista. Samo se trebaju više potrudit a oni ni da bi
Indev nema, ali ima jedna tema na minecraft forumu, lik je napravio donwgrad program s listom verzija. Zove se Minecraft nostalgia.
Pa ono sad 5 baš... Ništa u IT svijetu ne traje 5 godina. Osim mene
Ja nisam upao jel? :'-(
Znam za taj program, ja sam sa jednim drugim pokrenuo infdev :)
Jesi igrao infdev? Zanimljivo je vidjeti kako je to nekad bilo :)
Ako ga je moja nećakinja instalirala bez beda (mlađa od našeg lzgr-a), onda stvarno trebaš biti lumen da ga zezneš.
ma ne kažem da ga je problem instalirat, nego da je (za mene) smeće od softvera...
možda je nešto bolje od kako je došao win 7, al znam dok je XP bio aktualan da sam kod hrpe ljudi imao problema s njim jer je rušio sustav
EDIT: ja ga jednom stavio i pokajao se...win xp crash
Dobro, uz nadogradnju ali ono za čega ja koristim meni će trajat barem 3-4 godine i više uz nadogradnju.
Nažalost ne, ja sam pitao kolegu koji je samnom ocjenjivao i reko je da nije nešta i da nemaš dovoljno iskustva. Ali bit će iduće godine, za nekih 2-3 mjeseca opet neka natjecanja će bit pa će najbolji upast. Potrudi se dotad ;)
Invdev me nije previše zanimao. Najbolji od svih update-ova je bio Halloween update, kad je Nether ubačen....pre epic je bilo sa bundevama :D
ma ne kažem da ga je problem instalirat, nego da je (za mene) smeće od softvera...
možda je nešto bolje od kako je došao win 7, al znam dok je XP bio aktualan da sam kod hrpe ljudi imao problema s njim jer je rušio sustav
Vjerojatno ima problema ali ja do sada nisam naletio na problematičnu kombinaciju (Daemon+softver+hardver), ali znaš onu staru nikad ne reci nikad. Ono što sam čovjeku htio natuknuti da mu nije nužno potrebna pržilica da bi ih mogao instalirati i igrati. Žali bože truda jer ne vjerujem da me je shvatio.
pro-n00b!
:D
Dobro, uz nadogradnju ali ono za čega ja koristim meni će trajat barem 3-4 godine i više uz nadogradnju.
Nažalost ne, ja sam pitao kolegu koji je samnom ocjenjivao i reko je da nije nešta i da nemaš dovoljno iskustva. Ali bit će iduće godine, za nekih 2-3 mjeseca opet neka natjecanja će bit pa će najbolji upast. Potrudi se dotad ;)
Invdev me nije previše zanimao. Najbolji od svih update-ova je bio Halloween update, kad je Nether ubačen....pre epic je bilo sa bundevama :D
Ma da, ja sam zapravo survival-man, nikad mi nije gradnja išla.
A htio bih igrati sa domaćom i dobrom ekipom, ne klincima koji shebu cijeli server jer im je netko griefao kuću.
Vjerojatno ima problema ali ja do sada nisam naletio na problematičnu kombinaciju (Daemon+softver+hardver), ali znaš onu staru nikad ne reci nikad. Ono što sam čovjeku htio natuknuti da mu nije nužno potrebna pržilica da bi ih mogao instalirati i igrati. Žali bože truda jer ne vjerujem da me je shvatio.
razumijem te, samo iznosim svoja iskustva :)
pro-n00b!
idi svrši iz usta xD
Da budem iskren i meni je Daemon Tools već dop**dio, zato sad koristim Power ISO. Ali u zadnjih 5-6 mjeseci nisam skoro ništa što se tiče ISO ili pravih CD/DVD-ova stavljao u komp. Sve što trebam mogu naći na netu :D
pro-n00b!
idi svrši iz usta xD
Pro-n00b mi se javlja
Da budem iskren i meni je Daemon Tools već dop**dio, zato sad koristim Power ISO. Ali u zadnjih 5-6 mjeseci nisam skoro ništa što se tiče ISO ili pravih CD/DVD-ova stavljao u komp. Sve što trebam mogu naći na netu :D
Meni je Daemon najbolji :)
Za prženje imagea koristim ImgBurn
A za sve ostalo tu je Mastercard
Ako ga je moja nećakinja instalirala bez beda (mlađa od našeg lzgr-a)
Kolko joj je?
razumijem te, samo iznosim svoja iskustva :)
I ja svoja. Ionako sam stručnjak u odmaganju, neznam što me danas spopalo. Odustao sam od dalje diskusije u toj temi, za mene je bit naučiti nešto novo (kod postavljanja pitanja) što u toj temi neće biti slučaj.
LN narode, bjezim!
Kolko joj je?
Pazi što pričaš. Samo da te podsjetim razgovaraš s čovjekom koji je bio u dvije različite vojske. Obučili su me za korištenje raznih vrsta oružja (hladna, vatrena i vlastiti ekstremiteti) i minsko eksplozivnih sredstava (jako dobro sam savladao gradivo) i imao sam ove vaše BF-ove i COD-ove uživo.
Znam di živiš, di se krećeš.
želiš li dalje nastaviti s pitanjima?
Ako ga je moja nećakinja instalirala bez beda (mlađa od našeg lzgr-a)
Kolko joj je?
I ja svoja. Ionako sam stručnjak u odmaganju, neznam što me danas spopalo. Odustao sam od dalje diskusije u toj temi, za mene je bit naučiti nešto novo (kod postavljanja pitanja) što u toj temi neće biti slučaj.
nekima nema pomoći :)
Kolko joj je?
Pazi što pričaš. Samo da te podsjetim razgovaraš s čovjekom koji je bio u dvije različite vojske. Obučili su me za korištenje raznih vrsta oružja (hladna, vatrena i vlastiti ekstremiteti) i minsko eksplozivnih sredstava (jako dobro sam savladao gradivo) i imao sam ove vaše BF-ove i COD-ove uživo.
Znam di živiš, di se krećeš.
želiš li dalje nastaviti s pitanjima?
Ne bih, ovaaj, bas mi je iskocio neki notification na mobitelu... :)
@kreso
Vrati se na BOL Forum kreso. U punom sjaju. molim te :-)

@kreso
Vrati se na BOL Forum kreso. U punom sjaju. molim te :-)
valjda oću :P