zar ja? nebi ja to nikad
Pazi da te ne kazni na opaki način (24 sata postanja fotki mi pada na pamet).
zar ja? nebi ja to nikad
Nego jel trebaju nekom te stolice, šteta da tamo propadaju
ma nije on takav :)
ma nije on takav :)
Jesmo mi a on je potkupljiv.
Zaboravio sam napomenut da ima još đuboks. Al ivo to bi mogli poklonit studenticama za njihove partye
Ajde ekipa ima ko kaj zlata?
Jesmo mi a on je potkupljiv.
da mu nije prezime možda Sanader? :)
da mu nije prezime možda Sanader? :)
Tebi ništa nemože promaći.
bemti mater, ubijem muhu nakon šta me totalno iznervirala i ono sav sretan kad mi se druga sjedne na facu. pas mater i muhama tko ih izmisli.
Večer ekipa.
Večer ekipa.
Bok mir s tobom!
Sretan novi dan!
Sretan novi dan!
I LN svima....
Rad oslobađa, posebice u ponedjeljak....
Vidi mi desktop.
Skromno molim za link :)
Ludnica je!
- razmišljam si, brzinsko tuširanje bi trebalo biti sport, i to olimpijski. Ženska disciplina bi bila popularna pretpostavljam.
Još malo pa i ja odoh na spavanje, sutra je ubitačan tempo.
svi otišli?
svi otišli?
ma jok
svi otišli?
Ne.
baš tražim neki program, ali neznam zapravo ni što tražim xD
svi otišli?
ma jok
Bok svim nehrkalicama, tak je jok nisu svi zdimili kaj drugo fučkaj ga a jesam se veceras nasmijal i to dobro.
baš tražim neki program, ali neznam zapravo ni što tražim xD
a tuge li i nesriće
svi otišli?
ma jok
Bok svim nehrkalicama, tak je jok nisu svi zdimili kaj drugo fučkaj ga a jesam se veceras nasmijal i to dobro.
A još su se neki nasmijali:
"Super da na videu se vidi sve apsolutno rezolucija je 100-200, recimo i ne vidiš tj ne bi videl niti debelu Muhu na monitoru a kamoli kakav razultat joj si ga meni eto valjam se po tepihu od smjeha."
A još su se neki nasmijali:
"Super da na videu se vidi sve apsolutno rezolucija je 100-200, recimo i ne vidiš tj ne bi videl niti debelu Muhu na monitoru a kamoli kakav razultat joj si ga meni eto valjam se po tepihu od smjeha."
Sad je neko okačil tam u temi o Bagerima, drugi link di se sve vidi detaljno ali opet isti jarac ko dječiji vrtič testiraju Bager valjda i još na daljinu preko Teamwiver zamisli ti to svašta sam videl u životu ali ovo.
Ko bi se tog samo sjetil baš originalno jel, nema kaj idealni uvjeti za tak nekaj ko djeca u pješčaniku bez greške i normalno opet hrpa bezveznih sintetičkih Benčeva. Od kojih niko nema ništ u realnom svjetu na kompu, osim kaj lijepo izgledaju ostalo je sve sranje na kubik korisno ko potopljeni Mlinski kamen u Savi.
Ljudovi dobra vam većer
Ima li tko za TROL PARTY?