problem davanja teefona u nasljedstvo je dostiglo vrhunac...do sada sam uredno proslijedio mob starcima...lagani toot uz jednu kavu i shvate dobre stare vulgaris mobitele. posebno stara sa SE modelima...mislim kada bi im ustupio android..nei bila jedna kava,vec kava i apaurini. tesko da ce to skontat,a da se nesto ne usere.
Ja sam dva puta se opeko i nikad više. Staroj sam prije par godina dao voj Samsung D800(jer sam kupio D900) i nakon mjesec dana je uspjela strgati kontaktnu foliju. Mlađoj sestri sam za rođkac prošlu godinu Dao iPhone3GS(jer sam kupio četvorku) i za tri mjeseca je uspjela skršit staklo. Od mene više nitko ne dobiva mobitel, rađe ga prodam za sitne pare.
Kaj je to cudno da je puklo staklo, na iPhone kad je loše kvalitete zapravo tak skup uređaj treba imat pokrov od Polikarbonata onda ne bi puko sigurno. Fučkaš ti takav proizvod kad je namjerno ili ciljano, tak napravljeno sa slabom točkom ak su Polikarbonati dobri za stakla na naocalama ne kužim zakaj ga onda ne mečeju na takve uređaje ok jer malo skuplji materijal ali brate iPhone niej uređaj za svakog jel.

kao moj stari k550i