Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 9.986.388
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
16 godina
neaktivan
Re: Za nespavalice (22h - 06h)
torrente kaže...
robisierra92 kaže...

ooo pa ima nas još budnih, noćnih ptica {#}

pa dje si druze :)

kako cucek?  fotkate li se?

još ga nisam naučio fotkati, ali radim na tome - da i ja imam koji fotak {#} eno ga spava na dvorištu dolje ko krmak, za razliku od mene...

rambox kaže...
torrente kaže...

rambox,grom te pogodio, daj ne zahebavaj ljude na onoj temi. lool

Nije to zahebancja uopce ja gledam uširinu, a to kaj se neki ne snalaze i ne kuze na kaj mislim pa im teb avodič kaj tu ja mogu ništa i fučkaj ga.{#}{#}

rambo di tipkaš, daj da se malo smijem u ove sitne sate 

17 godina
robisierra92 kaže...
torrente kaže...

rambox,grom te pogodio, daj ne zahebavaj ljude na onoj temi. lool

ooo pa ima nas još budnih, noćnih ptica {#}

Ima nas da kak ne pa di si ti, fučkaj ga samo nemoj reč da si več pogledal sve epizode Breaking Bad 4 sezone koje su dostupne.{#}{#}

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
17 godina
neaktivan
luka94 kaže...

jel ima onaj input jack(sry ak pogrešno kažem pošto neam pjma kak se to zove) kao stara al legendarna K-serija iz kojeg se stalno isključuju slušalice i punjač?

Ne, ima 3,2mm audio jack, a puni se preko MicroUSB-a. Također ima HDMI(dobije se i kabel).

I'll be back
17 godina
robisierra92 kaže...

mob mi je posljednja stvar kad treba potrošiti lovu..

ti nisi omladina. {#}

presao si u fazu da dobijes prvu sijedu.

15 godina
neaktivan
microman kaže...
luka94 kaže...

jel ima onaj input jack(sry ak pogrešno kažem pošto neam pjma kak se to zove) kao stara al legendarna K-serija iz kojeg se stalno isključuju slušalice i punjač?

Ne, ima 3,2mm audio jack, a puni se preko MicroUSB-a. Također ima HDMI(dobije se i kabel).

e hvala ti puno {#}

Clausen von hassuen da Huge Boner donka le Giant Boner blitzkreig da penis of mammoth girth struass ven throbbing enormous von sack of pubes.
14 godina
Za nespavalice (22h - 06h)

microman,sta nemaju nokia n8 i c7 fixed focus?

Kako moze onda arcova kamera bit losija,jest da je 12 MP,ali...

griješiti je ljudski al je osjećaj božanski
16 godina
neaktivan
luka94 kaže...
robisierra92 kaže...
torrente kaže...

svak ko ne loce po kafanama i ne drogira se moze imat dizajer ili ovaj se arc...poruka omladini ;)

ako mu treba, meni osobno ne, ja još uvijek koristim SE K750i {#} mob mi je posljednja stvar kad treba potrošiti lovu..

mobiteli iz K-serije su neuništivi oni će trajat zauvjek

istina, padao je i ispdaoa no još uvijek radi. no, nije u potpunosti neuništiv. prije dva mjeseca sam se odvezao je jednim k750 na krovu od auta, da bih ga nakon 10ak minuta skupljao po obilaznici. srećom pa sam uspio naći komad plastike u kojemu je bila memorijska i sim {#}

sreća pa sam čuo kad je počeo "tumbati" po krovu od auta i da sam ga vidio u retrovizor kad je poletio {#}

drgi dan sam otvorio oglasnik i uzeo još jedan {#}

edit: uglavnom sad sam shvatio da pišem o k750 a nije taj nego je k800 {#}{#} toliko o meni i mobitelia lol lol 

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.9.2011 3:15 (robisierra92).
17 godina
luka94 kaže...

e hvala ti puno {#}

luka, sad imas okruglo 100 dana do bozica slozit pritisak na ukucane za novi smartfon.

15 godina
neaktivan
torrente kaže...
luka94 kaže...

e hvala ti puno {#}

luka, sad imas okruglo 100 dana do bozica slozit pritisak na ukucane za novi smartfon.

druže,o čem ti?

Clausen von hassuen da Huge Boner donka le Giant Boner blitzkreig da penis of mammoth girth struass ven throbbing enormous von sack of pubes.
17 godina

o poklonima {#}

16 godina
neaktivan
rambox kaže...

Ima nas da kak ne pa di si ti, fučkaj ga samo nemoj reč da si več pogledal sve epizode Breaking Bad 4 sezone koje su dostupne.{#}{#}

eto me malo i vamo kad se ima vremena. a da znaš da sam BB odgldao sve što se odgledati može {#} i jedva čekam još 

torrente kaže...

ti nisi omladina. {#}

presao si u fazu da dobijes prvu sijedu.

imao bih već sjede da imam kose {#}

pojavi se tu i tamo koja sijeda u bradi, pa onda zamažem s čokoladom da se ne vidi {#}

14 godina
luka94 kaže...
torrente kaže...
luka94 kaže...

e hvala ti puno {#}

druže,o čem ti?

99 dana 

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.9.2011 3:19 (KKristijan).
15 godina
neaktivan
torrente kaže...

o poklonima {#}

ahaa,nebrini ako treba ću prodat tomosa od svog brata da kupim^^

17 godina
luka94 kaže...
torrente kaže...
luka94 kaže...

e hvala ti puno {#}

druže,o čem ti?

Reko je malo prije da je išel van zapalit, e sad kaj je to zapalil tj podimil na balkonu ko zna jel ako je Zelena Travica u pitanju zna se.{#}{#}

17 godina
neaktivan
KKristijan kaže...

C7 ima fiksirani Fokus, no N8 ima Auto Fokus

We improved the quality of recorded videos, by cranking up the video recording speed to 30 FPS and adding the heavily requested continuous auto-focus.

LINK

I'll be back
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.9.2011 3:24 (microman).
14 godina
microman kaže...
KKristijan kaže...

C7 ima fiksirani Fokus, no N8 ima Auto Fokus

istina

isprike.

{#}

17 godina

problem davanja teefona u nasljedstvo je dostiglo vrhunac...do sada sam uredno proslijedio mob starcima...lagani toot uz jednu kavu i shvate dobre stare vulgaris mobitele.  posebno stara sa SE modelima...mislim kada bi im ustupio android..nei bila jedna kava,vec kava i apaurini.  tesko da ce to skontat,a da se nesto ne usere.

14 godina

ja cu svom starom uvalit xperiu x8 za 600 zelembaća, spojit sa svojih mrkotrpno zaradenih 1200 i kupit (najvjerovatnije) omniu 7 preko njuške :D

Ima upute pa nek si lijepo čita.

15 godina
neaktivan

mislim da ću ja uzet sebi SE x8,dosta će mi bit za slušanje muzike,poruke koji poziv i ponekad da dođem na BUG{#}

16 godina
neaktivan

kad počne priča o fotoapratma na mobitelima vrijeme mi je za kakicu, a kad čujem kako vani kukuriče pijetao vrijeme mi je za poći u krpe, stoga vas lijepo pozdravljam i idem obavtiti prethodno navedeno, tim redom dakako {#} 

LN 

15 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...

kad počne priča o fotoapratma na mobitelima vrijeme mi je za kakicu, a kad čujem kako vani kukuriče pijetao vrijeme mi je za poći u krpe, stoga vas lijepo pozdravljam i idem obavtiti prethodno navedeno, tim redom dakako {#} 

LN 

idi kakit pa pajkit{#}

17 godina
rambox kaže...

Reko je malo prije da je išel van zapalit, e sad kaj je to zapalil tj podimil na balkonu ko zna jel ako je Zelena Travica u pitanju zna se.{#}{#}

.

17 godina
neaktivan
torrente kaže...

problem davanja teefona u nasljedstvo je dostiglo vrhunac...do sada sam uredno proslijedio mob starcima...lagani toot uz jednu kavu i shvate dobre stare vulgaris mobitele.  posebno stara sa SE modelima...mislim kada bi im ustupio android..nei bila jedna kava,vec kava i apaurini.  tesko da ce to skontat,a da se nesto ne usere.

Ja sam dva puta se opeko i nikad više. Staroj sam prije par godina dao voj Samsung D800(jer sam kupio D900) i nakon mjesec dana je uspjela strgati kontaktnu foliju. Mlađoj sestri sam za rođkac prošlu godinu Dao iPhone3GS(jer sam kupio četvorku) i za tri mjeseca je uspjela skršit staklo. Od mene više nitko ne dobiva mobitel, rađe ga prodam za sitne pare.

I'll be back
17 godina
robisierra92 kaže...

LN 

Navrati malo češče ubuduče, jer vidim da imaš tamo u kutu dost Žutanjaka zbog zabušavanja fučkaj ga.{#}{#}

15 godina
neaktivan
microman kaže...
torrente kaže...

Ja sam dva puta se opeko i nikad više. Staroj sam prije par godina dao voj Samsung D800(jer sam kupio D900) i nakon mjesec dana je uspjela strgati kontaktnu foliju. Mlađoj sestri sam za rođkac prošlu godinu Dao iPhone3GS(jer sam kupio četvorku) i za tri mjeseca je uspjela skršit staklo. Od mene više nitko ne dobiva mobitel, rađe ga prodam za sitne pare.

ako budeš prodavo za sitne pare pošalji mi pm,pogotovo ako je neki SE,oni kod mene žive preko 6 godina{#}kao moj stari k550i {#}

17 godina
microman kaže...

kod mene nije bilo problema fizicke naravi,ali za ispritiskat sve moguce gluposti...ooo to da.  za primjer,pocnu mi dolazit od njih prazne sms poruke lol

14 godina

Odoh u krpe.Treba se u 9 dić :)

LN

17 godina
neaktivan
torrente kaže...
microman kaže...

kod mene nije bilo problema fizicke naravi,ali za ispritiskat sve moguce gluposti...ooo to da.  za primjer,pocnu mi dolazit od njih prazne sms poruke lol

Nije Žvaka za "seljaka". {#}

U mojoj užoj familiji jedino ja uspijem sacuvat mobitel više od godine dana, a da nema ni ogrebotine.

I'll be back
17 godina

baksa ceka odgovor. rambox molim te,napisi da smo svi coravi i uokvireni u kalup slijepca,te da je tebi sve jasno i ko je nama kriv sto smo u kjurcu lool

17 godina
neaktivan
luka94 kaže...

ako budeš prodavo za sitne pare pošalji mi pm,pogotovo ako je neki SE,oni kod mene žive preko 6 godina{#}kao moj stari k550i {#}

Imam doma Starog W890i, izgleda ko novi, bez ogrebotine , jedino mu je baterija mrtva{#}

I'll be back
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice