uff s tim kompovima stalno neka muka i panika :S
zbog cega ih ono volim... xD
onda s njim u links nazad...
samo nemam drugi :/
Možda ti je bolje rješenje kupnja venta od cca 30-tak kn i montaža na cooler. N ovaj način nećeš čekati na servis a vent možeš odnijeti na reklamaciju.
tocno tako! bez kompa sam izgubljeni u totalki..:D
Možda ti je bolje rješenje kupnja venta od cca 30-tak kn i montaža na cooler. N ovaj način nećeš čekati na servis a vent možeš odnijeti na reklamaciju.
al kako da vent stavim gore?
Samo ovaj makni dolje, i na isti nacin drugi stavi :D
Dobra vecer momci, kako je? 
Ide pomalo rivle se, pa di si ti dugo te nije bilo kaj si bil na proputovanju oko svijeta ili u Gulagu možda jel.

Bas mi je zao sto nespavalice nisu sto su nekada bile, adio.
/facepalm
Več svima .. . sad će dr.House
Da li spoj ventilatora i hladnjaka fiksan? Ako nije na koji način je fiksiran ventilator za hladnjak? Koliko vidim ovaj tvoj ima okrugli oblika što malo otežava stvar.
/facepalm
Valjda znas odsarajfiti ventilator i zasarajfiti drugi gore :D
Sto vi naspamate dok mene nema.
Da li spoj ventilatora i hladnjaka fiksan? Ako nije na koji način je fiksiran ventilator za hladnjak? Koliko vidim ovaj tvoj ima okrugli oblika što malo otežava stvar.
drže ga 4 šarafa, al zbog oblika nemože se tako postavit drugi...

Ima jedno rjesenje!!!! Probaj nabaviti stock Intel vent... ali samo vent. i nabaci, ja mislim da je 92 mm

Ima jedno rjesenje!!!! Probaj nabaviti stock Intel vent... ali samo vent. i nabaci, ja mislim da je 92 mm
zalijepis nekako vec..:D
onda ću prije nabavit amd cooler pa koristit
Ajde pokušaj nabaciti neku fotku (uz vent može i neka od onih tvojih
).
@XXX: Ovo mi se čini isto kao i tvoj problem.
Ajde pokušaj nabaciti neku fotku (uz vent može i neka od onih tvojih
).
neda mi se gasit komp rastavljat sad sve...
evo jedna slika u radu fotkana mobitelom (izgleda ko da stoji) xD ovdje na označenim mjestima dođu šarafi
@XXX: Ovo mi se čini isto kao i tvoj problem.
ne, to je možda problem u ležaju ili koju već izvedbu ima kakav se inače pojavljuje na ventovima koji duže rade...ili samo ne naliježa dobro da proc pa vibrira...
ovo je baš neki visokofrekventni zvuk koji se ne mjenja što god radio s ventom (dok je na tim određenim okretajima)...
ne, to je možda problem u ležaju ili koju već izvedbu ima kakav se inače pojavljuje na ventovima koji duže rade...ili samo ne naliježa dobro da proc pa vibrira...
ovo je baš neki visokofrekventni zvuk koji se ne mjenja što god radio s ventom (dok je na tim određenim okretajima)...
To je jedna od onih izvedbi kod koje možeš zamijeniti vent samo istovjetnim uz puno sreće i oguljenih prstiju prilikom skidanja i montaže. Ostaje ti samo posjet servisu i reklamacija.
To je jedna od onih izvedbi kod koje možeš zamijeniti vent samo istovjetnim uz puno sreće i oguljenih prstiju prilikom skidanja i montaže. Ostaje ti samo posjet servisu i reklamacija.
ma skida se i montira lako, al vent mora bit isti da bi pasao...
valjda će u servisu uvažit reklamaciju...
ma skida se i montira lako, al vent mora bit isti da bi pasao...
valjda će u servisu uvažit reklamaciju...
Sta ti nevalja :D
ništa ne valja xD
Hahaha jbg,sta nevalja popravit cemo :P
Hahaha jbg,sta nevalja popravit cemo :P
ma bacit
To te xigmatek hebe?
To te xigmatek hebe?
da, govno pišti
Koliko je staro gofance?