pozz ljudi, evo me nakon dosta vremena, nisan bio par tjedana na forumu, evo sad mi dosadno pa sam tu
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozz markoal
Jos smo tu drzimo se nema spavanja koliko vidim no neki su otisli na na hrkanje ipak sram ih bilo!!!
ja sam najaktivnija xD

mmm svida mi se ova tema
ma malo san popia hh
Jos smo tu drzimo se nema spavanja koliko vidim no neki su otisli na na hrkanje ipak sram ih bilo!!!
Sada nadoknađujem neke igre za koje nisam imao vremenaKoja se to graficka znoji preko svake mjere kod tebe!!!
Maloprije sam natrčao na jedan trick:
Kako skidati s Rapidshare-a bez premium accounta,
a da se ne mora bit uz računalo i čekat counter da odbroji za skidanje sljedećeg file-a.
Instalira se addon za Mozillu zvan Greasemonkey i scripta za njega zvana RapidShare AutoWait.
Kad je to gotovo,otvore se svi linkovi u new tab-ovima i poslje to ide automatizirano.
Još uvijek se čeka između dva download-a,no ne moraš bit uz računalo,sve ide automatski.
Predobra stvar,preporučam isprobati.
Koja se to graficka znoji preko svake mjere kod tebe!!!
Maloprije sam natrčao na jedan trick:
Kako skidati s Rapidshare-a bez premium accounta,
a da se ne mora bit uz računalo i čekat counter da odbroji za skidanje sljedećeg file-a.
Instalira se addon za Mozillu zvan Greasemonkey i scripta za njega zvana RapidShare AutoWait.
Kad je to gotovo,otvore se svi linkovi u new tab-ovima i poslje to ide automatizirano.
Još uvijek se čeka između dva download-a,no ne moraš bit uz računalo,sve ide automatski.
Predobra stvar,preporučam isprobati.
Eh taj Vemil bilo bi bolje da slazu palete sa bananama nego kompove i konfiguracije a tek servis jezus kristus!!!
Sorry za boldani text,nešto mi editor zapinje
Ma,znam i ja za downloadere(Flashget,JDownloader,Getright....)
No, ovo mi je zanimljivo zato što direktno iz browsera ide automatizirani download...
novo mi je i zato sad testiram kako radi.
Eh taj Vemil bilo bi bolje da slazu palete sa bananama nego kompove i konfiguracije a tek servis jezus kristus!!!

Puno ljudi koji su nosili komponente na reklamaciju u Vemil su imali problema s time preko glave svakakvih gluposti covjek s njima dozivi, no ako si kupio ispravan dio onda nemas posla s njima a tak je i bolje da ne trosis zivce no to sve ovisi o sreci kakva te komponenta zapadne ispravna ili neispravna ili poluispravna!!!
Ode ja spat krevet me zove laku noc svima!!!
Ma imao sam ja s njima u Ve-milu već i prije problema s komponentama(MBO)
i s USB memory stickovima...idu mi na živce,ne znam koji me vrag natjerao
da opet ostavim novce kod njih....gggggggrrrr
Laku noć....generacijo
Sorry za boldani text,nešto mi editor zapinje
Ma,znam i ja za downloadere(Flashget,JDownloader,Getright....)
No, ovo mi je zanimljivo zato što direktno iz browsera ide automatizirani download...
novo mi je i zato sad testiram kako radi.
Idem i ja lagano,svima laku noć.
Pozz Paolo
Laku noć. Ja imam još par stvari za obaviti pa ću još ostat budan, navratit ću kasnije da vidim da li sam jedini ostao ili nas još ima.
A kada nema nikoga, odoh i ja u krpe.
pozZ ljudi jeste zivi hehe evo i ja malo doletio :D
ma mene su u hgspotu zezali za grafu drzali je 30 dana, i tek nakon toga mi dali novu jbg hehe
Pozz ja sam novi =)
kud svi VEĆ idete? pa tek su 4 satax XD
hehe, ma neka nas jos :D do zore pa i duZe
ja idem leć u 6 tek toliko da me starci ne uhvate kad se bude
Evo ja se malo odmaram od cod4
Pa da vidim koga ima ovdje.
Onda cu nazad na server
Sjećam se kad sam ja živio sa starcima
Kad se oni probude onda ja kao spavam i čim
odu na posao praši dalje
Šta ja danas otvaram temu
A da. Dobra večer